هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه چیز خیلی خفن از بچه های انجمن یاد گرفتم اگه گفتید ؟ با دوستان مروت با دشمنان مدارا؟     revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه چیز خیلی خفن از بچه های انجمن یاد گرفتم اگه گفتید ؟ با دوستان مروت با دشمنان مدارا؟     اینکه صد درصد 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه چیز خیلی خفن از بچه های انجمن یاد گرفتم اگه گفتید ؟ با دوستان مروت با دشمنان مدارا؟     revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه چیز خیلی خفن از بچه های انجمن یاد گرفتم اگه گفتید ؟ با دوستان مروت با دشمنان مدارا؟     این خفنه ؟  - البته مال خودمم خفن نیست 

- البته مال خودمم خفن نیست
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه چیز خیلی خفن از بچه های انجمن یاد گرفتم اگه گفتید ؟ با دوستان مروت با دشمنان مدارا؟     اینکه صد درصد 
- 
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام    سهلام زشتوک سلام چرکولی من چطوری    
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه چیز خیلی خفن از بچه های انجمن یاد گرفتم اگه گفتید ؟ با دوستان مروت با دشمنان مدارا؟     این خفنه ؟  - البته مال خودمم خفن نیست 
 romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه چیز خیلی خفن از بچه های انجمن یاد گرفتم اگه گفتید ؟ با دوستان مروت با دشمنان مدارا؟     این خفنه ؟  - البته مال خودمم خفن نیست 
 هفت تیر بکشی؟       
    @senat @senat
- البته مال خودمم خفن نیست
- 
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام    سهلام زشتوک سلام چرکولی من چطوری    @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام    سهلام زشتوک سلام چرکولی من چطوری    خووووبم خوبیییع 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام    سهلام زشتوک سلام چرکولی من چطوری    خووووبم خوبیییع @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام    سهلام زشتوک سلام چرکولی من چطوری    خووووبم خوبیییع خدا روشکر 
 بهترشی     
 منم خوبم

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️ گفتن شنبه زنگ بزن!
 گفتن شنبه زنگ بزن!