هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام دوستان
میخواستم بدونم مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد دقیقا تاچه زمانیه؟؟
کسایی که اطلاع و پاسخ مطمئن دارن جواب بدن خیلی برام مهمه
ممنون میشم ازتون
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
ادمین -
سلام دوستان
میخواستم بدونم مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد دقیقا تاچه زمانیه؟؟
ممنون میشم ازتون
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
ادمینSAHAR_BANOO در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام دوستان
ممنون میشم ازتون
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
ادمینhttps://sanjesh2.iau.ac.ir/News.aspx?i=13449
ببين بدردت ميخوره -
سلام دوستان
ممنون میشم ازتون
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
ادمین -
SAHAR_BANOO در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام دوستان
ممنون میشم ازتون
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
ادمینhttps://sanjesh2.iau.ac.ir/News.aspx?i=13449
ببين بدردت ميخورهunaccustomed
متاسفانه اینجام ذکر نشده تا کی فرصت داریم.
خیلی استرس دارم چون شنیدم امروز آخرین مهلتشه نمیدونم راسته یا نه! -
unaccustomed
متاسفانه اینجام ذکر نشده تا کی فرصت داریم.
خیلی استرس دارم چون شنیدم امروز آخرین مهلتشه نمیدونم راسته یا نه!SAHAR_BANOO ببخشيدا ولی فک کنم منظورتون کارشناسی همونی ک چن روز پیش برا سراسری انتخاب رشته کردیم منظورت اینه یا ارشد.
-
ببینید وارد سایت www.azmon.org که میشید زده ثبت نام کارشناسی ارشد تمام وقت که بدون آزمونم هست
در واقع همون کارشناسی ارشد تمام وقت بدون آزمون دانشگاه آزاد منطورمه -
سلام
وقت بخیر دوستان گلم
امیدوارم حال دلتون خوب باشه♡ -
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کدوم دبیر برا گسسته خوبه دوستان ؟؟
آقای موذنی پور خیلی خوبن
-
آقای موذنی پور خیلی خوبن
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آقای موذنی پور خیلی خوبن
ممنون
-
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آقای موذنی پور خیلی خوبن
ممنون
-
https://forum.alaatv.com/topic/7582/نکته-و-تست-زیست-نظام-قدیم-سعیدی/5
دوستان تجربی امیدوارم خوشتون بیاد♡
-
سلام
وقت بخیر دوستان گلم
امیدوارم حال دلتون خوب باشه♡@shayan_19 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
وقت بخیر دوستان گلم
امیدوارم حال دلتون خوب باشه♡سلام:)
ما هم امیدواریم شما خوب باشین 🌸🌼 -
😂😂 الان که دارم این پست رو مینویسم پر از حس و حال خوبم و دلم میخواد از خنده منفجر شم ، خنده دار ترین اتفاقای زندگی رو مرور میکنم 😂😂
مجآزی پر از آدمایی هست که توی واقعیت حتی حرف هم نمیتونن بزنن اما خب اینجا مبدل میشن به بهترین ها پشت ماسک های پروفایل و جملات زیبا و لاکچری 😂😂
اینجا عاشق میشن 😂 دشمن میشن دوست میشن اینجا میتونی بهترین بآشی به صورت مجازی اینجا میتونی معتاد بشی و لذت ببری از هورمون هات 😂 اینجا جآییه که تا روزی ارزش داری ک ازت نفع ببرن و بتونن خودشون رو ارضا کنن 😂 اینجا هر کس هر چی دلش بخوآد میگه و استتار میکنه خودش رو پشت جملات و اموجی های احمق 😂😂 الآن میتونی خوش باشی که من لایکت میکنم و اعتبارت بیشتر شد اگه بخوای میتونم فالوت هم کنم ک دیگ هیچ غصه ای برات
