هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
avin_r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام من چطورمیتونم باموبایل عکس ارسال کنم؟
عکسو نمیشه paste کنید ؟
-
@Dr-Lila
لیلا حواست باشه یه پرتوشناسی داریم یه پرتودرمانی
این دوتا خیلی با هم فرق دارن
راجب هردوشون تحقیق کن -
پرکار تر از همیشه
خیلی خوشحالم وقتی اصلا بیکار نیستم و برنامه هام روی نظمه
همه چی داره اونجوری پیش میره که میخامآرومم
شادَم
با دردی که حس می کنم
تلفیق خوبی شده (:@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پرکار تر از همیشه
شادَم
با دردی که حس می کنم
تلفیق خوبی شده (:آره واقعا
منم این حسو امروز دوباره تجربه کنم بعد چن وقت
چه خوبه که آدم با برنامه ریزی به همه کاراش برسه -
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پرکار تر از همیشه
شادَم
با دردی که حس می کنم
تلفیق خوبی شده (:آره واقعا
منم این حسو امروز دوباره تجربه کنم بعد چن وقت
چه خوبه که آدم با برنامه ریزی به همه کاراش برسه -
romisa چه فرقی دارن؟؟بعدشم مگ بعد لیسانس ت قسمت رادیولوژی بیمارستان کار نمیکنن؟؟و اینک بعد ارشد میتونن مطب بزنن؟؟
@Dr-Lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa چه فرقی دارن؟؟بعدشم مگ بعد لیسانس ت قسمت رادیولوژی بیمارستان کار نمیکنن؟؟و اینک بعد ارشد میتونن مطب بزنن؟؟
مطب یه جا خوندم که با لیسانس نمیشه زد مگه متخصص که اونم از پزشکی میره
-
@Dr-Lila
لیلا حواست باشه یه پرتوشناسی داریم یه پرتودرمانی
این دوتا خیلی با هم فرق دارن
راجب هردوشون تحقیق کن -
@Dr-Lila
رادیولوژیهمانطور كه مي دانيد كمتر خانواده اي را مي توان يافت كه به بخش راديولوژي مراكز درماني مراجعه نكرده باشد. رشته راديولوژي يا همان پرتوشناسي علم توضيح و تفسير يافتههاي راديوگرافيك در ارتباط با علائم و نشانههاي كلينيكي بيمار است .
راحتتر آن همان اشعه x است كه در موقع شكستگي پا يا دست يا ... ، خودتان از نزديك آن را لمس كردهايد. در حال حاضر اين رشته در كنكور سراسري ابتدا در مقطع كارداني عرضه ميشود و سپس ميتوان از سطح ليسانس تا دكتري ادامه تحصيل داد. جزء شرائط اوليه انتخاب اين رشته ، آمادگي كافي جسمي و روحي و موفقيت در دروس فيزيك، فيزيولوژي، آناتومي ميباشد.
فارغالتحصيلان اين رشته در مؤسسات تصويرنگار، راديولوژي، ايزوتوپ، اسكن، سي تي اسكن، MRI و همچنين در بيمارستانها، در بخش فوقالذكر، فعاليت ميكنند.
گروهي از فارغالتحصيلان نيز به عنوان بازرسين كار با اشعه ايكس، در سازمان انرژي اتمي و در دانشگاههاي علوم پزشكي در سطح كشور مشغول بكار هستند. بهطور كلي يك كاردان راديولوژي وظايف زير را به عهده دارد:- آماده سازي دستگاههاي مختلف راديوگرافي.
-انجام راديوگرافي براساس تكنيكهاي مربوط (وضعيت دادن به بيمار)- انجام راديوگرافي با ماده حاجب زير نظر متخصص راديولوژي.
-ظهور و ثبت كليشههاي راديوگرافي.
-كنترل حسن انجام راديوگرافي انجام شده.
-بايگاني و حفاظت عكسهاي راديولوژي بر طبق استانداردها.
-رعايت كليه استانداردها به منظور حفاظت بيمار و متصدي راديوگرافي.فارغالتحصيلان دوره كارشناسي اين رشته با توجه به آموزش روشهاي پيشرفته و تخصصي قادرند با همكاري متخصص راديولوژي، امر تخصصي راديولوژي را انجام دهند. همچنين قادرند در بخشهاي راديوتراپي و پزشكي هستهاي نيز خدمات درماني و تشخيص را زير نظر متخصصين انجام دهند.
*گزینه2
-
romisa خوشبحالتون کاش منم برنامه هام رو نظم میشد
از برنامه سبک شروع کن مثل من
-
romisa میشه برنامتون بگی
برنامم آخه درسی نیست که الان.....
برنامه تابستون منظورم بود......
-
کتاب های فلسفی خوبی که هستن و بهتره خونده بشن:
دنیای سوفی -محفل فیلسوفان خاموش و یکی هم بود -تسلی بخشی های فلسفی .
یه کتابی که میگن که خوبه ولی برای خانم ها : نامه به کودگی که هر گز زاده نشد و .... خیلی دیگه فعلا اینارو بخونین بگم -
مطمئنا اگر ازم بپرسن بهترین اتفاقی که تو دوران درس خوندن برات افتاد چی بود، می دونم دیگه چی باید بگم... :)) یه ام پی تری که بشه جزوه ها رو باهاش ضبط کنم و یه آهنگ اروم از اوکتاوه بریزم توش :)) چقدر اهنگاش عشقه اصن :)) و بتونم به راحتی و به دور از هر فضای مجازی ممکنی، درس بخونم :)) چقدر حس خوب داشت :))
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
سخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...آیا کسی هس؟؟فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
-
آیا کسی هس؟؟فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
@Dr-Lila من هستم! :))