هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
سلام..... 
- 
مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم 
- 
مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم لیلا ؟ 
 اتفاقی افتاده برا یکی از عزیزانت ؟
- 
unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم لیلا ؟ 
 اتفاقی افتاده برا یکی از عزیزانت ؟romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم لیلا ؟ 

سریالفراتخیلی پدر 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم لیلا ؟ 

سریالفراتخیلی پدر unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم لیلا ؟ 

سریالفراتخیلی پدر  
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مصیبتای خودم بس نیس یبارم ب حال لیلا گریه میکنم لیلا ؟ 

سریالفراتخیلی پدر unaccustomed 
 عاقا من سریال نمیبینم
 این فیلم هندی بازی چی بود اصلن ؟ 
- 
من دلم گرفته 
- 

- 
چقد مامانم گف انتخاب رشته نکن..ب خرجم نرف ک نرف...کاش منم میموندم 
- 
unaccustomed 
 عاقا من سریال نمیبینم
 این فیلم هندی بازی چی بود اصلن ؟ romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed 
 عاقا من سریال نمیبینم
 این فیلم هندی بازی چی بود اصلن ؟ فیلم هندی نبود که...فیلم تخیلی بود 
- 
چقد مامانم گف انتخاب رشته نکن..ب خرجم نرف ک نرف...کاش منم میموندم unaccustomed منم مثه **پشیمونم      
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed 
 عاقا من سریال نمیبینم
 این فیلم هندی بازی چی بود اصلن ؟ فیلم هندی نبود که...فیلم تخیلی بود unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed 
 عاقا من سریال نمیبینم
 این فیلم هندی بازی چی بود اصلن ؟ فیلم هندی نبود که...فیلم تخیلی بود نه من فک کردم واسه آدمی ناراحتی  
- 
unaccustomed منم مثه **پشیمونم      @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed منم مثه **پشیمونم      پشیمان نیستم خودم تصمیم گرفتم...فقط یکم دلم یطوردیگه میخاس 
- 
unaccustomed @YASSI-_ 
 از اون چیزایی که زدید متنفرید یا علاقه ندارید بهش ؟
 این دو تا باهم فرق میکنه
- 
unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed 
 عاقا من سریال نمیبینم
 این فیلم هندی بازی چی بود اصلن ؟ فیلم هندی نبود که...فیلم تخیلی بود نه من فک کردم واسه آدمی ناراحتی  romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed 
 عاقا من سریال نمیبینم
 این فیلم هندی بازی چی بود اصلن ؟ فیلم هندی نبود که...فیلم تخیلی بود نه من فک کردم واسه آدمی ناراحتی  والله فیلمدرس کردن مثلا ....مصیبت نامس...من اصن تلویزیوت نمیبینم امروز گفتم ببینم چی هس توش 
- 
unaccustomed @YASSI-_ 
 این دو تا باهم فرق میکنهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unaccustomed @YASSI-_ 
 این دو تا باهم فرق میکنههیچ کدوم... 

|
 |

شعردانه
شعردانه