به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
هفته های خوشحالی
-
سلام
روز ششم :
امروز روز جالبی بود ! هم تو انجمن بودم هم خیلی جاهارفتم
_صبح طبق معمول بلند شدم و رفتم باشکاه ولی خسته کننده بود چون مجبور بودم جای اونی ام ک زدم شل و کورش کردم هم کار کنم
بعد از اون با خواهری جونم دوتایی رفتیم سینما تئاتر دیدیم من خیلی ب تئاتر علاقه دارم
بعد از اون رفتیم بازار و یکم برای جمعه که عقد دختر عمومه خرید کردیم برای بعضی از لباس ها نیم ساعت خندیدم چون واقعا اونارو میپوشن؟ :/:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بعدش اومدیم رفتیم کلاس زبان خواهر جان و من ب عنوان مهمان بودم اونجا .. کلا من اینجوری بودم من بگم من بگم؟ خواهرم گفت پاشو برو خونه من خودم تنهایی میام دیگه ساکت شدم
از اونجا اومدیم خونه دیدم دایی جونم اومده که کلی بابتش خوشحاااااااااال شدم برام اناناس گرفته بود :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: من عاشق آناناسم
بعدشم بابام اومد و کلی از بیرون و اتفاقاتش برامون تعریف کردو ما خیلی خندیدیم شب نشینی با بابام رو دوست دارم عالیه ایشالا سایه پدرو مادرامون همیشه بالاسرمون باشه
#با عادلم حرف زدم کلی خندیدیم بچه خوبیه @i-sorna
اینم از گزارش امروز
#همیشه بخندیم حتی شده ب ضربه فنی کردن پارتنرمون با مدل ارنولدی
#بخندو خودتو باخوبی ب رخ بکش
تا پستی دیگر بدرود -
سلام (:
روز پنجم و خوشحالیِ چهارم ! (((:
بعد از ثبت رکورد های تحویل بعد از دو هفته و پنج روز ! و تحویل بعد از یک هفته ! امروز شکر خدا بعد از 48 ساعت کارُ تحویل میدم ! بسی خوشحالم کلا (: بالاخره طلسم بدقولی هام شکست /:
کلی با عمه جان خندیدیم ! اصلا عمه باید پایه باشه ((((:
بعد از دو ماه رژیم سفت و سخت امروز با خیال راحت بستنی خوردم /: قیفی نبود ، نازنین ( بستنی خور ترین رفیقم ! ) هم نبود ولی بسی چسبید (:
میدونید ؟ قبلا فکر میکردم دارم تو زندگیِ بقیه همش نقش چسب زخم ایفا میکنم /: ولی امروز از ته ته قبلم خوشحالم که تونستم با دیوونه بازیام حالشو خوب کنم (: و البته این دفعه ی اولی نیست که من از خوب شدنِ حالش خوشحال میشم ((:
چاووشی هم که با ترکِ ما بزرگُ نادانیم رسما منو ترکوند ((: جانا سخن از زبان ما میگویی ((:
ممکنه فکر کنید دارم شعار میدم ( البته مهم نیست ! خودم که میدونم شعاری حرف نمیزنم ! ) ولی دعا حالمو خوب میکنه ... چه دعا برای ی غریبه ی مجازی مثل مهتاب و چه دعا برایِ حسین کوچولو و چه برایِ ... من به خوب شدنشون ایمان دارم ...
فکر کنم امروز یک قدم به فاطمه ای که میخواستم باشم نزدیک شدم... هنوز خیلی مونده تا برسم بهش ولی من این تلما رو آبی میکنم (:
اینم از امروز (:
یاعلی -
ـ روز اول
سلام
امیدوارم تنور دلتون گررررررم باشه و همیشه روزگار بر وفق مراد...
روز های ی شخص کنکوری زیاد چالش برانگیز نیست شاید هر روزش با درس تو اتاقش بگذره طوری که با تک تک ترک های دیوار یا لکه رو دیوار خاطره داشته باشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ولی خالی از خوشحالی نیست ...
چن وقتیه امدم خونه پدر بزرگی ( روستا ) و تصمیم دارم تا کنکور هم بمونم ...
وقتی صبح از خواب پا میشم و از پنجره که رو به حیاط و باغ عه و هوا بوی دود نمیده تمیزه وقتی صبح میرم تو حیاط نسیم سرد با بوی آب ، خاک نم ، گل میزنه به صورتم خیلی حس جالبیه ...
واس همین آواز پرنده ها و این نسیم و حس و حال خوبش سحر خیز شدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
امروز روز خوبی بود پر زا اتفاق های تازه و خوش اگرچه امروزم با ریاضی سپری شد حدودا ۲/۳ ولی بازم خوب بود
امروز بعد چن روز گشتن تو نت ملودی لایت مورد علاقمو که تو اینستا شنیده بودم پیدا کردم البته با اسم پیانیستش (دیوید هانتسینگر ) حس خوبی برام داشت
وقتی از اتاق رفتم بیرون دیدم غذای مورد علاقم رو اجاق گازه از خوشحالی بشکون میزدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اونم با ته دیگ سیب زمینی
:face_savouring_delicious_food:
بعد از اون پیدا کردن ی ۱۰ هزار تومنی تو کیفم بود که زیر آسترش رفته بود و وقتی داشتم لب تاپمو ور میداشتم دیدمش واقعا انتظار این یکیو نداشتم
بعد دعوت شدم به این چالش با اینکه اصلا پیگیر نبودم و مجبور شدم از اول بخونم تا بفهمم تاپیک برا چیه ...
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
امیدوارم دیروزتون خاطر انگیز
امروزتون عالی
و آینده تون رویایی
باشه
-
سلام
روز هفتم=اخر
دیگه باید یواش یواش بارو بندیل و ببندیم و بریم از دیار هفته های خوشحالی
امروز هم روز خوووووبی بود
صبح از خواب با داد بابام بیدار شدمبخدا اسلحه کم داشت برای صدا کردنش یجوری صدا میکنه ادم راضیه س روز چشم رو هم نزاره
بگذریم.... اینم بگم من عاشق بابامم :face_savouring_delicious_food:
بعدش رفتم باشگاه خسته شدم گرم بودددمجبورم شدم جای اون بدبخت کار کنم ولی خودشم بود همش میگفت فازی حقته بعدشم بوس میفرستاد اونم اینجوری
خلاصه از باشگاه اومدم خونه دیدم عمه جونیم خونه ماست ویییییییی عاشقشم ینی بخدا تا دیدمش همه این حرکت هارو رفتم
بعدش یکم باهم حرف زدیم و اماده شدیم دوتایی رفتیم بیرون باعمه جونیم یکم بازار گردی و رفتیم کافی شاپ :face_with_stuck-out_tongue:
بعدش اومدیم خونه و اومدم انجمن ! انجمن یکی از جاهاییه که باعث خوشحال بودنمه و وقتی اینجام کلا دردو غمو مشکلامو یه چند لحظه هم شده یادم میره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برای همینه اصن خوابیدم انجمن بیرون هم نمیرم لات اینجاهم منم مشکلی بود بگید
یکی از موضوعاتی ک باعث خندیدن امروزم بود حرف زدن با عادل ( @i-sorna )بود بچه خوبیه ..چیزی تو دلش نیست ولی زیاد ب کار و این و اون رسیدگی میکنه کلاخوبه ...اگه چیزی بهتون گفت جدی نگیرینش .. بیشتر شوخی میکنه تا جدی بودن عادل ببخشید ها اینم بگم بعضی موقع من خودمم ازش شاکی ام دلم میخواد بزنم...
این از گزارش امروز ..!
وکلا خوشحال بودم این هفته چون دعوت شدم ب این تاپیک و این ی تلنگور بود درمن تا دنبال دلایل بیشتری برای خندیدن باشم :))
و خوشحالم بخاطر داشتن دوستایی گل که نامی از کسی نمیبرم چون زیادین عاشق همه اتونم :face_savouring_delicious_food: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: از جمله نگارینم که عاشقشم ولی عشق ابدیم زهراست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
#مشاعره هرشب با نوشابه یا همون اقا مهدی خیلی خوشحالم میکنه حتی اگه چرت و پرت هم گفته باشیم و شوخی ها ی دوستام توی انجمن باعث خوشحالیمه :))
درسته امروز روز اخربود ولی من هنوز ب تعهدم نسبت ب این چالش پای بند میمونم و هروز بیشتر ب دنبال خوشحال بودن میرم :))
#همیشه بخندیم حتی ب بالارفتن قیمت دلار
مواظب خودتونو خوبیاتون باشید
خیلی دلم میخواست بگم تا پست بعدی بدرود .. ولی تموم شد :((یاحق
-
%(#00aeff)[روز اول] 97/6/13
از خوشحالی هام قراره بگم ولی به سبک خودم
من معکوس زمان حرکت میکنم از الان که خوش حالم زمانو به عقب برمیگردونم به ابتدای روز:
1! الان که دارم این متنو مینویسم خیلی خوشحالم و دارم تمام اهنگایی که خواننده مورد علاقم خونده روگوش میکنم و لذت میبرم
2! من از فیلمای علمی تخیلی خوشم نمیومد ولی امروز یه فیلمی دیدم که خیلی خوشم اومد اسمش:" Ready Player One"
3! امروز بستنی ای که دوست داشتمو خریدم خوردم! فکر نکنید قرونه نه 1000 تومنه ولی من بیشتر از بقیه بستنی ها اونو دوست دارم و خوردن بستنی خوشحالم کرد
4! امروز صبح امتحان رانندگی داشتم و نتونستم قبول بشم ازین که افسر بعد از انداختن من سالم رفت خونشون خوشحالم /بهتر بگم خودم قبول کردم در حد قبولی بلد نبودم!پس زیاد نرفت رو اعصابم! ما گروه 2 بودیم گروه یک 4 تا خانوم بودند اولی سوار ماشین شد که حرکت کنه دید نمیتونه حرکت کنه چون جلوش ماشین نگه داشته بود مجبور شد دنده عقب بره! چه دنده عقبی رفته رفته خانوم فرمونو گرفت تا جایی که عقب ماشن در اومد به خیابون پسرا خندیدن دختره دید همه داریم میخندیم چپ چپ نگاه کرد بقیشو گاز داد و با سرعت یه دستی فرمونو چرخوند!! بازم خندیدیم کلا خندیدم!!افسر منو انداخته بود ولی بازم همه میخندیدیم!
5! صبح خودم بیدار شدم و بعد از مدت ها ساعت 6و ربع بیدار شدنم احساس خوبی میدادموقعیت هایی که منو امروز خوشحال کردن اینا بودن امیدوارم هر چه بیشتر بتونم خوشحال باشم فردا و در اینده
-
روز ششم و خوشحالیِ پنجم (((:
سلام ((:
امسال ک دیگ بچه مدرسه ای محسوب نمیشم قرار نبود برم کتابفروشی ولی خب دیروز قسمت شد ی سر رفتم خب مثل همیشه که تماشا کردنِ ذوقِ بچه ها برام جالبِ ((: خصوصا اگ در حال خرید برا مدرسه باشن ((: البته بگذریم از این که نیم ساعت معطل شدم چون فروشنده داشت به یکیشون تفریق یاد میداد //: حالا این چ ربطی ب خوشحالی داره ؟ خب خوش گذشت دیگ |: حتی اون قسمتی که آقای فروشنده داشت گریه کنان به ی دختربچه میگفت به خدا 50 هزار منهای 12 هزار میشه 38 نه 48 |||:
مگه میشه تو ی هفته هم ایهام آهنگ بده و چاووشی و امینم آلبوم بدن و من خوشحال نباشم ؟ البته البته آلبومِ Mustafa Ceceli هم بسی حالمان را خوب کرد ((: خصوصا این ترک :
https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1536089468662-03.mustafa-ceceli-ne-haber-asktan.mp3
دیشب تو تل تا نصفه شب با همکلاسی هام چت میکردیم (((: وای ک چقد دلم برا دیوونه بازیای تو مدرسه مون تنگ شده ...
