هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
گلنار
بسیار چرت
چه ربطی داشت؟
حالا چیو اثبات کرد؟
اصن چیزایی که گفت جامعیت نداشت
درکش نکردم -
او در اورگرین پارک، ایلینوی زاده شد و به عنوان کودکی نابغه بزرگ شد. او از سنین پایین در مدارج دانشگاهی پیشرفت کرد. در ۱۶ سالگی وارد دانشگاه هاروارد شد و از آنجا لیسانس گرفت. در هاروارد منطق دان معروف، ویلارد کواین به او درس داد و او با نمرهٔ ۹۸٫۹٪ بالاترین نمره را در کلاس کواین به دست آورد.
او نهایتاً پی اچ دی ریاضی را از دانشگاه میشیگان گرفت. در ۱۹۶۷ استادیار دانشگاه کالیفرنیا، برکلی شد و دو سال بعد استعفا داد.
در ۱۹۷۱ به کابینی دوردست بدون برق و آب در لینکن، مونتانا نقل مکان کرد و در انزوا در حالی مهارتهای بقا را تمرین میکرد زندگی کرد تا بتواند خودکفا شود.[۲]
کازینسکی تلاش ناموفقی را برای اخراج وکلای منصوب شده توسط دادگاه صورت داد، زیرا آنان میخواستند دیوانگی وی را ثابت کنند تا از مجازات مرگ بگریزد، اما او خود را دیوانه نمیدانست.[۳] پس از این که معلوم شد طولانی شدن دادگاه به او فرصتی برای پوشش خبری ملی میدهد، در معاملهای به حبس ابد بدون امکان عفو محکوم شد و هم اکنون دورهٔ زندان خود را میگذراند و همچنان در عرصهٔ نوشتن فعال است.
تد کزینسکی
-
https://forum.alaatv.com/post/471455
revival
هه جالب بود (: به نظر منم ممکن نیست توی زمان سفر کرد (البته بهتره بگیم خیلی دشوار) چون کل وقایع جهان رو باید معکوس کرد حتی انفجار ستاره ای توی فاصله چند سال نوری زمین ... مگر اینکه نظریه ماده و انرژی رو نقض کنیم که اونم نمیشه یا میشه نمیدونم
خوبه خوبه خوشمان آمد از این پست های علمی هم در تایپیک مشاهده شدبعدا تو پی وی یه مثبت بهت اعطا میکنم
@نوشابه
من تازه فهمیدم دیروز تولدتون بوده
.....
۱۰۰۰سال عمر باعزت داشته باشین
تولدتون مباااارک -
گلنار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin شارژم یه درصد شد...بعدا میام مفصّل بحث کنیم
من شارژم صفره
سلام گلنار جان@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من شارژم صفره
سلام گلنار جانمن جای گلنار بی تربیت که شارژش تموم شد و سلام نکرد به تو سلام میکنم
-
@نوشابه
.....
تولدتون مباااارک@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
.....
جدی !!!
من نمی دونستم
آقا مهدی تولدتون مبارکبا آرزوی طول عمر
وبهترین ها -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من شارژم صفره
سلام گلنار جانمن جای گلنار بی تربیت که شارژش تموم شد و سلام نکرد به تو سلام میکنم
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من شارژم صفره
عزیزمید هر دو مرسی جانم
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سرام به همه
سرام
زبان فارسی را پاس بداریم انگلیسی را زاپاس نگهداریم...
ولی خدایی این چه زبونیه؟؟؟
-
-
لذتی که تو کالباس خیارشور و گوجه هست برای سوخت گیری تو هیچ جایگاه دیگه ای نیست :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نمیدونم فقط من اینطوری ام یا هستن از این معتادا به انرژی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
لذتی که تو کالباس خیارشور و گوجه هست برای سوخت گیری تو هیچ جایگاه دیگه ای نیست :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نمیدونم فقط من اینطوری ام یا هستن از این معتادا به انرژی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: