هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
revival اره ولی یکم سخته دوری از خونواده...رو پای خودت وایستادن...ولی فک کنم تجربه ی قشنگی باشه خوابگاه:slightly_smiling_face:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy: -
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:من شنیدم تستاشو از یه برنامه اندرویدی میزنن
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:من شنیدم تستاشو از یه برنامه اندرویدی میزنن
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آسمان ِ آبی
منم همونو در لحظه اخر از دوستام خوندم و قبول شدم!! الان این امتحان میگن سوالاش سختتره و از اون نمیاد
-
آسمان ِ آبی
سلام من فردا امتحان تعوری رانندگی اصلیشو دارم ... چی میشه؟ سوالاشم ندیدم شروعم نکردم بخونم .... اون امتحان تعوری که خود اموزشگاه میگیره رو ه به زور در مرز قبول شدم:face_with_tears_of_joy:@njzamin سلام اولا تئوری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
دوما من اصن خود کتابو نخوندم فقط یه نرم افزار نمونه سوال بود همونو خوندم بدون غلط قبول شدم:face_with_tears_of_joy: نصف کلاسم رد شدن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برین از بازار دانش کنین همونو بخونین ۱۰۰ درصد قبولین:slightly_smiling_face: -
@njzamin سلام اولا تئوری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
دوما من اصن خود کتابو نخوندم فقط یه نرم افزار نمونه سوال بود همونو خوندم بدون غلط قبول شدم:face_with_tears_of_joy: نصف کلاسم رد شدن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برین از بازار دانش کنین همونو بخونین ۱۰۰ درصد قبولین:slightly_smiling_face:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوما من اصن خود کتابو نخوندم فقط یه نرم افزار نمونه سوال بود همونو خوندم بدون غلط قبول شدم:face_with_tears_of_joy: نصف کلاسم رد شدن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برین از بازار دانش کنین همونو بخونین ۱۰۰ درصد قبولین:slightly_smiling_face:یگانه خانم میدونم چه برنامه ای رو میگین! ولی اون برای امتحان اصلی افسر هم کارسازه؟ چون فقط امتحان مقدماتی رو با اون قبول شدم
-
آخه likely چیه که معنیش از یادت میره :/ محتمل :/
besides معنی دومش :/ به علاوه :/keep up with :/ همگام بودن با :/
firmlyاستوار :/ حالا تو هی بگو جدی :/@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
firmlyاستوار :/ حالا تو هی بگو جدی :/توو جمله یادبگیریدش
جملات انگلیسی -
firmlyاستوار :/ حالا تو هی بگو جدی :/ -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوما من اصن خود کتابو نخوندم فقط یه نرم افزار نمونه سوال بود همونو خوندم بدون غلط قبول شدم:face_with_tears_of_joy: نصف کلاسم رد شدن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برین از بازار دانش کنین همونو بخونین ۱۰۰ درصد قبولین:slightly_smiling_face:یگانه خانم میدونم چه برنامه ای رو میگین! ولی اون برای امتحان اصلی افسر هم کارسازه؟ چون فقط امتحان مقدماتی رو با اون قبول شدم
@njzamin من که همونو خوندم فقط:face_without_mouth:
-
@njzamin ولی این از مقدماتی سخت تره :neutral_face:
-
بدون غلط قبول شدین؟ پس میرم همونو بخونم ببینم چی میشه ... دفعه قبلم توی مرز قبول شدم ولی اون مقدماتی بود
-
بدون غلط قبول شدین؟ پس میرم همونو بخونم ببینم چی میشه ... دفعه قبلم توی مرز قبول شدم ولی اون مقدماتی بود
@njzamin فک کنم تا ۳ غلط میتونین داشته باشین نه؟؟
اره اونو اول بخونین بعدش اگه وقت اوردین کتابو
ایشالله که قبولین -
@njzamin تازه تئوری اش که چیزی نیست
برا عملی خیلی اذیت میکنن ادمو افسره برا پارک دوبل فاصله تا جدولو سانت میزد میگف فاصلت زیاده:neutral_face: بسلامت نفر بعدی:face_with_tears_of_joy: