هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
اگه بدونید چقدر تحمل کردم رسمی حرف بزنم 
 قربون صدقه نرم یه جاهای از دستم رفت    
 بانو نگفتن که بماند   
- 
@fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستش من از روی اینکه لایک نمیکرد شک کرده بودم :///      
 چون فقط زهرا عادت داشت لایک نکنه       وریییییی گوود 
 وقتی گف یگان و زود پاکیدش خودش خودشو لو داد 
- 
Sorna2 خیلی از من جلو ترید! 
 رسما نصف می شم زیست و تموم کنم!
 من زیست و از قلب شروع کردم... گردش مواد در بدن...
 اون فصل و کامل خوندم. فیزیک هم یک فصل کامل خوندم.
 ولی خوب برنامه می خوام 
- 
اگه بدونید چقدر تحمل کردم رسمی حرف بزنم 
 قربون صدقه نرم یه جاهای از دستم رفت    
 بانو نگفتن که بماند   
- 
@fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستش من از روی اینکه لایک نمیکرد شک کرده بودم :///      
 وقتی گف یگان و زود پاکیدش خودش خودشو لو داد @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستش من از روی اینکه لایک نمیکرد شک کرده بودم :///      
 وقتی گف یگان و زود پاکیدش خودش خودشو لو داد لامصبا همه دید      
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستش من از روی اینکه لایک نمیکرد شک کرده بودم :///      
 وقتی گف یگان و زود پاکیدش خودش خودشو لو داد لامصبا همه دید      @baran7177 مصب یا مسب؟  
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin نه بابا:))) بوشو حس کردم عاخه     
 بعد دیگه فوری گریختم    
- 
@baran7177 مصب یا مسب؟  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 مصب یا مسب؟  

- 
@baran7177 مصب یا مسب؟  
- 
@baran7177 مصب یا مسب؟  
- 
- 
- 
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 تبیت یا تربیت؟؟ 
 خوب اومدی ایول 
- 
- 
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 مصب یا مسب؟  ویرایش زدم بی تبیت     

- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin نه بابا:))) بوشو حس کردم عاخه     
 بعد دیگه فوری گریختم    negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin نه بابا:))) بوشو حس کردم عاخه     
 بعد دیگه فوری گریختم    .؟؟؟؟     
- 
@fae-zeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177    بااون مغروری بااون مغروری بااین خاکی بااین خاکی          مغرور هان     
 ای ملت زهرا مغروره!!؟
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin نه بابا:))) بوشو حس کردم عاخه     
 بعد دیگه فوری گریختم    .؟؟؟؟     
- 

- 
وای وای      چقد دلم می خواست بگم چقد دلم می خواست بگم
 بانو
 بهترینم
 گل منگلی
 بی تبیت    

|
 |

شعردانه
شعردانه