باقی نمونه 😂😂😂 الان میتونی از محبوبیت ساختگیت لذت ببری و بع تعداد فالوورات خیره بشی و یواشکی بخندی و بخودت بگی ایول ! 😂😂😂
اینجا میتونی اشتباه کنی و احساسات و عواطف یه نفر رو له کنی با تایپ چند تا جمله و اموجی آخرشم بگی ببخشید قصدم این نبود 😂😂
آهای مجازی !زندگی خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکر میکنی زندگی پیچیدست زندگی به فکر نیاز داره نه چت های شبانه روزی تو برای ارضای عطش درونیت 😂😂
اینکه میتونی ساعت ها اینجا چت کنی و حرف های روشنفکری بزنی و اما نمیتونی ۱۰ دقه با پدر مادرت صحبت کنی و محبت کنی لذت ببری یعنی داری فرو میری کف مرداب مجازی شآید یه روزی بفهمی ک تبدیل شدی به یه جانور ساکن مرداب 😂😂😂😂
البته البته میتونی دوستای خوبی هم پیدا کنی منکرش نمیشم دو تا از بهترین رفیقای زندگیم میلاد و علی رو تو مجازی پیدا کردم اما اونا هم دیگه نیستن ، حالا من هستم و رفیقایی که از بچگی با هم بودیم ... 😂😂
پیشنهادم اینه که اینجا فعالیت مفید کنید جزوه بنویسید تایپیک درسی بزنید سوال جواب بدید و کارهایی ک نمیشه تو واقعیت انجام داد وگرنه صحبت کردن و خندیدن ک تو دنیای واقعی ممکن تر و لذت بخش تره 😂😂😂😂
صد بار گفتم باز هم میگم تا شاید بشنوید که اینجا نیاز به چت خصوصی نداره اینجا جآی چت کردن نیست اینجا جآی درس هست و تمام 😂😂عی بابا بیخیالم نمیشه 😂😂
تمام اونچیزایی که اینجا میخونی و میزاری اندازه یه خط کتابی نمیشه که بری با زحمت یا حالا بیزحمت 😂 بخری و بخونی اینجا کشک است کششششک 😂😂
هیچی دیگه نیست ک بگم فقط خواستم خالی بشم 😂😂😂😂
خنده نداره ها ولی بخند 😂😂😂😂😂
#آدم_مجازی@عدم-یک-امکان چندتا نکته رو باید جواب بدم :)
گفتی محبوبیت ساختگی ! تولد من و سارا ک تو یه روز تو اسفند ماه بود ب همه ثابت کرد محبوبیت تو الا ساختگی نیست و ماها همدیگه رو دوست داریم
گفتی زندگی سخته !!! نمیدونم خودت تو کودوم مرحله از زندگیتت هستی
ولی سخته سخته گفتن یکی از بدترین چیزاییه ک حالمو بد میکنه
ایران راحت میشه پول دراورد ! شاید بگی شعاره ولی من انجامش دادم و میدونم شعار نیست
اینکه خیلی ها معتاد مجازی میشن واقعا تقصیر خودشونه ! وگرنه آلا ب ذات خود ندارد عیبی ، هرچه هست از آلایی بودن ماست :)
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنم -
@عدم-یک-امکان چندتا نکته رو باید جواب بدم :)
گفتی محبوبیت ساختگی ! تولد من و سارا ک تو یه روز تو اسفند ماه بود ب همه ثابت کرد محبوبیت تو الا ساختگی نیست و ماها همدیگه رو دوست داریم
ایران راحت میشه پول دراورد ! شاید بگی شعاره ولی من انجامش دادم و میدونم شعار نیست
اینکه خیلی ها معتاد مجازی میشن واقعا تقصیر خودشونه ! وگرنه آلا ب ذات خود ندارد عیبی ، هرچه هست از آلایی بودن ماست :)
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنم@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اندیشه اسلامی 1 | نشر آلا | به اهتمام dr-sobhan
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنم@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنممن سوال نپرسیدم ک کسی جواب بده
اما اول اینکه کل صحبت من در مورد فضای مجازی بود نه آلا به جز ی بخشش ک مربوط به چت خصوصی بود
دوم اینکه محبوبیت اینجا و هر جای فضای مجازی ساختگیه و نهاتا ختم میشه به لایک کردن و اینکه چقد تو خوبی و دوستت داریم !! و عملا کسی بهت کمکی نمیکنه الان سبحان شماره میلاد رو داری ؟ میدونی زندست یا مرده ؟ میدونم ک نداری (:...
