هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassan
ن چیطو میشه :|@نوشابه تو حرکت شناسی سقوط آزاد ندارن
تو دینامیکم حرکت دایره ای ندارنتو فیزیک اتمی و هسته ایم بعضی چیزاش فک کنم حذف شده
-
خدایا یه عمر خزعبلات میخوندیم کجا بودی
-
@نوشابه تو حرکت شناسی سقوط آزاد ندارن
تو دینامیکم حرکت دایره ای ندارنتو فیزیک اتمی و هسته ایم بعضی چیزاش فک کنم حذف شده
mohammadhassan
دلم میخواد برم روی برج ۱۰۰ طبقه یه کیلو پلوتونیم بخورم (فیزیک هسته ای ) چهار دور بچرخم (حرکت دایره ای ) بعدش با چشمای بسته و دهن باز بپرم پایین (سقوط آزاد ) تهش هم بخورم زمین یه متر بیام هوا (تکانه ) -
mohammadhassan
دلم میخواد برم روی برج ۱۰۰ طبقه یه کیلو پلوتونیم بخورم (فیزیک هسته ای ) چهار دور بچرخم (حرکت دایره ای ) بعدش با چشمای بسته و دهن باز بپرم پایین (سقوط آزاد ) تهش هم بخورم زمین یه متر بیام هوا (تکانه )@نوشابه یه چی دیگه بگم ؟
-
@نوشابه یه چی دیگه بگم ؟
mohammadhassan
بگو من شل کردم -
mohammadhassan
بگو من شل کردم@نوشابه انتگرال ندارن
-
حالا 2 تا چیز میگم بدتره
1- عربی دارن تو دوازدهم
2- جدول زمانی دروسشون 36 ساعته -
@نوشابه انتگرال ندارن
mohammadhassan
ناموسن نه دیگه این دروغه -
mohammadhassan
ناموسن نه دیگه این دروغه -
mohammadhassan تازه جالب اینجاست مباحث ریاضیشون مثل ما نیست یه جا همشونو بخونن
مثلا حد سال دوازدهمشون یه بخشی از حد هست که ما تو سوم همشو میخوندیم
احتمالشونو قبلا خوندن
رسما سر کاریم -
-
@نوشابه شب بخیر
-
شیطان مماس شده به روحت ، سردی نفس هایش را پشت شانه ات حس میکنی .. سرفه میکند و هر چه در گلویش مانده را در هدفون میریزد .. هم دما میشود آهسته آهسته .. بوسه میزند بر دو شانه ات و آغاز میشود رویش دو گل خوشبو که با استمام تعفنشان از ضحاک دردنده تر میشوی .. هم دما شده و آماده تداخل کردن است .. تاریک اش در گوشه عینکت ریشه میزند باز هم آهسته آهسته .. با فشاری اندک از کالبد گذشته و روحت را هزار تکه میکند و محکم می ایستد در قالب .. سر در سر ، پا درد پا ، دست در دست ! قلب در قلب ..
-
امروز یکی بهم گفت میدونی محسن یگانه یه داداش داره اسمش دوگانس خیلی به صرفه تره
لامصب هر موقع یادش میفتم خندم میگیره
-
سلام صبح شما هم بخیر
-
سلام صبح شما هم بخیر
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام صبح شما هم بخیر
درود بر شما حالتون خوبه ؟؟