هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پسر فامیلمون 3رقمی شد
مامانش یه دینیِ گاج و ریاضیِ خیلی سبز برام فرستاده.پیام داده بخون شاید قبول شدی تو هم
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم... -
revival ولش کن دیگه ناراحت نیستم
-
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival منو هنو ناراحتم
نام کاربریمو عوض کنم درست میشه یعنی
نه خوبه که
چرا باخنده
من ب امار زمین مشکوکم -
پسر فامیلمون 3رقمی شد
مامانش یه دینیِ گاج و ریاضیِ خیلی سبز برام فرستاده.پیام داده بخون شاید قبول شدی تو هم
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم...SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پسر فامیلمون 3رقمی شد
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم...خخخخ بگو به پسرت بگو اگه احتیاج ب مشاوره داشت در خدمتم
-
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پسر فامیلمون 3رقمی شد
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم...خخخخ بگو به پسرت بگو اگه احتیاج ب مشاوره داشت در خدمتم
-
SenatOr نقطه ضعف نشون دادی؟
اینجوری فامیلا که مث دشمن خونی هستن بد تر گیر میدن -
پسر فامیلمون 3رقمی شد
پسر فامیلمون 3رقمی شد
SenatOr نقطه ضعف نشون دادی؟
اینجوری فامیلا که مث دشمن خونی هستن بد تر گیر میدن -
پسر فامیلمون 3رقمی شد
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پسر فامیلمون 3رقمی شد
نمیتونم دیگه این حرفارو تحمل کنم،نمیتونم...ناشنوا باش وقتی.....
-
@Mr-Dr-En نه این دیگه شورشو داورده خیلی
پسرش از من خیلی بزرگتره!چند ساله داره کنکور میده.خودشم باسواده مثلا.همیشه احترام گذاشتم هیچی نگفتم.
دیگه فک نمیکنه من با این حرفا له میشم هی زر میزنهSenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Mr-Dr-En نه این دیگه شورشو داروده خیلی
پسرش از من خیلی بزرگتره!چند ساله داره کنکور میده.خودشم باسواده مثلا.همیشه احترام گذاشتم هیچی نگفتم.
دیگه فک نمیکنه من با این حرفا له میشم هی زر میزنهخدا شفاش بده
چو عزیز مصر بودم خوار گشتم
از من و دور فلک گر عقل داری پند بگیر