هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Sorna2 اگزیستانسیالیسم رو نگفتی هاااا    چراصطلاحاتسختاستفادهمیکنیسم ؟   @نوشابه کم اوردم    
- 
@YASSI-_ نههه منم گول خوردم  astronautsarah فک کنم باید اسممو عوض کنم  
- 
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Sorna2 اگزیستانسیالیسم رو نگفتی هاااا    چراصطلاحاتسختاستفادهمیکنیسم ؟   @نوشابه چون الکی مثلا شاااااااخ:) 
- 
astronautsarah فک کنم باید اسممو عوض کنم  Sorna2 اره کار صلاحیه  
- 
astronautsarah فک کنم باید اسممو عوض کنم  Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: astronautsarah فک کنم باید اسممو عوض کنم  بیا طی حرکتی از پیش هماهنگ شده اسمامون رو عوض کنیم و مهر خاموشی بر دهان رهروان بادیه تلخ حقیقت بزنیم       
- 
astronautsarah فک کنم باید اسممو عوض کنم  
- 
Mahsa Ss من میخوام اسم پسرمو بذارم    
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 بچه ها
 عکس بزرگ رو محدودیت نداره بزارم پروفایلم؟تا ۲۵۰ کیلو بایت اگه اشتباه نکنم ممکنه 
- 
@njzamin داره 
 نمیذاره
- 
- 
Mahsa Ss من میخوام اسم پسرمو بذارم    astronautsarah اقا پس منم میخوام اسم خودمو عوض کنم بزارم سورنا  
- 
@njzamin داره 
 نمیذارهastronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin داره 
 نمیذارهیه چیزایی از قدیم توی ذهنم مونده بود که قبلا میخواستم بزارم ولی ارور داد 
- 
@njzamin تا این حد ازش خوشت اومد؟ 
 امضامو عوض کنم؟
- 
astronautsarah اقا پس منم میخوام اسم خودمو عوض کنم بزارم سورنا  Sorna2 بذار بذار....حالا اسم دوستت چیههه؟ راستشو بگووو      
- 
Sorna2 بذار بذار....حالا اسم دوستت چیههه؟ راستشو بگووو      astronautsarah پویا  
- 
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin داره 
 نمیذارهیه چیزایی از قدیم توی ذهنم مونده بود که قبلا میخواستم بزارم ولی ارور داد @njzamin بله بله درسته درسته 

|
 |

شعردانه
شعردانه