هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! @njzamin    
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! کدوم نوع شرطی ؟ کلاسیک یا فعال ؟  
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! کدوم نوع شرطی ؟ کلاسیک یا فعال ؟  @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! کدوم توع شرطی ؟ کلاسیک یا فعال ؟  طوطی رو میشناسی ؟ سلام میرسونه 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! کدوم نوع شرطی ؟ کلاسیک یا فعال ؟  @نوشابه اثرات درس خوندن زیاد...  
- 
 سلام به آلاییهای %(#e84bb6)[گل]!خوبین ؟ حال و احوالتون رو به راهه ؟ 
 امیدوارم که روبه راه باشه ! 
 میخوایم یک کار %(#4b4be8)[گروهی] یا بهتر بگم ،
 %(#52e84b)[دسته جمعی] انجام بدیم ؛ 
 و زبان انگلیسیمون رو %(#c724b4)[تقویت] کنیم حتما میپرسین چه کاری 
 یه کار باحال :face_savouring_delicious_food:
 ترجمه ی داستانها و متون انگلیسی و ... و ...چه طوری 
 میگم بهتون :face_savouring_delicious_food:
 ما اینجا یک کتاب یا یک نوشته رو انتخاب میکنیم و بسته به نوع کتاب بین خودمون تقسیم بندیش میکنیمامیدوارم که برای هممون مفید واقع بشه   و اما چندتا %(#d55ced)[نکته]  : و اما چندتا %(#d55ced)[نکته]  : . زدن این تاپیک، دالِ بر بلد بودن من نیست . زدن این تاپیک، دالِ بر بلد بودن من نیست 
 هدف اینه که کنار هم یادبگیریم . . برای تقویت و یادگیری هرچه بیشتر زبان ، و تثبیتش در ذهن ما . برای تقویت و یادگیری هرچه بیشتر زبان ، و تثبیتش در ذهن ما
 میدونیم که مکالمه نقش بسزایی داره.
 پس میتونید [اختیاری]
 حرفهاتون رو در این تاپیک به انگلیسی بگید ، 
 چون موضوع اصلی "ترجمه" هست
 لطفا برای مکالمه ای که انجام میدید ، ترجمه هم لحاظ کنید . 
 ( از جمله قوانین اتاق فرمان هم هست :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: ) . پیشاپیش از حضورتون تشکر میکنم : %(#31cc67)[بسیار متشکرم !] . پیشاپیش از حضورتون تشکر میکنم : %(#31cc67)[بسیار متشکرم !] دانش-آموزان-آلاء 
 خیرین-کوچک-دریا-دل
 فارغ-التحصیلان-آلاء @F_SSU هممم جالبه :))) 
- 
یعنی هم انگلیسی هم فارسی..؟؟ 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! کدوم توع شرطی ؟ کلاسیک یا فعال ؟  طوطی رو میشناسی ؟ سلام میرسونه @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوابم میاد         علی چیزی زدی ؟   آخه خواب من خنده داشت ؟ آخه خواب من خنده داشت ؟ شرطی شدیم چیزی فرستادی بدون خوندن بخندیم! کدوم توع شرطی ؟ کلاسیک یا فعال ؟  طوطی رو میشناسی ؟ سلام میرسونه نمیشناسم به هر حال جواب سلام واجبه ، سلام طوطی 
 بهش ابلاغ کن و بگو خیلی خواستنی هستی 
- 
@M-an عههه اسمش ساراست 
- 
 سلام به آلاییهای %(#e84bb6)[گل]!خوبین ؟ حال و احوالتون رو به راهه ؟ 
 امیدوارم که روبه راه باشه ! 
 میخوایم یک کار %(#4b4be8)[گروهی] یا بهتر بگم ،
 %(#52e84b)[دسته جمعی] انجام بدیم ؛ 
 و زبان انگلیسیمون رو %(#c724b4)[تقویت] کنیم حتما میپرسین چه کاری 
 یه کار باحال :face_savouring_delicious_food:
 ترجمه ی داستانها و متون انگلیسی و ... و ...چه طوری 
 میگم بهتون :face_savouring_delicious_food:
 ما اینجا یک کتاب یا یک نوشته رو انتخاب میکنیم و بسته به نوع کتاب بین خودمون تقسیم بندیش میکنیمامیدوارم که برای هممون مفید واقع بشه   و اما چندتا %(#d55ced)[نکته]  : و اما چندتا %(#d55ced)[نکته]  : . زدن این تاپیک، دالِ بر بلد بودن من نیست . زدن این تاپیک، دالِ بر بلد بودن من نیست 
 هدف اینه که کنار هم یادبگیریم . . برای تقویت و یادگیری هرچه بیشتر زبان ، و تثبیتش در ذهن ما . برای تقویت و یادگیری هرچه بیشتر زبان ، و تثبیتش در ذهن ما
 میدونیم که مکالمه نقش بسزایی داره.
 پس میتونید [اختیاری]
 حرفهاتون رو در این تاپیک به انگلیسی بگید ، 
 چون موضوع اصلی "ترجمه" هست
 لطفا برای مکالمه ای که انجام میدید ، ترجمه هم لحاظ کنید . 
 ( از جمله قوانین اتاق فرمان هم هست :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: ) . پیشاپیش از حضورتون تشکر میکنم : %(#31cc67)[بسیار متشکرم !] . پیشاپیش از حضورتون تشکر میکنم : %(#31cc67)[بسیار متشکرم !] دانش-آموزان-آلاء 
 خیرین-کوچک-دریا-دل
 فارغ-التحصیلان-آلاء @F_SSU روال کار به چه صورت هستش ؟ 
- 
@M-an عههه اسمش ساراست 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عجب اینم سارا بودا   همه اغفال میکنند مارو ... این دستشون دردنکنه حداقل جنسیت رو درست گفته بودند 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عجب اینم سارا بودا   همه اغفال میکنند مارو ... این دستشون دردنکنه حداقل جنسیت رو درست گفته بودند 

|
 |

شعردانه
شعردانه

چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟
چه قدر بلدین ترجمه کنین ؟