-
آقا خواهشا بخاطر اینکه توضیح نمینویسیم برای فیلمای گسسته ضبط کلاسا رو عقب نندازین چون خیلیا و اکثر بچه ها نگاه میکنن ولی بخاطر حجم درس ها وقت نمیکنن بیان اینجا و توضیحات رو بنویسن.حالا اگه وقت کردم ازین به بعد مینویسم من
-
آقا خواهشا بخاطر اینکه توضیح نمینویسیم برای فیلمای گسسته ضبط کلاسا رو عقب نندازین چون خیلیا و اکثر بچه ها نگاه میکنن ولی بخاطر حجم درس ها وقت نمیکنن بیان اینجا و توضیحات رو بنویسن.حالا اگه وقت کردم ازین به بعد مینویسم من
amin1412 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام شما ک میبینید فیلمارو چند تا سر تیتر نوشتن ک زمان زیادی از شما نمیگیره !
-
نه چون شما میگید ریز مباحث تدریس شده رو هم بنویسین
-
نه چون شما میگید ریز مباحث تدریس شده رو هم بنویسین
بیشتر از 5 دقیقه زمان میگیره ؟
-
بعد استاد میگن از مهر هندسه تحلیلی هم ضبطش شروع میشه.درسته؟
-
بعد استاد میگن از مهر هندسه تحلیلی هم ضبطش شروع میشه.درسته؟
تو فیلم ها میگن >؟؟
من اطلاع دقیقی ندارم ! -
alireza_ysf75 نه تو کانالشون ایدی تلگرامشونو زده.رفتم اونجا پرسیدم
-
اگر گفتن حتما ضبط دارن دیگه !
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من تا آخر امروز توضیحات بقیه ی جلسات رو هم قرار میدم
من یادم نمیاد گفته باشن تحلیلی هم درس میدن ولی امیدوارم اینطوری باشهممنون از شما
-
alireza_ysf75 الان فیلما هفته ای چند جلسه و چند شنبه ها میاد رو سایت هر جلسه؟
-
جلسه ی اول
شروع فصل 1 گسسته
نظریه ی گراف
مدت زمان:48 دقیقه و 39 ثانیه
در ابتدا ایشان به توضیحی در مورد این که جلسه به جلسه درس خوانده شود (تا در کنکور نتیجه ی مطلوب به دست آید) میپردازند.
سپس درس را با ص 1 جزوه و تعریف گراف ساده شروع میکنند
گراف ساده
در جزوه قسمت های خالی قرار داده شده که با توجه به تدریس استاد روی تخته باید پر گردند
این قسمت های خالی مربوط به رسم گراف ها و فرمول ها و ... میشوند
و نکته ی مهمی راجع به این که اساسا منظور از چندضلعی ها چیست
مثال موجود در ص 1 را نیز حل میکنند و یک سوال از دانش آموزان میپرسند
انواع یال را با رسم شکل توضیح میدهند
مثال ص 2 را میخواهند که دانش آموزان حل کنند و سپس خودشان به حل آن میپردازند
مثال دوم از ص 2 را نیز به همین شیوه تدریس میکنند و به تشریح تک تک گزینه ها میپردازند
سپس به مفاهیم و تعاریف گراف مرتبه و درجه و اندازه و ... میپردازند و همراه با مثالی آن ها را توضیح میدهند
برقراری قضیه ی ص 2 را نیز با مثالی نشان میدهند
بعد از توضیح راس های فرد و زوج به اثبات قضیه ی موجود در ص3 میپردازند (همراه با مثال)
توضیح ماکزیمم درجه و راس فول و مینیمم درجه و نکته ای که باید توسط دانش آموز وارد شود(فرمول رابطه ی بین P وq و دلتای بزرگ و دلتای کوچک) همراه با مثال
حل دو مثال پایانی از ص 3 جزوه
در ص 4 جزوه برای حل نخستین مثال نکته ای راجع به تعداد رئوس فرد میگویند و مثال را حل میکنند
مطابق با جزوه دومین مثال از ص 4 را نیز حل میکنند
مثال سوم از صفحه ی 4 را به عهده ی دانش آموز قرار میدهند البته شیوه ی حل را توضیح میدهند
مثال چهارم و پنجم از ص 4 را نیز حل میکنند
سوال آخر از ص 4 که آخرین سوال این جلسه هم هست(گرافی با 10 یال دارای 2 راس از درجه ی 4 است.....)سوال بسیار مهمی است در عین سادگی
در آخر استاد از دانش آموزان میخواهند که جلسه به جلسه با کلاس پیش بیایند
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5267 -
جلسه ی دوم
مدت زمان 34دقیقه و 44ثانیه
انواع گراف های ساده و دنباله ی گرافی
ایشان در ابتدا درس را با تدریس گراف مشاغل شروع میکنند به توضیح و کاربرد این گراف میپردازند و 2مثال ص5 جزوه را که مربوط به این مبحث است حل میکنند
گراف بازه ها
سپس به سراغ گراف بازه ها در ص6 جزوه میروند اولین مثال ازین صفحه را خودشان حل میکنند و دومین مثال را در ابتدا به دانش آموز واگذار میکنند و در مورد این سبک سوالات و روش حل و سوال های قابل طرح توضیحاتی ارائه میدهند و جواب نهایی تست را اعلام میکنند که دانش آموز با جواب خود مقایسه کند
سپس راهکارهایی برای حل سوالات گراف بازه ها ارائه میدهند و شکل هایی که اگر در یک گراف باشند آن گراف نمیتواند جزو گراف بازه ها باشد
(با توضیح دلیل و مثال)
سپس به حل مثال نخست ص 7 میپردازند و **3شکل مهم را نیز رسم میکنند که باید دقت کرد جزو گراف بازه ها نیستند
گراف های یکریخت و شمارش گراف ها با راس های بدون نام
مثال دوم ص 7 را نیز حل میکنند که سوال مهمی است و راهگشای سوالات دیگر است
مثال سوم ص 7 را ابتدا به دانش آموز واگذار میکنند و سپس خودشان به حل آن میپردازند
دنباله ی گرافی
این مبحث را ضمن طرح مثالی روی تخته شروع میکنند نکات مهمی را نیز متذکر میشوند که برای حل سوالات بسیار مفید است
با ارائه ی نکات مهمی در تشخیص دنباله ی گرافی درس این جلسه را به پایان میرسانند
و اولین مثال از ص 8 جزوه را با توجه به نکاتی که ارائه دادند به دانش آموزان واگذار کردند -
جلسه ی سوم
