هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@M-an چشمات ببند به بهترین چیز زندگیت که دوسش داری فکر کن وتا ده بشمار ولبخند برن
-
@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم... -
همیشه می گم به هیچچیز وابسته نشید جز خدا
چون خواه وناخواه مجبوری گاهی بگذری واین وابستگی ممکنه یا مانعت بشه یا آزارت بده@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چون خواه وناخواه مجبوری گاهی بگذری واین وابستگی ممکنه یا مانعت بشه یا آزارت بدهعمل بهش واسه خودمم سخته وگاهی ناممکن اما تمرینش خوبه
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
منم...من سعی می کنم تلقین کنم خوبم
اما جا داره بگم منم ... -
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an چشمات ببند به بهترین چیز زندگیت که دوسش داری فکر کن وتا ده بشمار ولبخند برن
بهترین چیز زندگیم ؟
سخته
ولی تا 10 میشمارم -
بهترین چیز زندگیم ؟
سخته
ولی تا 10 میشمارم@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهترین چیز زندگیم ؟
سخته
ولی تا 10 میشمارمبک
دو
سه
چهار
پنج
شیش
هفت
هشت
نه
ده
الهی حال دلت خوب شه -
حالا جالب اونجاست سوتی میدادم یه عدد جا می افتاد
-
-
@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم...revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم...حرف زدن خوبه حداقل ارومتون میکنه ،اما هر طور راحتید
ان شا الله شادی قسمت هر ثانیه تون باشه -
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعضی چیزا رو تا تجربه نکنی نمیتونی درک کنی
بله گرچه حداقل میشه سعی کرد که درککنیم
-
-
@romisa1234
اره دل دارن،میشکنه،من خودم حتی حرفی ک یکی سال پیش اینجا از روی کنایی گفته یادمه،حک میشن،میمونن...اما امشب،یعنی وقتیکه از بالا نگاه میکنی ب پوچی ها،خنده دارن،امضاتون قشنگه،غرقه اوهام،شاید واسه من ترجمش بشه سرگرم اوهام!خیلی دوست دارم حرف بزنم از چیزایی ک این چندسال توی دلم موند اما میشنوم انگار این همه حرف بعدش میاد زیر این پست،پس میگذرم ازش و باز همش نمیزنم...revival
جالبیش اینجاست بیشتر آدما فکر می کنن فقط خودشون دل دارن
که فقط دل اوناست که میشکنه
که فقط یاد اونا می مونه
اما نه همه دل دارن!
اگه بتوینم وقتی لحظه ای از کسی رنجیدیم همون آن بهش بگیم سنگینی تکرار دوبارشون تو فکرمون رو تحمل نمی کنیم ! -
-
-
چون خواه وناخواه مجبوری گاهی بگذری واین وابستگی ممکنه یا مانعت بشه یا آزارت بدهبه به چه حرف قشنگی
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177 سلام بالا
جایزه بده اتاقم جمع کردم خاله ....
-
چون خواه وناخواه مجبوری گاهی بگذری واین وابستگی ممکنه یا مانعت بشه یا آزارت بدهبه به چه حرف قشنگی
@f_ssu
قشنگ دلته