هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 شرایط امسالم افتضاح بود ولی به هر بدبختی بود میخوندم اخرشم رتبم700تا بیشتر شد:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
از گذشته درس بگیر
همین کافیه
دیگه بهش فک نکن
همان تغییری باش که میخواهی در دنیا ببینی
گاندی -
شبتون فضایی همگی
-
شبتون فضایی همگی
astronautsarah از این فضایی تر فک کنم از کهکشان راه شیری خارج شم
شبت بخیر -
ی تبلیغ میده ک درجهت حمایت از تولید داخله؛طرف در ی ظرف ایرونی رو باز میکنه کارگرا توشن،داد میزننن اینو بخر و...در ظرف رو ک میبنده سکووووت!!!
یک لحظه صفحه ی گوشی رو خاموش میکنی،هیچکی از شما نمی مونه!سکوت!ادم هایی ک با برگردوندن گوشی ب پایین و نگاه نکردن ب صفحه کلا محون!همه ی این سروصداها،شلوغیا،شوخیا،دل شکستنا،بحثا،قهر ها ،جوک ها،تخیلات ،ارزوها، و...با تموم ادماش ی لحظه غیب میشن،ی دقیقه امتحان کن،فقط ی دقیقه دکمه ی کنار گوشیتو بزن و ب خاموشی امثال من ک دارم واست میگم دقت کن...دکمه رو بزن : )
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ی تبلیغ میده ک درجهت حمایت از تولید داخله؛طرف در ی ظرف ایرونی رو باز میکنه کارگرا توشن،داد میزننن اینو بخر و...در ظرف رو ک میبنده سکووووت!!!
یک لحظه صفحه ی گوشی رو خاموش میکنی،هیچکی از شما نمی مونه!سکوت!ادم هایی ک با برگردوندن گوشی ب پایین و نگاه نکردن ب صفحه کلا محون!همه ی این سروصداها،شلوغیا،شوخیا،دل شکستنا،بحثا،قهر ها ،جوک ها،تخیلات ،ارزوها، و...با تموم ادماش ی لحظه غیب میشن،ی دقیقه امتحان کن،فقط ی دقیقه دکمه ی کنار گوشیتو بزن و ب خاموشی امثال من ک دارم واست میگم دقت کن...دکمه رو بزن : )
همه ی آدمها ی اینجا گرچه مجازین اما دل دارن
نمیشه همینطوری گفت و شکست آخه
دنیای واقعی هم اونقدر قشنگ نیست
ولی اینجا اومدن زیاد هم اونقدر درست نیست -
چون همدگیر واقعی نمی بینیم ،حس مسولیتی نداریم انگار ...
-
همه ی آدمها ی اینجا گرچه مجازین اما دل دارن
نمیشه همینطوری گفت و شکست آخه
دنیای واقعی هم اونقدر قشنگ نیست
ولی اینجا اومدن زیاد هم اونقدر درست نیست@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم... -
همیشه می گم به هیچچیز وابسته نشید جز خدا
چون خواه وناخواه مجبوری گاهی بگذری واین وابستگی ممکنه یا مانعت بشه یا آزارت بده -
@M-an چشمات ببند به بهترین چیز زندگیت که دوسش داری فکر کن وتا ده بشمار ولبخند برن
-
@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم... -
چون خواه وناخواه مجبوری گاهی بگذری واین وابستگی ممکنه یا مانعت بشه یا آزارت بده@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چون خواه وناخواه مجبوری گاهی بگذری واین وابستگی ممکنه یا مانعت بشه یا آزارت بدهعمل بهش واسه خودمم سخته وگاهی ناممکن اما تمرینش خوبه
-
@M-an
منم...من سعی می کنم تلقین کنم خوبم
اما جا داره بگم منم ... -
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an چشمات ببند به بهترین چیز زندگیت که دوسش داری فکر کن وتا ده بشمار ولبخند برن
بهترین چیز زندگیم ؟
سخته
ولی تا 10 میشمارم -
بهترین چیز زندگیم ؟
سخته
ولی تا 10 میشمارم@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهترین چیز زندگیم ؟
سخته
ولی تا 10 میشمارمبک
دو
سه
چهار
پنج
شیش
هفت
هشت
نه
ده
الهی حال دلت خوب شه -
حالا جالب اونجاست سوتی میدادم یه عدد جا می افتاد
-
-
@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم...revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم...حرف زدن خوبه حداقل ارومتون میکنه ،اما هر طور راحتید
ان شا الله شادی قسمت هر ثانیه تون باشه -
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعضی چیزا رو تا تجربه نکنی نمیتونی درک کنی
بله گرچه حداقل میشه سعی کرد که درککنیم