هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
romisa یادتونه ی چند ماه پیش خونتون داشتن غیبت میکردن و شما نمیتونستی ب هیچ وجه درس بخونی؟  
- 
@رضـا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa یادتونه ی چند ماه پیش خونتون داشتن غیبت میکردن و شما نمیتونستی ب هیچ وجه درس بخونی؟  من اکثرا کتابخونه درس میخوندم چون کلا خانواده شلوغی هستیم  
 ولی اونروز روز تعطیل بود 
- 
ایران شده پزشکی فقط :| 
 دو تا رشته دانش بنیان پیدا نمیکنی :|
- 
@رضـا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa جسارتا فیلم های آلاء رو تو همون کتابخونه میدیدن؟ این کلمه جسارتا مختص یکی از کاربرا بود  من سوالای مشاوره ای و تستی و اینا رو ازشون میپرسیدم خیلی کمک کردن 
- 
rose77 سلام، ممنون شما خوبین؟ 
- 
rose77 سلام، ممنون شما خوبین؟ mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 سلام، ممنون شما خوبین؟ سلاممم اره عالیممم ... 
 چ خبر باغ وحش خخ
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 سلام، ممنون شما خوبین؟ سلاممم اره عالیممم ... 
 چ خبر باغ وحش خخrose77 سلام میرسونن خوبن اونام  
- 
rose77 سلام میرسونن خوبن اونام  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 سلام میرسونن خوبن اونام  سلامت باشن  
- 
 اینم از شغال  
 من ننداختم امشب دوربین مدار بسته انداخت mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اینم از شغال  
 من ننداختم امشب دوربین مدار بسته انداخت هی تو بهشون سلام بده  rose77 rose77
- 
romisa شب بخیر 

|
 |

شعردانه
شعردانه