و اینکه ماهیت زندگی سخته زندگی تلاش میخواد زندگی فکر میخواد زندگی استراتژی میخواد ک اینا در فضای مجازی یافت نشود ( شعار ندیم ک زندگی گل و بلبله ... زندگی پر درد پر رنج پر شکسته باید خوب فکر کرد و خوب برخورد کرد)
اعتیاد به آلا بحث من نیست سبحان جان (: میدونی یه معتاد میتونه از هر جایی سیگارش رو بخره اما سیگار فروش نبآید آلا باشه (:
در ضمن تایپیک عشق و عاشقیت رو ندیدم توی تایپیکات نگاه میکنم ببینم موضوعش چی بوده . -
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:😂😂😂
-
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنممن سوال نپرسیدم ک کسی جواب بده
اما اول اینکه کل صحبت من در مورد فضای مجازی بود نه آلا به جز ی بخشش ک مربوط به چت خصوصی بود
دوم اینکه محبوبیت اینجا و هر جای فضای مجازی ساختگیه و نهاتا ختم میشه به لایک کردن و اینکه چقد تو خوبی و دوستت داریم !! و عملا کسی بهت کمکی نمیکنه الان سبحان شماره میلاد رو داری ؟ میدونی زندست یا مرده ؟ میدونم ک نداری (:...
و اینکه ماهیت زندگی سخته زندگی تلاش میخواد زندگی فکر میخواد زندگی استراتژی میخواد ک اینا در فضای مجازی یافت نشود ( شعار ندیم ک زندگی گل و بلبله ... زندگی پر درد پر رنج پر شکسته باید خوب فکر کرد و خوب برخورد کرد)
اعتیاد به آلا بحث من نیست سبحان جان (: میدونی یه معتاد میتونه از هر جایی سیگارش رو بخره اما سیگار فروش نبآید آلا باشه (:
در ضمن تایپیک عشق و عاشقیت رو ندیدم توی تایپیکات نگاه میکنم ببینم موضوعش چی بوده .@عدم-یک-امکان من شماره خیلی از رفیقامو دارم ولی میلاد خودش نمیداد
چ کمکی ب هم میکنن ؟ یادته ک تاپیک برنامه نویسی زدم خصوصی گفتی بچها بهت اعتماد دارن دروغ نگفته باشی ؟ کمک های من ب بچها معلوم و مشخصه ولی کمک بچها ب من خیلی بیشتر از چیزیه ک کسی بتونه فکرشو بکن
آلا تو بدترین لحظات زندگیم یکی از بهترین لذت و اتفاقام بود
ببین از طریق اینترنت میشه چیزای مثبت ۱۸ و بد نگاه کرد و هم میشه کلی تحقیق علمی کرد
از انرژی هسته ای میشه بمب درست کرد و هم میشه برق تولید کرد
طرز استفاده از ی چیز ب خود ما بر میگرده
ب پسرای کنکوری یه سری چیزا رو حق میدم ک ناراحت باشن ولی میدونی دادا زندگی یه چیز دیگه تو یه جای دیگهست ! یه روزی خودت ب این حرفم میرسی
پسرا تا وقتی وارد بازار کار و پول دراوردن نشن مرد نمیشن و زمانی ک مرد واقعی بشن وقت معتاد شدن ندارن
من از بس سرم درگیر کاره و زندگیمه خیلی وقتا ساعت ۳ شب آن میشم ببینم تو الا اگه کسی سوالی داره جواب بدم و کمک کنم
شاید منم کل روز تو الا میچرخیدم هم توهم عاشقی بم دست میداد هم معتاد میشدم ب فضای مجازی