هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
عاقا من یه چیزی میگم و خلاص....
اونایی که یارانشونو قطع کردن و تمام...
:face_with_tears_of_joy: -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa میترسم بیفتم دورترین جای ممکن:neutral_face:
من که مامانم از همین حالا اعلام آمادگی کرده خونه رو بیاره اونجا:neutral_face: :neutral_face:
romisa هووف نمیدونم با چه عقلی رفتم دور دورارو زدم جوگیر بودم :neutral_face: خامی کردم:face_with_tears_of_joy:
اصن عادت به تنهایی و اینقدر دوری ندارم:neutral_face: -
عاقا من یه چیزی میگم و خلاص....
اونایی که یارانشونو قطع کردن و تمام...
:face_with_tears_of_joy:romisa بگو کیارو قط نکردن:neutral_face:
-
romisa هووف نمیدونم با چه عقلی رفتم دور دورارو زدم جوگیر بودم :neutral_face: خامی کردم:face_with_tears_of_joy:
اصن عادت به تنهایی و اینقدر دوری ندارم:neutral_face:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصن عادت به تنهایی و اینقدر دوری ندارم:neutral_face:ولی من خیلی عادت کردم
همه چیز عادی میشه -
همه چیز عادی میشهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
همه چیز عادی میشهآره دقیقا
-
من حتی اگ رتبه یکم شم استان خودمو میزارم اولویت اخر😑دوست دارم برم دور شم از همه ی مدت وادمای جدیدی پیدا کنم😑
revival اره ولی یکم سخته دوری از خونواده...رو پای خودت وایستادن...ولی فک کنم تجربه ی قشنگی باشه خوابگاه:slightly_smiling_face:
-
دلم الان میخواد برم دو سال دیگمو ببینم که قبول شدم یا نه
-
من حتی اگ رتبه یکم شم استان خودمو میزارم اولویت اخر😑دوست دارم برم دور شم از همه ی مدت وادمای جدیدی پیدا کنم😑
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اونوقت دلتون تنگ میشه واسه همین ادمای قدیم دوست داشتنی همیشه کنارتون (خانواده )
-
revival اره ولی یکم سخته دوری از خونواده...رو پای خودت وایستادن...ولی فک کنم تجربه ی قشنگی باشه خوابگاه:slightly_smiling_face:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy: -
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:من شنیدم تستاشو از یه برنامه اندرویدی میزنن
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:من شنیدم تستاشو از یه برنامه اندرویدی میزنن
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
منم همونو در لحظه اخر از دوستام خوندم و قبول شدم!! الان این امتحان میگن سوالاش سختتره و از اون نمیاد