جانانِ من ذوقِ شنبه کشت ما را (((: البته این که رضایت دادن دوتایی با نازنین بریم بیشتر کشت ما را ((((:
همین ((:
به قول رامبد شااااد باشید ((((: -
روز پنجم
سلام
ببخشید خیلی دیر نوشتم یه مشکلی پیش اومد الان تونستم بنویسم .
امیدوارم حال دلتون خوب باشه و خنده رو لباتون
اولین خوشحالیم این بود که ساعت سه شب خود به خود از خواب بیدار شدم و خیلی خوش حال شدم شادو شنگول نشستم درس خوندم اما این شادی فقط نیم ساعت ادامه داشت چون بعدش مهمونامون از شهرای دیگه رسیدن منم روم نشد ادای بچه های خرخون رو در بیارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
رفتم دوباره خوابیدم
خوش حالی بعدیم مثل همیشه اومدن به انجمن بود و اشنا شدن با چن تا دوست فوق العاده و اینکه تصمیم گرفتم اومدن به انجمن رو کنترل کنم چون به همون اندازه که باعث حال خوب ادم میشه و اثر مثبتی داره میتونه مضرم باشه
بعدم خوندن دفتر خاطراتم که از ابتدایی تا دوران راهنمایی دوستام واسم نوشته بودن کلی به خاطر حرفایی که اون دوران نوشته بودن خندیدم و مرور اون دوران واسم لذت بخش بودو حس حال خوبی بهم داد
مثل همیشه امیدوار باش به فردای زیبا
غنیمت شمر شیرینی امروز را ....
روزتون پراز شادی و لبخند -
-روز دوم
سلام
امروز زیاد چالش بر انگیز نبود برام ...
ولی خالی از اتفاق های کوچیک نبود :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
صب که داشتم میرفتم بیرون میخواستم با اتوبوس برم و منتظر بودم تا بیاد ی ۲ دیقه بود واستاده بودم که دوستمو دیدم با ماشین یکم خوش و بش کردیم و ازم مسیرمو پرسید اتفاقا مسیرمون یکی بود و ۱۵ دقیقه منتظر اتوبوس موندم تخفیف خورد
تو خیابون مدیر دوران راهنمایی رو دیدم زیاد اتفاق جالبی نیفتاد و فقط با ی سلام و احوال پرسی رد شدیم رفتیم
حالا میپرسین خوشحالیش کجا بود ...
اینجاش بود که فهمیدم کتاب فروشی زده و بعد از اینکه کارامو راس و ریس کردم رفتم کتابفروشیش خیلی وقت بود دنبال سیر تا پیاز ادبیات ۳ میگشتم ولی پیدا نمیکردم ... ولی اونجا پیدا کردم و ی تخفیف حسابی هم داد بهم ۷۰ درصد تخفیف تازه اون ۳۰ درصد هم نمیخواست به زور بهش دادم
بعد رفتمو ی کیک بستنی خوردم و راهی خانه شدم
ی خبری هم اینکه هفته های من ۲ روزه پس این آخرین قسمت بود :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بالاخره ببخشید
امیدوارم امروزتون بهتر از امروز من بوده باشه ...
