هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@faezeh-r روزت فوق العاده  
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi به مولا..    
 نبابا دارم درس میخونم تنهایی؟ 
  @miladsaeedi ببببلهههه  
  :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: 
- 
@miladsaeedi ببببلهههه  
  :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi ببببلهههه  
  :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:  
- 
گلنار چرا برگ      Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گلنار چرا برگ      اون برگ، توضیح دشواری نداره  
 غالبا با هدف خوشگل شدنِ پست گذاشته میشه و البته نماد احترام هم هست.
- 
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من بابابزرگم ارتشی نمیتونم منظم نباشم پیش پدربزرگت زندگی میکنی؟ 
- 
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من بابابزرگم ارتشی نمیتونم منظم نباشم       خاندان ما هم اینطورن خاندان ما هم اینطورن
 من شیوه خاصی از نظم دارم
      بقیه درکش نمی کنن بقیه درکش نمی کنن
- 
سیلااااااااااااااااااام   
- 
سیلااااااااااااااااااام   
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گلنار چرا برگ      اون برگ، توضیح دشواری نداره  
 غالبا با هدف خوشگل شدنِ پست گذاشته میشه و البته نماد احترام هم هست.گلنار اینی که میگید کار گله  
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 جان جانت سلامت    
 دفترت دم دستت نیست ؟؟؟@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 جان جانت سلامت    
 دفترت دم دستت نیست ؟؟؟باشه.تاپیکو بفرس 
- 
سیلااااااااااااااااااام   
- 
@zahra-m1999 عزیزدلم خوبم 
 تو خوبی؟
- 
سیلااااااااااااااااااام   
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 جان جانت سلامت    
 دفترت دم دستت نیست ؟؟؟باشه.تاپیکو بفرس SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 جان جانت سلامت    
 دفترت دم دستت نیست ؟؟؟باشه.تاپیکو بفرس https://forum.alaatv.com/topic/7743/دفتر-برنامه-ریزی-خوب-وکامل/12 
- 
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من بابابزرگم ارتشی نمیتونم منظم نباشم پیش پدربزرگت زندگی میکنی؟ revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من بابابزرگم ارتشی نمیتونم منظم نباشم پیش پدربزرگت زندگی میکنی؟ خب نه بابابزرگم رو بابام تاثیر گذاشته، بابام رو مامانم، اینام رو من! منم همینطوری .... 

|
 |

شعردانه
شعردانه