هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ساکت ساکت
ورود باشکوه منو باید جشن گرفت که
ب ردیف وایسید سلام کنید
عاقا دوساعت وقت دارید کمال استفاده رو از محضرم!ببرید،ساعت۱۲قراره گوشی و خط و مودم تحویل خانواده شه تا یسال دیگ
زود باشید پس -
بچه ها یه وقتایی هست که دلتون میخاد زندگیتون یه تکونی بخوره یه تغییری حالتونو خوب کنه و این حرفا اون موقع ها چیکار می کنین؟
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها یه وقتایی هست که دلتون میخاد زندگیتون یه تکونی بخوره یه تغییری حالتونو خوب کنه و این حرفا اون موقع ها چیکار می کنین؟
ساعتها به اون تغییرو شیوه های رسیدن بهش فک میکنم، بعد اگه در اون لحظه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم، و اگر نه میذارم چن ساعت بگذره و به مرور بی خیالش میشم و صب میکنم تا وقتش برسه
-
https://forum.alaatv.com/post/470464
@D-fateme-r زیبا و قابل تامل ((((((:@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@D-fateme-r زیبا و قابل تامل ((((((:ممنون (:
-
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بحث در مورد چیه؟
دقیقا میشه گفت بحث آزاد الآن معنی پیدا کرده
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ساعتها به اون تغییرو شیوه های رسیدن بهش فک میکنم، بعد اگه در اون لحظه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم، و اگر نه میذارم چن ساعت بگذره و به مرور بی خیالش میشم و صب میکنم تا وقتش برسه
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 بابا من با اینا زنده ام ! تا حالا نخوردی ؟
با شناختی که ازت دارم طرفدارش میشی حتما بخور
خیلی خیلی شگفت انگیز و ایناست اقا:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
قشششنگ ادمو رفرش میکنه
خصوصا مارک های کره ایشاز کجا باید بخرم؟ چون تا الان نخریدم ... میدونی از بوش خیلی خوشم میاد... هر چی الو ورا هست بوی خوبی میده. یجورایی انرژی زا هست انگار
astronautsarah شما از کجا میخرید؟ راستش یه رفرش اساسی احتیاجه
659869 گفتم برات که ..
من خودم از هایپر میخرم ولی تو تهران:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
ساکت ساکت
ب ردیف وایسید سلام کنید
عاقا دوساعت وقت دارید کمال استفاده رو از محضرم!ببرید،ساعت۱۲قراره گوشی و خط و مودم تحویل خانواده شه تا یسال دیگ
زود باشید پس -
ساکت ساکت
ب ردیف وایسید سلام کنید
زود باشید پسrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ساکت ساکت
ب ردیف وایسید سلام کنید
زود باشید پسآب زنید فروم را هین که سلطان میرسد
مژده دهید یار را هین ک علی میرسد
از این با شکوه تر در توانم نیست -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@D-fateme-r زیبا و قابل تامل ((((((:دقیقا! من خیلی خوشم اومد. دقیقا حرف دل من بود! :))
@D-fateme-r
مرسی بابت متن زیباتchakame در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@D-fateme-r زیبا و قابل تامل ((((((:دقیقا! من خیلی خوشم اومد. دقیقا حرف دل من بود! :))
@D-fateme-r
مرسی بابت متن زیباتخواهش (:
یکم هول هولکی نوشتمش ولی انگار زیاد بد درنیومده (: -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ساکت ساکت
ب ردیف وایسید سلام کنید
از این با شکوه تر در توانم نیست@نوشابه سالار عقیلی گزینه ی جالب تری میتونه باشه
-
659869 گفتم برات که ..
من خودم از هایپر میخرم ولی تو تهران:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 گفتم برات که ..
من خودم از هایپر میخرم ولی تو تهران:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:مرسی بله دیدم
وای از این بیشتر انرژی بشه خطرناک میشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ساکت ساکت
ب ردیف وایسید سلام کنید
زود باشید پسrevival سلام سلام
تو چ نوشیدنی ای دوست داری ؟ -
659869 اوهوووم دقیقا خود انرژیه...الان دیگه همه جا هست . اگه تو سوپر ها نباشه تو فروشگاه ها حتما هست . یه مکعب مستطیل سبز خوشگله معمولا
این + یه چیزی میکس
چیزی که من زیاد مصرف میکنم .... چه میکسی میشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
659869 اره اره ... فک کنم خیلی باحال بشه . ولی بازم لازمه دعوا بشی
اما امیدوارم لذت ببری چون لذت بردنیه واقعا -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ساکت ساکت
ب ردیف وایسید سلام کنید
از این با شکوه تر در توانم نیست@نوشابه من تحت تاثیر قرار گرفتم...
این اب و جارو کو؟ -
659869 گفتم برات که ..
من خودم از هایپر میخرم ولی تو تهران:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:مرسی بله دیدم
وای از این بیشتر انرژی بشه خطرناک میشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
659869
هنگ اور 4 -
-
ساکت ساکت
ب ردیف وایسید سلام کنید
زود باشید پسrevival سلام خوب هستین؟
بنظرم کار اشتباهیه...