هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام به همه
عید همه مبالک
بدی دیدین حلال کنید
خوبی دیدین قدر بدونید:slightly_smiling_face:سلام عزیز
عید توهم مبارک
با ارزوی بهترینها برات ❤فااطمه :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :
-
_F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فائزه ؟ :confused_face:
برمیگرده ...
دلم واسه اموجی هاشم تنگ میشه :confused_face:
-
فااطمه :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :
-
سلام به همه
عید همه مبالک
بدی دیدین حلال کنید
خوبی دیدین قدر بدونید:slightly_smiling_face: -
فااطمه بحث اعتماد نیس کاری نمیکنه و این کاری نکردن حرص درمیاره ....
اصلا بیخیال:unamused_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:آخه ببین یه وقتایی انقدر دورت آدم زیاده برای حرف زدن ولی تو میلی برای ناگفته هات نداری چرا؟چون اون آدم اصلیه اونیکه دلت میخواد باشه نیست 😶😶 فک کنم اینجوری باید برخورد کرد اینکه صبر کنی یا پیش قدم شی یا بیخیال شی ✌
-
بچه من فعلا
شبتون خوش:slightly_smiling_face:
-
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه من فعلا
شب خوبی داشته باشی فرزانه جون 😇
-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:آخه ببین یه وقتایی انقدر دورت آدم زیاده برای حرف زدن ولی تو میلی برای ناگفته هات نداری چرا؟چون اون آدم اصلیه اونیکه دلت میخواد باشه نیست 😶😶 فک کنم اینجوری باید برخورد کرد اینکه صبر کنی یا پیش قدم شی یا بیخیال شی ✌
-
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه من فعلا
شب خوبی داشته باشی فرزانه جون 😇
-
gooli77 پ ما چی میشه:winking_face: :winking_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
oooooooo :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
@A-K
تاپیک بزنید و به سوالات جواب بدید
بعد از ازمونها، تحلیل بزارید
قبل ازمون نکات مهم رو به بچه ها بگید
یک نگاه کلی هم داشته باشید به زیست هر سه پایه ، طبق کنکورهای سال اخیر ، مهم ترین قسمتهارو برای جمع بندی هاشون یا حتی خوندن معمولی، به بچه ها بگید تا بخونن -
oooooooo :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
@A-K
یک نگاه کلی هم داشته باشید به زیست هر سه پایه ، طبق کنکورهای سال اخیر ، مهم ترین قسمتهارو برای جمع بندی هاشون یا حتی خوندن معمولی، به بچه ها بگید تا بخونن_F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@A-K
یک نگاه کلی هم داشته باشید به زیست هر سه پایه ، طبق کنکورهای سال اخیر ، مهم ترین قسمتهارو برای جمع بندی هاشون یا حتی خوندن معمولی، به بچه ها بگید تا بخوننبنظرت وقت گیر نیست اینا؟
منم کنکور دارم خب -
همه خوابیدن:slightly_frowning_face: