هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
بای
-
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان چرا باید از زمین و زمان خُرده بگیریم در حالیکه خودمون، عاملِ اصلیِ مشکلیم؟! هر وقت یه قدم برای رفع مشکل برداشتیم و به بن بست خوردیم بعد بیایم بگیم عوامل بیرونی رو به خاطر «من» نابود کنین؛ من بلد نیستم صحیح استفاده کنم!
آخه میدونین، بعضی مواقع یکی داره یه حرفی رو میزنه که خودش، ختمِ تظاهره! که خودش منبع مشکله! اونقدر مسئله ی «حذفِ چت باکس» پیش پا افتاده ست که حرف زدن راجع بش مضحکه! چه کسی داره میگه چت باکس حذف بشه؟! اونی که« خودش» نمیتونه استفاده ی صحیح کنه! خودش، خودش، تاکید میکنم خودش!! حالا مشکل، از انجمنه؟!!معذرت میخوام اما به شما و هیچ کسی ربط نداره ک من معتادم یا نه /:
اگه من استفاده غلط میکنم از یه جایی بعد این دلیل میشه که به اونجا اعتراض نکنم ؟ یه معتاد نمیتونه از مضرات اعتیاد بگه چون خودش معتاد بوده ؟ اتفاقا کسی ک مشکل داشته با این قضیه بهتر میتونه تحلیل کنه و نظر بده
اگه مشکلتون با خود خود منه که من جوابی ندارم چون شخصیت من به خودم مربوطه همیشه هم سعی میکنم بهتر از قبل باشم
هیچ مسئله ای هم پیش پا افتاده نیست وقتی ک داره به ی عده ضربه میزنه ... من نمیخوام آلا ب این پاکی توی این ضرر نقش داشته باشه حتی کوچک به خاطر همین انتقادمو میگم ... شایدم انتقادم غلط باشه اما شما حق اظهار نظر در مورد شخصیت من رو ندارید (:@عدم-یک-امکان بنده اصلا به شما و شخصیتتون فکر نمیکنم که بخوام مشکلی باهاش داشته باشم!
ضمنا اگه چت باکس رو بردارن، اونوقت کی بیاد فالو کنه، بعدا که ازش میپرسن امرتون رو بفرمایید بیاد بخنده و چت هم به بی ادبانه ترین شکل ممکن ببنده؟!! شما اول خودتون رو کنترل کنید، بعدا از ساختارهای انجمن، ایراد بگیرید! من آدمی نیستم که بخوام به گذشته ها دامن بزنم ولی ازاونجایی به قول شما مثال باید نزدیک باشه؛ نزدیک ترین، مثال ممکن رو ذکر کردم! جالبه که ما برای اصلاح خودمون تلاشی نمیکنیم اونوقت معترضیم برای اصلاح یک بخش که برای خیلی ها مفید به حساب میاد! -
-
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ب من چرا منفی میدنن شفاااا
با ویروسِ بدی درگیره
و معتقده منفی هم نمیده:)
-
MATAN
توی معنی که مشکلی ندارین؟
چون بعضی از قواعد ارتباطشون خیلی زیاده با معنی
مثلا کدوم مبحث اینجوریه براتون؟ اگه میفهمین و تستاش یحورین این با تست زدن زیاد و تحلیلشون بنظرم حل شدنیه -
رگباری شما رو بسته به منفی
-
@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
افرادی ک منفی میدن ضایع هستنا!! بگم کی بود؟
بگین، بگین
چون اگه موقعی که دعا برای شفا میکنیم، اسم شخص رو هم ذکر کنیم تاثیرش بیشتره -
رگباری شما رو بسته به منفی
sheydadb37 خخخخ دقیقا