هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival 
 اصلا بیا تفنگ رو میدم دست خودت ، خودتو خلاص کن منم حوصله شلیک ندارم چرا اصلا ما همو بکشیم،ی دونه بزن ب این سناتور و نسل بشر رو حفظ کن   
- 
خوش شانسی فقط اونجایی که همراه اول از 100مگ تا 5گیگ نت هدیه میده 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   
- 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوش شانسی فقط اونجایی که همراه اول از 100مگ تا 5گیگ نت هدیه میده 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   واقعا میده؟کد؟  
 ب چ مناسبت 
- 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوش شانسی فقط اونجایی که همراه اول از 100مگ تا 5گیگ نت هدیه میده 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   همون 500هم بعدا پولشو با من حساب میکنه      
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فعلا که دست منه    چرا طرف مخ خودت گرفتی !؟  مثه اینکه موافقی با حرفش مثه اینکه موافقی با حرفش     
- 
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوش شانسی فقط اونجایی که همراه اول از 100مگ تا 5گیگ نت هدیه میده 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   واقعا میده؟کد؟  
 ب چ مناسبت revival اره 24 امین سالگرد همراه اول 
 کدشو بزنین نت میاره 
- 
تصورِ من از آینده م دقیقا این عکسه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:  negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تصورِ من از آینده م دقیقا این عکسه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:  راشتیسم هم گرفتش     
- 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   ب داداشم 100گیگ هدیه داده  
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوش شانسی فقط اونجایی که همراه اول از 100مگ تا 5گیگ نت هدیه میده 
 بعد به تو همش 500 مگ میده   ب داداشم 100گیگ هدیه داده  @SenatoOor گیگگگگگگگگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فعلا که دست منه    چرا طرف مخ خودت گرفتی !؟  مثه اینکه موافقی با حرفش مثه اینکه موافقی با حرفش     Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فعلا که دست منه    چرا طرف مخ خودت گرفتی !؟  مثه اینکه موافقی با حرفش مثه اینکه موافقی با حرفش     نه.این  revival هستش revival هستش   
- 
revival اره 24 امین سالگرد همراه اول 
 کدشو بزنین نت میاره 
- 
@SenatoOor گیگگگگگگگگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor گیگگگگگگگگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره.گفتم صد گیگ یا صد مگ؟میخواست بگه صد گیگ..گف سگ  
- 
revival کدشو دقیق یادم نیس خب  
 فقط یه 97 ای داشت توش 
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فعلا که دست منه    چرا طرف مخ خودت گرفتی !؟  مثه اینکه موافقی با حرفش مثه اینکه موافقی با حرفش     نه.این  revival هستش revival هستش   @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فعلا که دست منه    چرا طرف مخ خودت گرفتی !؟  مثه اینکه موافقی با حرفش مثه اینکه موافقی با حرفش     نه.این  revival هستش revival هستش   اها حله  
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تصورِ من از آینده م دقیقا این عکسه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:  راشتیسم هم گرفتش     revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تصورِ من از آینده م دقیقا این عکسه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:  راشتیسم هم گرفتش     کاش تو همه چی اینقد دقیق بودین      
 اونوقت شرایط بهتری در انتظارتون بود     

|
 |

شعردانه
شعردانه