هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 بی خیال. اصلا وارد نشو.. بحث کردن با کسی که خودش هم با خودش مشکل داره و میدونه حق با کیه، فقط تلف کردنِ بهترین ساعاتِ یه بعد از ظهرِ مرداد ماهه که میتونه صرفِ کلی کار خوب بشه:)
شما اصلا مخاطب بحث من نبودید ک خودتون رو وارد بحث کردید (: اونم با حمله به من (((: من متظاهرم و دروغگو شما چی هستی؟
اونی که شما بهش میگین حمله رو ما بهش میگیم بحث! گفتگو!
من شما رو تگ کردم در اولین پستِ امروزم؟!! یا شما من رو تگ کردید و پاسخ دادین؟!
من هم هر چی هستم می پذیرمش.وقتی به یه نفر میگید متظاهر یعنی به شخصیتش حمله کردید ((: چند بار هم تاکید کردید خود خودش ! هر چند ک حرف تو شخصیت من رو عوض نمیکنه اما این ک به شخص خرده بگیری اسمش بحث نیشت (: به حرفام نقد کن عیبی هم نداره اما ...
من حرفی با شما نداشتم! مگه من پرسیدم مخاطبِ پُستِ بدون تگ شما کیه که شما خودتون رو مخاطب اون پست من میدونید؟!!
آقا شما دوبار مستقیم به من گفتین سطحی اندیش اونوقت دارید تحلیل میکنید من چه صفتی رو غیر مستقیم به شما نسبت دادم؟!! جالبه!
جای بحث دیگه ای نمی بینم وقتی دارید به جای صحبت کردن راجع به موضوع اصلی که امکانات انجمن بود؛ روی صفات غیر مستقیم نسبت داده شده به خودتون بحث میکنید!!
اونموقع ها که بچه بودیم و با نگارین بحثمون میشد و حق با اون بود تهش میگفت همین که خودت پیش خودت میدونی حق با منه، بسه! الآنم همینه! همین که اونقدری حقیقت بین حرفام بود، که این بحث رو به حاشیه کشوندید، یعنی یه تاثیراتی حرفام داشته!
بیش از این هم اجازه ی تایپ کردن، برای پاسخ دادن به حرفهای شخصی که یک درصد هم مقبولیت پیشم نداره و بارها خودشو ثابت کرده با حرفهاش، به خودم نمیدم.
اوقات همگی بخیرگلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 بی خیال. اصلا وارد نشو.. بحث کردن با کسی که خودش هم با خودش مشکل داره و میدونه حق با کیه، فقط تلف کردنِ بهترین ساعاتِ یه بعد از ظهرِ مرداد ماهه که میتونه صرفِ کلی کار خوب بشه:)
شما اصلا مخاطب بحث من نبودید ک خودتون رو وارد بحث کردید (: اونم با حمله به من (((: من متظاهرم و دروغگو شما چی هستی؟
اونی که شما بهش میگین حمله رو ما بهش میگیم بحث! گفتگو!
من شما رو تگ کردم در اولین پستِ امروزم؟!! یا شما من رو تگ کردید و پاسخ دادین؟!
من هم هر چی هستم می پذیرمش.وقتی به یه نفر میگید متظاهر یعنی به شخصیتش حمله کردید ((: چند بار هم تاکید کردید خود خودش ! هر چند ک حرف تو شخصیت من رو عوض نمیکنه اما این ک به شخص خرده بگیری اسمش بحث نیشت (: به حرفام نقد کن عیبی هم نداره اما ...
من حرفی با شما نداشتم! مگه من پرسیدم مخاطبِ پُستِ بدون تگ شما کیه که شما خودتون رو مخاطب اون پست من میدونید؟!!
آقا شما دوبار مستقیم به من گفتین سطحی اندیش اونوقت دارید تحلیل میکنید من چه صفتی رو غیر مستقیم به شما نسبت دادم؟!! جالبه!
جای بحث دیگه ای نمی بینم وقتی دارید به جای صحبت کردن راجع به موضوع اصلی که امکانات انجمن بود؛ روی صفات غیر مستقیم نسبت داده شده به خودتون بحث میکنید!!
اونموقع ها که بچه بودیم و با نگارین بحثمون میشد و حق با اون بود تهش میگفت همین که خودت پیش خودت میدونی حق با منه، بسه! الآنم همینه! همین که اونقدری حقیقت بین حرفام بود، که این بحث رو به حاشیه کشوندید، یعنی یه تاثیراتی حرفام داشته!
بیش از این هم اجازه ی تایپ کردن، برای پاسخ دادن به حرفهای شخصی که یک درصد هم مقبولیت پیشم نداره و بارها خودشو ثابت کرده با حرفهاش، به خودم نمیدم.
اوقات همگی بخیرخیلی خوبه این سبک جواب دادن منم باید تمرین کنم ((((:
اره منم بحثم روی امکانات انجمن بود ولی شما ربطش دادی به متظاهر بودن یه شخص نامعلوم !
به من میگی دروغگو و بعد گردن هم نمیگیری یه من میگی متظاهر و اونوقت مخاطب نداشته پستت ؟؟؟؟؟؟ آخه یه جوری بپیچون ک مخ ما ها پیچ نخوره !
اره توی توهم اینکه حق با شماست بمونید و دلخوش باشید به همون (((:
در ضمن مقبولیت شرط بحث نیست ((((((:
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
که گناه دکران بر تو نخوآهند نوشت (: -
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 سلام خوبی همه دلتنگت بودن
سلام عزیز دل عالیم نوکر همه ام ..
-
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ب من چرا منفی میدنن شفاااا
با ویروسِ بدی درگیره
و معتقده منفی هم نمیده:)
همین برای نشون دادن تفکر سطحیت کافیه (: من از مدیر خواهش میکنم که بگن من به پستای ایشون منفی دادم ؟؟؟((((: @M-an
با ویروسِ بدی درگیره
همین برای نشون دادن تفکر سطحیت کافیه (: من از مدیر خواهش میکنم که بگن من به پستای ایشون منفی دادم ؟؟؟((((: @M-an
نه
-
با ویروسِ بدی درگیره
نه
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
با ویروسِ بدی درگیره
نه
شاهد از غیب رسید (:
بعدش میگن من نگفتم تو دروغگویی (: به این کار شما میگن تهمت ! -
اقا من تصمیم گرفتم دیگه به دهن کجیهایی ک تو انجمن بهم میشه جواب ندم. به خدا اون لحظه ک جواب نمیدم خیلی پرواز میکنم
. اخرین دهن کجی که بهم شد اینکه تو فضولی!!
@reza-sin
جریان دهن کجی چیه دیگه؟؟
ولی خوب کاری می کنی -
-
با ویروسِ بدی درگیره
نه
شاهد از غیب رسید (:
بعدش میگن من نگفتم تو دروغگویی (: به این کار شما میگن تهمت ! -
با ویروسِ بدی درگیره
نه
شاهد از غیب رسید (:
بعدش میگن من نگفتم تو دروغگویی (: به این کار شما میگن تهمت !@عدم-یک-امکان
چی شده؟