هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
_Mohammad_reza_ دیدین؟ 
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi ملی و راه های نرفته اش  
 اووممممم 5-6 تا دیگ هم دیدم یادم رفتن الان باعشش ..من دگ کارم رسیدهه ب سریال دیدن  
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi آینه بغل هم خوبه ببین اونو دیدم 
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi آینه بغل هم خوبه ببین باریکلا  
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi آینه بغل هم خوبه ببین باریکلا  
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: حس فیلم دیدن کتاب خوندن بیرون رفتن و نرفتن و هیچی نیس  حس اینکه نتیجه انتخاب رشته بیاد بریم خرید خیلی هست  
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi آینه بغل هم خوبه ببین اونو دیدم 
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi یه پست معرفی فیلم تو وبم گذاشتم.پیداش میکنم میذارمش باعش ..اکسیدان دیدی ک اره؟ 
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi یه پست معرفی فیلم تو وبم گذاشتم.پیداش میکنم میذارمش باعش ..اکسیدان دیدی ک اره؟ 
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi نه خوبه؟ خعلی  جواد عزتی بازی میکنه دگ ببین چ باحاله..ساخت ایرانم قشنگه ولی کامل نی جواد عزتی بازی میکنه دگ ببین چ باحاله..ساخت ایرانم قشنگه ولی کامل نی
- 
فیلمای ایرانی خوب نیستن |: 
 فیلما خارجی ببینید...
 گات ببینید...
 وست ورلد ببینید...
 13 reasons why :face_savouring_delicious_food:
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi نه خوبه؟ خعلی  جواد عزتی بازی میکنه دگ ببین چ باحاله..ساخت ایرانم قشنگه ولی کامل نی جواد عزتی بازی میکنه دگ ببین چ باحاله..ساخت ایرانم قشنگه ولی کامل نی
- 
فیلمای ایرانی خوب نیستن |: 
 فیلما خارجی ببینید...
 گات ببینید...
 وست ورلد ببینید...
 13 reasons why :face_savouring_delicious_food:_Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فیلمای ایرانی خوب نیستن |: 
 فیلما خارجی ببینید...
 گات ببینید...
 وست ورلد ببینید...
 13 reasons why :face_savouring_delicious_food:این اخری خ تعریفشو شنیدم درمورد چیه؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه