هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-sobhan خداحافظ  
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: معصومه جان سلام : ) سلام عزیزم خوبی؟ ممنون     به خوبیت به خوبیت
- 
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 شما دانشجویی؟؟ نه قسمت نشده : )      
- 
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 ایشالا خدا قسمت همه کنه ان شا الله هر کی هر جا وهر رشته ی که دوست داره : ) 
- 
_Mohammad_reza_ 

HELLLLLLLLLLOO@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _Mohammad_reza_ 

HELLLLLLLLLLOOwoooooww    
 چ خبر :)) ؟
- 
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 ایشالا خدا قسمت همه کنه ان شا الله هر کی هر جا وهر رشته ی که دوست داره : ) @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 ایشالا خدا قسمت همه کنه ان شا الله هر کی هر جا وهر رشته ی که دوست داره : ) ایشالا 
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: معصومه جان سلام : ) سلام عزیزم خوبی؟ ممنون     به خوبیت به خوبیت@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: معصومه جان سلام : ) سلام عزیزم خوبی؟ ممنون     به خوبیت به خوبیتفایزه هم رفت؟ 
- 
- 
@علیرضا-کریمی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اینجا نظام قدیم هست که برای امسال بخواد بخونه من هستم 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _Mohammad_reza_ 

HELLLLLLLLLLOOwoooooww    
 چ خبر :)) ؟_Mohammad_reza_ سلام آقا محمدرضا خوبین؟ 
 یه سوال داشتم
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: معصومه جان سلام : ) سلام عزیزم خوبی؟ ممنون     به خوبیت به خوبیتفایزه هم رفت؟ نمی دونم ولی 
 تجربه ثابت کرده بر میگردن   
- 
@علیرضا-کریمی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اینجا نظام قدیم هست که برای امسال بخواد بخونه من هستم @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @علیرضا-کریمی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اینجا نظام قدیم هست که برای امسال بخواد بخونه من هستم من نیز 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _Mohammad_reza_ 

HELLLLLLLLLLOOwoooooww    
 چ خبر :)) ؟_Mohammad_reza_ 
 بد بختی
 تا الان هزار تا برنامه نصب کردم هر کدوم یه مشکلی پیش میاد نمیتونم کد بزنم
 CODE BLOCKS
 NETBEANS
 DEVC++
- 

|
 |