هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
این پست پاک شده!
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عجب اینم سارا بودا   منم یکی دیگم بعدا رو میشه  تو نگاری    
 یادتع؟
 یبار اومدی گفتی،ابزنید راه را حین ک نگار میرسد؟تا ی مدت بهت گفتبم نگار  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عجب اینم سارا بودا   منم یکی دیگم بعدا رو میشه  تو نگاری    
 یادتع؟
 یبار اومدی گفتی،ابزنید راه را حین ک نگار میرسد؟تا ی مدت بهت گفتبم نگار  درس زیاد فشار اورده بوده اون موقع بهش ... حفظی بودش شعره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
_Mohammad_reza_ در  چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است: چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است:@F_SSU روال کار به چه صورت هستش ؟ هرکسی که متن خوب داره 
 اینجا به اشتراک میزاره
 ترجمه میکنیم.
 الان هم من کتابی که دارم رو به بچه ها نشون میدم
 کتاب داستان هست و پارت بندیه
 سهم هرکسی ۱ قسمت از داستان
 در اخر ترجمه هارو مرتب توی هم توی همین تاپیک میزاریم
 تا بقیه هم بتونن استفاده کنن@F_SSU I am ready 
- 
_Mohammad_reza_ در  چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است: چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است:@F_SSU روال کار به چه صورت هستش ؟ هرکسی که متن خوب داره 
 اینجا به اشتراک میزاره
 ترجمه میکنیم.
 الان هم من کتابی که دارم رو به بچه ها نشون میدم
 کتاب داستان هست و پارت بندیه
 سهم هرکسی ۱ قسمت از داستان
 در اخر ترجمه هارو مرتب توی هم توی همین تاپیک میزاریم
 تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عجب اینم سارا بودا   منم یکی دیگم بعدا رو میشه  تو نگاری    
 یادتع؟
 یبار اومدی گفتی،ابزنید راه را حین ک نگار میرسد؟تا ی مدت بهت گفتبم نگار  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عجب اینم سارا بودا   منم یکی دیگم بعدا رو میشه  تو نگاری    
 یادتع؟
 یبار اومدی گفتی،ابزنید راه را حین ک نگار میرسد؟تا ی مدت بهت گفتبم نگار  اره من نگارم تو هم بهاری ترکیب اسمامون هم چیز جالبیه   
- 
revival موافقم  
- 
MATAN در  چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است: چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است:@F_SSU کی میزاریش ؟ الان بزار دیه من باید برم الان چه عجلیه  
 شما برو
 من عکسهای صفحات رو بگیرم میزارم
 بعدا بیا بخون
- 
- 
@unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: https://forum.alaatv.com/topic/7700/چه-قدر-بلدین-ترجمه-کنین/15 تا گوگل ترنسلبت عست نیازی نداریم   
- 
mariia در  چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است: چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟ گفته است:@F_SSU I am ready I hope you spend good times in this topic. 
 ترجمه کنیم اتاق فرمان میگه : )
 :
 امیدوارم اوقات خوبی رو توی این تاپیک بگذرونی @F_SSU یعنی هر چی مینویسیم با ترجمه باشه؟ 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من میخوابم ساعت ۵ صدام بزنید   دستت رو بزار روی صفحه ی گوشی و بخواب ک دستت از الا کوتاه نشه صدا زدم بشنوی   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an 
 اون «بسیار خب»اخر مصاحبه چیه             ادم فک میکنه ادم فک میکنه
 یعنی کافیه دیگ حرفنزن؟    اسم رمزه  @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an 
 یعنی کافیه دیگ حرفنزن؟    اسم رمزه  اره مثل "هپ" میمونه یعنی بسسه داری میخوری به دیوار 
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an 
 یعنی کافیه دیگ حرفنزن؟    اسم رمزه  اره مثل "هپ" میمونه یعنی بسسه داری میخوری به دیوار 

|
 |

شعردانه
شعردانه