هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa من که آب از سرم گذشت  میدونم 
 شما خیلی دانشجوی مهربون و بامعرفتی هستیدunaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mahsa Ss 
 نه جدی میگم
 قدرثانیه ها رو باید دونست
 چون دیگه این یه سال تکرار نمیشهاره تكرار نميشه...من حاضرم واقعن همه تلاشموبکنم تابچه ها ب ارزوشون برسن ازمن ک گذش امیدوارم تهش به هرچی که میخوای برسی romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa من که آب از سرم گذشت  میدونم 
 شما خیلی دانشجوی مهربون و بامعرفتی هستیدunaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Mahsa Ss 
 نه جدی میگم
 چون دیگه این یه سال تکرار نمیشهاره تكرار نميشه...من حاضرم واقعن همه تلاشموبکنم تابچه ها ب ارزوشون برسن ازمن ک گذش امیدوارم تهش به هرچی که میخوای برسی انشاءالله 
- 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: حس میکنم هیچ کدوم از ماها راه حقیقی رو نیافتیم..... هیچ انسانی نتونسه راه حقیقی رو به طور کامل پیدا کنه و درکش بکنه دکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: حس میکنم هیچ کدوم از ماها راه حقیقی رو نیافتیم..... هیچ انسانی نتونسه راه حقیقی رو به طور کامل پیدا کنه و درکش بکنه حتی راه خودمون رو هم نتونستیم درست پیدا کنیم 
- 
دکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: حس میکنم هیچ کدوم از ماها راه حقیقی رو نیافتیم..... هیچ انسانی نتونسه راه حقیقی رو به طور کامل پیدا کنه و درکش بکنه حتی راه خودمون رو هم نتونستیم درست پیدا کنیم 
- 
@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa سلام .ادبیات میکرو چطوره؟ خوبه برای درس به درس 
 برا مبحثی الگو خوبهدکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa سلام .ادبیات میکرو چطوره؟ خوبه برای درس به درس 
 برا مبحثی الگو خوبهمگه چاپ جدیدش درس به درسه ؟  
- 
دکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa سلام .ادبیات میکرو چطوره؟ خوبه برای درس به درس 
 برا مبحثی الگو خوبهمگه چاپ جدیدش درس به درسه ؟  romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa سلام .ادبیات میکرو چطوره؟ خوبه برای درس به درس 
 برا مبحثی الگو خوبهمگه چاپ جدیدش درس به درسه ؟  میکرو درس به درسه 
- 
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa من که آب از سرم گذشت  میدونم 
 نه جدی میگم
 چون دیگه این یه سال تکرار نمیشهاره تكرار نميشه...من حاضرم واقعن همه تلاشموبکنم تابچه ها ب ارزوشون برسن ازمن ک گذش امیدوارم تهش به هرچی که میخوای برسی 
- 
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر علی داستان چی بنویسیم؟ هرچیزی که تو ذهنتونه 

|
 |

شعردانه
شعردانه