هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin
ممنونم
ایشالا همیشه خوب باشی
نخون ازین نوع رمان 🙂نمیدونستم اینقد بده که :((((
دیگه نمیخونم از این چیزا -
negaarin ی اشتباه کوچیک املایی بود /:
تصحیح شد (: -
-
@Dr-Lila دلیل دوریمون فقط و فقط کسایی هستن که سکان دار کشتی دین شدن ولی فقط به عنوان منبع پول بهش نگاه میکنن
-
اینجا هم فاز فالور جمع کنی هست ؟ :confused_face:
-
اینجا هم فاز فالور جمع کنی هست ؟ :confused_face:
-
همیشه دلم میگیره از فاصله ی اونچه که هستم واون چه ک میخواستم
-
@نوشابه /:
-
میزنه فلانی شروع به دنبال کردن شما کرد /:
هر دو سه روز یک بار هم فالو میده بعد آن فالو میکنه تا من به هوای این که فالوم کرده فالوش کنم (آرایه ی تکرار فالو /: ) -
unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
😔 چ تلخ بود
-
سلام دوستای گلم
شب بخیر
چطورین
من ک کیموس معدم میخاد هرچه سریعتر بره محیط بیرون قدم بزنه :/@Shayan-Saeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام دوستای گلم
شب بخیر
چطورین
من ک کیموس معدم میخاد هرچه سریعتر بره محیط بیرون قدم بزنه :/خب الان ما چه کمکی از دستمون برمیاد
املاح بهتون تزریق کنیم تسهیل بشه؟😐😐😐 -
میدونی گاهی وقتا یه کاری میکنی که کاش نمیکردی ....هیچ کاریشم نمیتونی بکنی فقط یه مدت باید پس لرزه هاشو تحمل کنی....میترسم با این پس لرزه هاش ازهم بپاشم😢😢😢😢
-
هر دو سه روز یک بار هم فالو میده بعد آن فالو میکنه تا من به هوای این که فالوم کرده فالوش کنم (آرایه ی تکرار فالو /: )@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هر دو سه روز یک بار هم فالو میده بعد آن فالو میکنه تا من به هوای این که فالوم کرده فالوش کنم (آرایه ی تکرار فالو /: )به من معرفیش کن تا از مریدان خود گردانمش :face_with_tears_of_joy:
-
میدونی گاهی وقتا یه کاری میکنی که کاش نمیکردی ....هیچ کاریشم نمیتونی بکنی فقط یه مدت باید پس لرزه هاشو تحمل کنی....میترسم با این پس لرزه هاش ازهم بپاشم😢😢😢😢
unaccustomed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:upside-down_face:
-
unaccustomed دگیگا☹💔