هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خدایا یه عمر خزعبلات میخوندیم کجا بودی :rolling_on_the_floor_laughing: :loudly_crying_face: :crying_face:
-
@نوشابه تو حرکت شناسی سقوط آزاد ندارن
تو دینامیکم حرکت دایره ای ندارن :face_with_tears_of_joy:تو فیزیک اتمی و هسته ایم بعضی چیزاش فک کنم حذف شده :face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
mohammadhassan
دلم میخواد برم روی برج ۱۰۰ طبقه یه کیلو پلوتونیم بخورم (فیزیک هسته ای ) چهار دور بچرخم (حرکت دایره ای ) بعدش با چشمای بسته و دهن باز بپرم پایین (سقوط آزاد ) تهش هم بخورم زمین یه متر بیام هوا (تکانه )😂 -
mohammadhassan
دلم میخواد برم روی برج ۱۰۰ طبقه یه کیلو پلوتونیم بخورم (فیزیک هسته ای ) چهار دور بچرخم (حرکت دایره ای ) بعدش با چشمای بسته و دهن باز بپرم پایین (سقوط آزاد ) تهش هم بخورم زمین یه متر بیام هوا (تکانه )😂@نوشابه یه چی دیگه بگم ؟ :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@نوشابه یه چی دیگه بگم ؟ :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan
بگو من شل کردم 😂 -
mohammadhassan
بگو من شل کردم 😂@نوشابه انتگرال ندارن :face_with_tears_of_joy:
-
حالا 2 تا چیز میگم بدتره
1- عربی دارن تو دوازدهم :face_with_tears_of_joy:
2- جدول زمانی دروسشون 36 ساعته :face_with_tears_of_joy: -
@نوشابه انتگرال ندارن :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan
ناموسن نه دیگه این دروغه 😭😢 -
mohammadhassan
ناموسن نه دیگه این دروغه 😭😢 -
mohammadhassan تازه جالب اینجاست مباحث ریاضیشون مثل ما نیست یه جا همشونو بخونن
مثلا حد سال دوازدهمشون یه بخشی از حد هست که ما تو سوم همشو میخوندیم :face_with_tears_of_joy:
احتمالشونو قبلا خوندن
رسما سر کاریم :face_with_tears_of_joy: -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من خوابم مباد 😂
آدم به فکر خواب ابدی میفته :face_with_tears_of_joy:
-
@نوشابه شب بخیر
-
شیطان مماس شده به روحت ، سردی نفس هایش را پشت شانه ات حس میکنی .. سرفه میکند و هر چه در گلویش مانده را در هدفون میریزد .. هم دما میشود آهسته آهسته .. بوسه میزند بر دو شانه ات و آغاز میشود رویش دو گل خوشبو که با استمام تعفنشان از ضحاک دردنده تر میشوی .. هم دما شده و آماده تداخل کردن است .. تاریک اش در گوشه عینکت ریشه میزند باز هم آهسته آهسته .. با فشاری اندک از کالبد گذشته و روحت را هزار تکه میکند و محکم می ایستد در قالب .. سر در سر ، پا درد پا ، دست در دست ! قلب در قلب ..
-
امروز یکی بهم گفت میدونی محسن یگانه یه داداش داره اسمش دوگانس خیلی به صرفه تره 😂😂لامصب هر موقع یادش میفتم خندم میگیره
-
سلام صبح شما هم بخیر :)
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درود بر شما حالتون خوبه ؟؟
-