هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi کیه؟       خود می داند 
 اگه بگم دوباره اخراج میشم.
 ولی جنبه شوخی هم خوبه     
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-r لایک کردم  گاهی یک نفر به لایک محتاج است و تعلل ما باعث افسردگی فوق حاد وی میگردد پس یباید با چشمان بسته همدیگر را لایک کنیم 
 #آلن_رنه_لوساژ@نوشابه. روح مرحوم آلن رنه لوساژ داره موج مکزیکی میره     
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-r لایک کردم  گاهی یک نفر به لایک محتاج است و تعلل ما باعث افسردگی فوق حاد وی میگردد پس یباید با چشمان بسته همدیگر را لایک کنیم 
 #آلن_رنه_لوساژ
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   از این به بعد دیسلایک منم به مثابه خدافظیه   
- 
@نوشابه. روح مرحوم آلن رنه لوساژ داره موج مکزیکی میره     @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه. روح مرحوم آلن رنه لوساژ استاد از این چیزام بلدی ؟!     
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   از این به بعد دیسلایک منم به مثابه خدافظیه   
- 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   از این به بعد دیسلایک منم به مثابه خدافظیه   @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   از این به بعد دیسلایک منم به مثابه خدافظیه   تو حرف نزن  
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi بی ادبی رو نمیشه با جنبه پوشوند 
 به کسی هم تهمت نزنیدآری انجمن آلا من بی ادبم بشناسید به همه بگید من بی ادبم . 
 میشناسمش کی گزارش داد ولی نمی گم تهمت نیست کمی زیرکی می خواد.
- 
مگر چه میخواهم از وطن؟ 
 جز لقمهای نان و خیالی آسوده
 چه میخواهم؟
 جز تکهای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد.
 جز پنجرهای که رو به عشق و آزادی گشوده شود
 مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کردند؟!
 آه ای میهمن مغموم
 وطن از پا افتاده
 بدرود
 #شیرکو_بیکس
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   از این به بعد دیسلایک منم به مثابه خدافظیه   تو حرف نزن  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival حسود پلاستیکی خودتی سلام ندهنده  لایک من ب منزله ی جواب سلامه   از این به بعد دیسلایک منم به مثابه خدافظیه   تو حرف نزن  دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت  با پای خودش پای هر چوبه دار آمد با پای خودش پای هر چوبه دار آمد 

|
 |

شعردانه
شعردانه