هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: روسی 
 سلطان مثبت دادن
 ...    من لفتم علوسی نبودی... 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: روسی 
 سلطان مثبت دادن
 ...    من لفتم علوسی نبودی... @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: روسی 
 سلطان مثبت دادن
 ...    من لفتم علوسی نبودی... رفتی علوسی واقعاا ما هم فلدا دالیم ولی نمیلم  
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: روسی 
 سلطان مثبت دادن
 ...    من لفتم علوسی نبودی... رفتی علوسی واقعاا ما هم فلدا دالیم ولی نمیلم  
- 
- 
نمیشه دوباره کنکوری شد؟ 
- 
   بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 من بخوام برم باید وام بگیرمrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:    بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 من بخوام برم باید وام بگیرمالان تنها جایی که میصرفه براش وام گرفت آمریکاس 
 شیدا پست گذاشت ادم بره یه کلیشو آمریکا بفروشه برگرده دومیلیارد و خورده ای میشه
 میشه کلیه جدید هم خرید     
- 
@miladsaeedi دلم خواست:( 
- 
@miladsaeedi فقط همینطوری دلم خواست 
 برگردم به یه سال پیش البته دو سال:|
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:    بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 میشه کلیه جدید هم خرید     Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:    بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: بلیط تهران پاریس 16 میلیونه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 میشه کلیه جدید هم خرید     :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: مسولین باید بزارن ما جوونا بریم سرکار بعد میبینن چه کار ها که نمیکنم  
- 
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi فقط همینطوری دلم خواست 
 برگردم به یه سال پیش البته دو سال:|خب الآن دانشجویی؟ @miladsaeedi بلی 
- 
@miladsaeedi مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان 

|
 |

شعردانه
شعردانه