دنباله ی گرافی و روش هاول حکیمی برای تشخیص دنباله ی گرافی و گراف منتظم
مدت زمان 29 دقیقه و 55 ثانیه
درس را با حل مثال اول از ص 8 (مثالی که در جلسه ی قبل به دانش آموزان واگذار کرده بودند) شروع میکنند سپس مثال دوم از ص 8 را نیز حل میکنند و از دانش آموزان میخواهند تا گراف مربوط به گزینه ی 4 این مثال را که مقدمه ایست برای درس این جلسه رسم کنند
سپس خودشان به رسم گراف مذکور میپردازند و روش هاول حکیمی و زمان استفاده از آن را توضیح میدهند (مثال اول از ص9جزوه)
مثال دوم از ص 9 را نیز خودشان خل میکنند مثال سوم از این صفحه را به دانش آموزان واگذار میکنند و آخرین مثال ازین صفحه را نیز خودشان حل میکنند که مثال بسیار بسیار مهمی است آخرین مثال از ص 9
گراف منتظم
از ص 10 جزوه به تدریس این مبحث میپردازند و نکات را با رسم گراف توضیح میدهند
اولین مثال از این ص را نیز حل میکنند (به طور کامل) و بعد با توضیحاتی و ارائه راهکارهایی مثال دوم ازین صفحه را به دانش آموزان واگذار میکنند
مثال سوم و آخر از این صفحه را که نیازمند خلاقیت است با ارائه ی توضیحات و راهبرد حل به دانش آموزان واگذار میکنند و میگویند به حل این سوال بعدا میپردازند -
آقا زمان جلساتو بیشتر کنید.خیلی کمه
-
banoo من الان دوباره از استاد پرسیدم استاد گفتن آره از مهر ماه تدریس هندسه تحلیلی هم شروع میشه
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟
ذاتا نفهمیدم چی به چیه....
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام سلام توی این سوال:
معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است)
خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم
پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم..
هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
بسم الله الرحمن الرحیم
فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝
👤 اسم: دانیال مرادپور
🎓 پایه: یازدهم تجربی
🎯 هدف: نمره عالی نهایی
📅 تاریخ: 29 فروردین
📚 دروس مطالعه شده
🟢 زیستشناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول
🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار
🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط
🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول
🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی
📊 آمار مطالعاتی
⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش.
🌟 برنامههای فوقبرنامه:
۱. زبان 🗣️
. مدت زمان: 40 دقیقه
· فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها
۲. علم شرعی 📿
. مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین
· فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو
📺 تلویزیون و فضای مجازی
📱 مدت زمان استفاده: 0
😴 وضعیت خواب
🌙 ساعت خواب شب: 22
☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30
📈 ارزیابی روزانه
😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰
⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره
دلیلم هم این بود که اصلاً برنامهریزی درست نداشتم، نمیدونستم چطوری باید درس بخونم و کمالگرا هم بودم…
ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامهم اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت انشاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس میکنم کیفیت مطالعهم اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمیمونه، کند پیش میرم، هی وسوسه میشم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓
شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چیکار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم میکنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمیشم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار میشم 😭
اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم
قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که میگفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامهوار مرور کنید.
ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔
من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامهوار و تند، خیلی وقتگیره و این مرور باعث از برنامهم عقب میمونم و دیر بخوابم
شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفتهها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقیتر به نظر میرسه. ممنون میشم راهنمایی کنید🤲.
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم
در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر
در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است
سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین...
من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن
من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه +
اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم
مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی