هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@اف-اس در هفته های خوشحالی گفته است:
روز دوم
سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشهالان که انجمن اید خنده رو لباتون
شادو پیروز باشید
الان که انجمن هستم خیلی خوش حالمکلا وقتی جلوی کامپیوتر میشینم بایه بشقاب خوراکی جلوم :face_savouring_delicious_food: حس مفرح بی درد بودن بهم دست میده
امروزم سعی کردم مثل همیشه شاد باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواه بادلیل خواه بی دلیل
امروز واسه ی چندمین بار مورد تعریف بقیه واقع شدم و حس خوبی داشتم(نکنه انتظار داشتین بگم برای اولین بار
عجب انتظارایی داریناا
)
خب از دیشب شروع میکنم دختر داییم خونه ما بود ساعت یک میخواستیم بخوابیم میگه شما همیشه اینقدر زود میخوابینتا ساعت سه نزاشت که نه درس بخونم نه بخوابم اینقدر حرف زد
تا لنگ ظهرم خواب بود
امروز کلا روز پر سر و صدا و شلوغی واسم بود بچه ها خونه رو مهد کودک کرده بودن یه سرو صدایی راه انداخته بودن که اصلا جایز نبود تو این وضع درس بخونم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: حس معاون مهد کودک بهم دست داده بودالبته نمیدونم مهد کودکم معاون داره یا نه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
همش باید بهشون نظارت بکنم
بعد از ظهر که همه رفتن گردش و من تنها موندم خونه خیلی خوش حال بودم از سکوت حاکم تو خونه اخ یه لذتی داره تنها تو خونه بمونی کلا این وضع و عاشقشم
اول چندتا اهنگ مورد علاقمو گوش دادمدیدم امروز اصلا قسمت نبود درس بخونم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
گفتم بقیشو فقط ریاضی بخونم کلا عاشق ریاضیم اصلا همه ی کتابا یه طرف ریاضی هم یه طرف
نمیدونم چرا ولی همیشه وسط ریاضی خوندن دوس دارم نقاشی بکشمیه چندتا کاریکاتورم کشیدم
مثل هر روز فکر کردن به یه دوست و ادم فوق العاده حس خیلی خوبی بهم داد
فکر کردن به اینکه خدایا با اینکه همه ی چیزایی که میخوام رو ندارم اما خیلی چیزا رودارم که واقعا عاشقشونم به خاطرشون سپاس گزارم و شکر بخاطر تک تک لحظات زندگیم....
ودر اخر اینکه
امیدوار باش به فردای زیبا
غنیمت شمر شیرینی امروز را ....
اها و اینکه شاعر میفرماید
تا توانی دلی شاد کن
لایک نکردن هنر نمیباشددرسته این خاطره های قشنگ مال شماست ولی من از خوندنش که خیلی خیلی اذت بردم
-
یه شماره ناشناس پیام داده
سلام پاکت سیگارت را جا گذاشتی آیا آن را میخواهی برایت نگه دارم؟
همونطور که سیگارمو روشن میکردم جواب دادم من که سیگاری نیستم اشتباه گرفتی
و بابام دوباره شکست خورد -
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
با کامپیوتر بسازید
اول برنامه tor browser رو دانلود کنید
بعد برید خود سایت textone و ثبت نام کنید
بعد با همون اکانتی که ساختید تو گوشی لوگ اه کنیدtext one????
or
text now???@njzamin قاطی کردم textnow
-
یه شماره ناشناس پیام داده
سلام پاکت سیگارت را جا گذاشتی آیا آن را میخواهی برایت نگه دارم؟
همونطور که سیگارمو روشن میکردم جواب دادم من که سیگاری نیستم اشتباه گرفتی
و بابام دوباره شکست خورد -
:hand_with_index_and_middle_fingers_crossed:
-
@alteration میری داخلی بعد میبینه مال معدته یا فلب اگه معده بود که دارو میده اگه نه ارجاع میده به قلب
-
@اف-اس در هفته های خوشحالی گفته است:
روز دوم
سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشهالان که انجمن اید خنده رو لباتون
شادو پیروز باشید
الان که انجمن هستم خیلی خوش حالمکلا وقتی جلوی کامپیوتر میشینم بایه بشقاب خوراکی جلوم :face_savouring_delicious_food: حس مفرح بی درد بودن بهم دست میده
امروزم سعی کردم مثل همیشه شاد باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواه بادلیل خواه بی دلیل
امروز واسه ی چندمین بار مورد تعریف بقیه واقع شدم و حس خوبی داشتم(نکنه انتظار داشتین بگم برای اولین بار
عجب انتظارایی داریناا
)
خب از دیشب شروع میکنم دختر داییم خونه ما بود ساعت یک میخواستیم بخوابیم میگه شما همیشه اینقدر زود میخوابینتا ساعت سه نزاشت که نه درس بخونم نه بخوابم اینقدر حرف زد
تا لنگ ظهرم خواب بود
امروز کلا روز پر سر و صدا و شلوغی واسم بود بچه ها خونه رو مهد کودک کرده بودن یه سرو صدایی راه انداخته بودن که اصلا جایز نبود تو این وضع درس بخونم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: حس معاون مهد کودک بهم دست داده بودالبته نمیدونم مهد کودکم معاون داره یا نه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
همش باید بهشون نظارت بکنم
بعد از ظهر که همه رفتن گردش و من تنها موندم خونه خیلی خوش حال بودم از سکوت حاکم تو خونه اخ یه لذتی داره تنها تو خونه بمونی کلا این وضع و عاشقشم
اول چندتا اهنگ مورد علاقمو گوش دادمدیدم امروز اصلا قسمت نبود درس بخونم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
گفتم بقیشو فقط ریاضی بخونم کلا عاشق ریاضیم اصلا همه ی کتابا یه طرف ریاضی هم یه طرف
نمیدونم چرا ولی همیشه وسط ریاضی خوندن دوس دارم نقاشی بکشمیه چندتا کاریکاتورم کشیدم
مثل هر روز فکر کردن به یه دوست و ادم فوق العاده حس خیلی خوبی بهم داد
فکر کردن به اینکه خدایا با اینکه همه ی چیزایی که میخوام رو ندارم اما خیلی چیزا رودارم که واقعا عاشقشونم به خاطرشون سپاس گزارم و شکر بخاطر تک تک لحظات زندگیم....
ودر اخر اینکه
امیدوار باش به فردای زیبا
غنیمت شمر شیرینی امروز را ....
اها و اینکه شاعر میفرماید
تا توانی دلی شاد کن
لایک نکردن هنر نمیباشددرسته این خاطره های قشنگ مال شماست ولی من از خوندنش که خیلی خیلی اذت بردم