هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miladsaeedi تاج سری داداش.من مخلصتم 
 شوخی میکنم باهات  قربونت دادا 
 نوکرتم...

- 
matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess این خز بازیا چیه   خز عمته... 
 یه چیز رو مد بگو فیض ببریم    
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess 
 عمه ی خودت به عمم توهین نکن به عمم توهین نکن 
 تو مهربونی:)عشخی عشخی   
- 
مبیناااااا خوابیدن پول میخاد:/// matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مبیناااااا خوابیدن پول میخاد:/// یه کارتون پهن کن کف پارک  
- 
MATAN پس چرا نوشت هیچ کاربری تو گفتوگو نیس 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  بی مزه 
 جدی گفتم   
- 
- 
MATAN پس چرا نوشت هیچ کاربری تو گفتوگو نیس @Mr-Dr-En چون از چت لفت دادن 
- 
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  بی مزه 
 جدی گفتم   @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  بی مزه 
 جدی گفتم   ایمان تقوا عمل صاح 
 یاداینا افتادم  
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 انقدر سخت نگیر انجامش بده  
 به چیزای خوب بعدش فکر کنمیگم یه پنج ساعت دیگه زنگ بزنم 
 حداقل خوابش بهم بریزه       این همه استرس دارم این همه استرس دارم
 گناه دارم
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  بی مزه 
 یاداینا افتادم  @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: matuedy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به نظرتون برای رسیدن به درامد ایده ال باید چ کار کنیم؟؛///: شغل مناسب وحلال +تلاش +توکل       وای جک برتر سال ۹۷ وای جک برتر سال ۹۷  بی مزه 
 یاداینا افتادم       کجاش خنده داره کدومش بده !!!!! کجاش خنده داره کدومش بده !!!!!
- 
MATAN پس چرا نوشت هیچ کاربری تو گفتوگو نیس 
- 
من برم سوال داشتم میام باشینا راننده ها  
- 
@Mr-Dr-En چون از چت لفت دادن آسمان ِ آبی اها 
- 
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️