هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
چیه این بحثا ؟
پسر سختیای خودشو داره دختر هم سختیای خودش
همون جنسی که هستی سعی کن بهترین خودت بآشی چ فرقی میکنه دختر یا پسر -
@نوشابه هیچ نظری درمورد وب نداشتید ؟
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r عه به منم بده ادرس وبلاگتو
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_F_SSU_ ایهام / بزن باران (:
-
unaccustomed
حالا پسر بودن هم اینقدرا سخت نیستنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unaccustomed
حالا پسر بودن هم اینقدرا سخت نیستچرا اگر آدم باشی ودرکت بالاباشع خیلی سخته....من خیلی وقتادلم واقعن برابابام میسوزه مثلا
-
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
اگه بد نیست چرا آرزو می کنید پسر بودید؟به هزاران هزااااااار دلیل....
یه روز کلا بحثمون راجب همین بود دیگر حوصله ی توضیح نگنجد در ما.....نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
جل الخالق هزاران دلیل؟؟؟؟
به خدا هم یکی از این هزاران دلیل رو گفتین؟
به من که یکیشم نگفتین! -
چیه این بحثا ؟
همون جنسی که هستی سعی کن بهترین خودت بآشی چ فرقی میکنه دختر یا پسرنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چیه این بحثا ؟
همون جنسی که هستی سعی کن بهترین خودت بآشی چ فرقی میکنه دختر یا پسرتکبیرررر
-
@D-fateme-r عه به منم بده ادرس وبلاگتو
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شما قبلا منو دنبال می کردیا
-
چیه این بحثا ؟
همون جنسی که هستی سعی کن بهترین خودت بآشی چ فرقی میکنه دختر یا پسرنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نوشابه
دمت گرم
حرفم همینه ولی نمی دونم چرا بعضیا دارن این طوری آرزو می کنن -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصن این بحثو دیگه کشش ندیم بنظرم
-
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unaccustomed
حالا پسر بودن هم اینقدرا سخت نیستچرا اگر آدم باشی ودرکت بالاباشع خیلی سخته....من خیلی وقتادلم واقعن برابابام میسوزه مثلا
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
gooli77
اونایی رو که گفتن رو می گمنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 نگا کنید همه چی برا زن و مرد به طور مساوی هستش و الانم شرایط برا هیچکی عوض نوشه
پس همه باید در جایگاه خود وظایفمونو انجام بدیم مخاطبم همه اس -
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یگانه جان ؟
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
میگم freestyle cafe یعنی چی ؟
-
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یگانه جان ؟
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r دنبالیدم
-
@moein0614 نگا کنید همه چی برا زن و مرد به طور مساوی هستش و الانم شرایط برا هیچکی عوض نوشه
پس همه باید در جایگاه خود وظایفمونو انجام بدیم مخاطبم همه اسنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgooli77
موافقم -
@DR-moein
عمو دیه سنگین ها نری رومون -
@نوشابه
دمت گرم
حرفم همینه ولی نمی دونم چرا بعضیا دارن این طوری آرزو می کنننوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
دمت گرم
حرفم همینه ولی نمی دونم چرا بعضیا دارن این طوری آرزو می کننتا حالا کسی به خندیدنتون گیر داده ؟
-
@نوشابه
دمت گرم
حرفم همینه ولی نمی دونم چرا بعضیا دارن این طوری آرزو می کنننوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
دمت گرم
حرفم همینه ولی نمی دونم چرا بعضیا دارن این طوری آرزو می کنناین فقط به دحترو پسری نیس...انسان هرکجاباشع بازم ارزوی دیگعی رو دارهه...مثلا من مگم کاش موهام صاف بود درحالی ک یکی ارزوی فربودن داره.....یاخیلیا پزشکی ک قبول مشن ارزومکتن کاش دندان مخوندن این رو تعمیم بدین به همه مسائل زندگی...من پسرعمم ارزومکنه تادختر بود وعمم بهش توجه داشت منم وقتی موتور خرید ارزو کردم کاش پسر باشم وهزاران مورد دیگ