هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
به به دیگه کی میدونست    
- 
به به دیگه کی میدونست    
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin نه بابا:))) بوشو حس کردم عاخه     
 بعد دیگه فوری گریختم    .؟؟؟؟     خب من تنها کسی بودم که میدونستم تو زهرایی، گفتم برم زودتر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:    
 منم میدونستم
  به تو هم گفته بود.؟    negaarin آره  
 حالا مجبورم کرد این اکانتشو آنفالو کنم نفهمن بقیه 
- 
به به دیگه کی میدونست    @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست         نگارین سر قضیه مشاور فهمید نگارین سر قضیه مشاور فهمید
- 
negaarin آره  
 حالا مجبورم کرد این اکانتشو آنفالو کنم نفهمن بقیه @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin آره  
 حالا مجبورم کرد این اکانتشو آنفالو کنم نفهمن بقیه بسهههه الان می کشنما     
- 
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست         نگارین سر قضیه مشاور فهمید نگارین سر قضیه مشاور فهمید@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست         نگارین سر قضیه مشاور فهمید نگارین سر قضیه مشاور فهمید       
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست         نگارین سر قضیه مشاور فهمید نگارین سر قضیه مشاور فهمید@baran7177 گمچووو  دلم میخواد فقط بزنمتت دلم میخواد فقط بزنمتت 
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     
- 
judy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها من کد ده رقمی از سایت سنجش خرید الان نمیدونم کجا وارد کنم ؟ 
 فک کردم برای انتخاب رشته لازمهاون چیزی که خریدید احتمالا برای انتخاب رشته مجازی سنجش بوده. وگرنه انتخاب رشته رایگانه. mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: judy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها من کد ده رقمی از سایت سنجش خرید الان نمیدونم کجا وارد کنم ؟ 
 فک کردم برای انتخاب رشته لازمهاون چیزی که خریدید احتمالا برای انتخاب رشته مجازی سنجش بوده. وگرنه انتخاب رشته رایگانه. سريال ثبت گروه آزمايشي جديد ازمون سراسري 97 اینو خریدم . الان چیکار کنم ؟ 
- 
@baran7177 گمچووو  دلم میخواد فقط بزنمتت دلم میخواد فقط بزنمتت @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 گمچووو  دلم میخواد فقط بزنمتت دلم میخواد فقط بزنمتت بیا حالا بقیه مونده بفهمن     
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     کی بود؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
 فاطمه رو که گفتی بعد از من فهمید، اون یکی کی بوده     
- 
وای بدتر از همه آقا امین یعنی موقع سوال فیزیک پرسیدن یه عذاب وجدانی داشتم .       
- 
negaarin میخواست بپیچونه ولی نتونست  
- 
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     کی بود؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
 فاطمه رو که گفتی بعد از من فهمید، اون یکی کی بوده     negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     کی بود؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
 فاطمه رو که گفتی بعد از من فهمید، اون یکی کی بوده     نمیشه بگم     
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: judy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها من کد ده رقمی از سایت سنجش خرید الان نمیدونم کجا وارد کنم ؟ 
 فک کردم برای انتخاب رشته لازمهاون چیزی که خریدید احتمالا برای انتخاب رشته مجازی سنجش بوده. وگرنه انتخاب رشته رایگانه. سريال ثبت گروه آزمايشي جديد ازمون سراسري 97 اینو خریدم . الان چیکار کنم ؟ judy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: judy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها من کد ده رقمی از سایت سنجش خرید الان نمیدونم کجا وارد کنم ؟ 
 فک کردم برای انتخاب رشته لازمهاون چیزی که خریدید احتمالا برای انتخاب رشته مجازی سنجش بوده. وگرنه انتخاب رشته رایگانه. سريال ثبت گروه آزمايشي جديد ازمون سراسري 97 اینو خریدم . الان چیکار کنم ؟ نشنیدم اینو :| 
 نمیدونم چی هست
 ولی برای انتخاب رشته برای رشته های با آزمون گروه خودتون نیاز به پول نیست
- 
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     کی بود؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
 فاطمه رو که گفتی بعد از من فهمید، اون یکی کی بوده     negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     کی بود؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
 فاطمه رو که گفتی بعد از من فهمید، اون یکی کی بوده     

- 
وای آقا محمد حسن 
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     کی بود؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
 فاطمه رو که گفتی بعد از من فهمید، اون یکی کی بوده     نمیشه بگم     @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: به به دیگه کی میدونست    اول از همه من :))) نچاول یکی دیگه می دونست بعد تو     کی بود؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
 فاطمه رو که گفتی بعد از من فهمید، اون یکی کی بوده     نمیشه بگم     
 میگی عزیزم 

|
 |

شعردانه
شعردانه

ببخشید
 ببخشید