هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@reyhaneh_kh ولی انصافا فشرده خوندن یه حال و هوای خاصی داره آدم شبا راحت میخوابه و فکرش آسودس که تلاششو کرده
Sorna2 من ورودی دهمم...
دو روزه شروع کردم به خوندن... تو این دو روز که راضی نبودم!
هر چند زیست و فیزیک و عربی و خوندم ولی بازم راضی ام نمی کنه!
برنامه درست حسابی ندارم انگار...!
می تونید کمکم کنید؟ -
راستش من از روی اینکه لایک نمیکرد شک کرده بودم :///:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چون فقط زهرا عادت داشت لایک نکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3 -
حالا کی بیشتر دوست دارید
منو یا زهرا رو😂😂😂😂 -
راستش من از روی اینکه لایک نمیکرد شک کرده بودم :///:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چون فقط زهرا عادت داشت لایک نکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3@fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چون فقط زهرا عادت داشت لایک نکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3ای نامرد من لایک می کردم منتهی یکم کم لایک کردن داشتم
-
Sorna2 من ورودی دهمم...
دو روزه شروع کردم به خوندن... تو این دو روز که راضی نبودم!
هر چند زیست و فیزیک و عربی و خوندم ولی بازم راضی ام نمی کنه!
برنامه درست حسابی ندارم انگار...!
می تونید کمکم کنید؟ -
چون فقط زهرا عادت داشت لایک نکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3@fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چون فقط زهرا عادت داشت لایک نکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3مسئله چوحل شد آسان شود😂😂😂😂
-
@fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چون فقط زهرا عادت داشت لایک نکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: <3ای نامرد من لایک می کردم منتهی یکم کم لایک کردن داشتم
-
@baran7177 هردو رووووو :* <3:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
جدی حالا با کدوم بیام جدا؟؟؟
-
@baran7177 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: همووووووون یکم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عاشقتم :* <3
@baran7177 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: همووووووون یکم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عاشقتم :* <3
من بیشتر 💕💕🌷🌷😂😂
-
@baran7177 زهرا
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177 نه فقطططط دلم میخواد تا میخوری بزنمتتتتتتتتتتتت:face_with_tears_of_joy:
ای جان زدن از سوی دوست
😂😂😂😂😂دلت تنگ شده بود؟؟@baran7177 حرف نزن:neutral_face: فعلا از دستت عصبانیم:face_with_tears_of_joy:
-
-
@baran7177 بااین جذاب و شیرینتریییی :* <3:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂جدی چرا ؟؟؟مگه چه فرقی داره ؟؟؟
با اون شکلات تلخ هشتاد درصدم با این هفتاد 😂😂😂😂😂 -
@SenatoOor دیدیییییییی اعتراف گرفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اهل دروغ نیستم وگنه تکذیب میکردم تنهاراه پیچوندن بود که دوام نمی آورد
@baran7177 ارههههههههه هی بهش میگم زهراییییی
هی میگه نهههه
اخرش که اعتراف گرفتم:winking_face: :face_with_tears_of_joy: -
@baran7177 حرف نزن:neutral_face: فعلا از دستت عصبانیم:face_with_tears_of_joy:
@baran7177 حرف نزن:neutral_face: فعلا از دستت عصبانیم:face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂😂همش سه چها روزه
-
@baran7177 بااین جذاب و شیرینتریییی :* <3:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂جدی چرا ؟؟؟مگه چه فرقی داره ؟؟؟
با اون شکلات تلخ هشتاد درصدم با این هفتاد 😂😂😂😂😂 -
@baran7177 زهرا
-
@baran7177 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بااون مغروری :/ بااین خاکی :/:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@fae-zeh زهرا مغروره؟ :flushed_face:
-
@baran7177 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بااون مغروری :/ بااین خاکی :/:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یا خدا حس کردم با این مغرور ترمحیف 😂😂😂😂