هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
astronautsarah اقاا  من دوس دختر ندارم من دوس دختر ندارم  Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: astronautsarah اقاا  من دوس دختر ندارم من دوس دختر ندارم  تو مشخص کن پسری یا دختر  
- 

- 
astronautsarah اقاا  من دوس دختر ندارم من دوس دختر ندارم  
- 
Sorna2 واااااااااای عالی بود        astronautsarah اینطوری میگن فکرت اقتصادی نیست:| 
- 
astronautsarah اقاا  من دوس دختر ندارم من دوس دختر ندارم  Sorna2 باشه باشه ... حالا تو هی انکار کن    
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب داریم میریم سمت بحثای مفید کمر بند خود را محکم تر از همیشه و با شدت خاصی ببندید /: 
 منم اسم بچمو میزارم ال نود  من میزارم نوتلا  @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب داریم میریم سمت بحثای مفید کمر بند خود را محکم تر از همیشه و با شدت خاصی ببندید /: 
 منم اسم بچمو میزارم ال نود  من میزارم نوتلا  حالا ک اینجوریه منم میزارم ساقه طلایی   
- 
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: astronautsarah اقاا  من دوس دختر ندارم من دوس دختر ندارم  تو مشخص کن پسری یا دختر  
- 
- 
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب داریم میریم سمت بحثای مفید کمر بند خود را محکم تر از همیشه و با شدت خاصی ببندید /: 
 منم اسم بچمو میزارم ال نود  من میزارم نوتلا  حالا ک اینجوریه منم میزارم ساقه طلایی   @نوشابه       
 حمایت از کالای ایرانی۰
- 
شما شریک زندگیتونو پیدا کنین بعد اسم بچه انتخاب کنین:| 
- 
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: astronautsarah اقاا  من دوس دختر ندارم من دوس دختر ندارم  تو مشخص کن پسری یا دختر  @njzamin پسره بابااا... ندیدی چجوری منو گذاشته بود سرکار؟  
- 
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه پس حتما بچت معلول میشه و دست پاش کوچیک میمونه او از جلو شبیه الاغ میشه ولی عوضش از عقب بزرگ میشه     به بچم میگم حلالتون نکنه به بچم میگم حلالتون نکنه 
 و چرا در قفس هیچ کسی ال نود نیست ؟):
- 
@نوشابه       
 حمایت از کالای ایرانی۰@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه       
 حمایت از کالای ایرانی۰بحث خارج نشه صلوات  
- 
@نوشابه  سلام جونش چطوری سلام جونش چطوری
- 
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب داریم میریم سمت بحثای مفید کمر بند خود را محکم تر از همیشه و با شدت خاصی ببندید /: 
 منم اسم بچمو میزارم ال نود  من میزارم نوتلا  حالا ک اینجوریه منم میزارم ساقه طلایی   @نوشابه بیسکوئیت مادر  
- 
@njzamin پسره بابااا... ندیدی چجوری منو گذاشته بود سرکار؟  astronautsarah اقا مگه من چیکار کردم حالا اگه میفهمیدی پسرم چه فرقی میکرد  
- 
@HadiDoaei تو همون هادی هستی که میخواست خلبان بشه؟    
- 
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه گل پراید چه کم لاله پژو دارد  ناموسا دیگه آب رو هم گل نکنیم واقعا آب کمه  

|
 |

شعردانه
شعردانه

کم پیدایی مشتی ؟
 کم پیدایی مشتی ؟