به قول استاد پوریا جون (استاد رحیمی )
آرزومند آرزوهاتونم ... -
و روز سوم
امروز روز جالبناکی بود برام اون از صبحش که خبر ازدواج یکی از همکلاسیامو شنیدم اون از ظهر که یه خانوم بسی محترم زنگ زده به گوشیم و و میگه گوشی شوهر من دست تو چیکار میکنه واای حالا بیا بهش ثابت کن اشتب گرفته مگه به خرجش میرف میگم من این خطو ۶ ساله دارم فقط میگف گوشی بده به بووووق دیگه مونده بودم بخندمم یا بگریم دیگه سر اخر مادر جان به دادم رسید و بنده خدا کلییی معدرت خواهی و ببخشید ولییی هر وقت یاد حرفاش میفتم دلم میخواد تا صب بخندمم اتفاق خوب بعدی اینکه امشب عروسی دعوت بودیم و باید بگم که این چهارمین عروسی ای که توی همین یک ماه اخیر دعوت شدیم عروسی نمیاد نمیاد یهوو با هم چهار تاااااا میاد دیگه فک کنم رفتتت تا سال دیگه
هیچی دیگه همینا
شاد باشیدان -
%(#729908)[روز دوم] 97/6/14
خوشی های 24 ساعت روز قبل رو باید دیشب مینوشتم پس ببخشید امروز ظهر مینویسیم:
1! دیشب قبل خواب نظرم نسبت به یکی از کاربرای الا یکمی تغییر کرد و مثبت شد (یکمی )زیاد خوشحال نشویدو نشه
2! دیشب مادرم گفت برو 4 تا بستنی بخر 2 تا برای خودت 2برای خواهرت رفتم بستنی ای که انتخاب کردم به سلیقه خودم بود نه خواهرم!! هم اقتصادی باشه (1 kتومن پولش میشد ) هم من دوست دارم خوب4 تا میشد 4 هزار تومن من گفتم خیلی وقته دارم محدودیت ها و قوانین نشکوندم پس بزار یکمی هیجان داشته باشم 5 تا خریدم رند باشه 5 هزار تومن یکی شو تا خونه خوردم رسیدم خونه چند تا مونده بود؟4 تا درسته ...تعداد درخواستی بود....یکیشم اون موقع خوردم....خودمونیم چه قانون شکنی کوچیکی بود ....قدیما اومد جلو چشام که چه کارایی میکردم....خوب بگذریم من با چه چیزی خوشحال شده بودم الان ناراحت!(((حتما موقعی که رفتم دانشگاه ازم بخواهید بیام این جا بگم چی بر سر استادا میارم )))
3! دومین خوشحالیم مربوطه به این که یکمی برنامه ریزی کردم تا وقتمو در دست خودم بگیرم و وقتمو تلف نکنم واقعا با برنامه جلو رفتن حس بهتری از بی برنامه و خوشی های الکی هستش ..بعد کنکور خیلی بد گذشت از لحاظ برنامه نداشتن
4! من دیروز در مورد برنامه نویسی یکمی تو نت سرچ کردم که بابا خیلی دیر شده باید شروع کنم دیگه ... _Mohammad_reza_ بدونه که هنوز شروع نکردم برنامه نویسی رو پوستمو میکننه!عاشقتم ممد..تو تهران میبینمت
5! دیروز صبح یکی رفت روی اعصابم ولی حوصله جر و بحثو نداشتم فقط لبخند زدم و ارتقا دادم سطحی که توش منفجر میشمو(کظم غیظ میگن؟) بعدش خوشحالشدم شاید!
شب می بینمتون -
سلام
باعث خوشحالیه که دعوت شدم به این چالش و این تاپیک. ممنون از رز و نگارینِ عزیز
.
.
فصلِ اولِ 13reasons why رو امروز تموم کردم و خوشحالم بخاطرش. من خودِ هانا ئم:| دقیقاً با همون ویژگی آ، با همون حساسیت آ؛ خوشحالم که شخصیتم اینقدر خوب، توی اون شخص توضیح داده شده..
دیدنِ این موزیک ویدئوئه دومین، دلیلِ خوشحالیِ امروزم بود. خیلی قشنگه
یه نفرو از زندگیم حذف کردم؛ چون حسِ بدی بهم منتقل می کرد.
چند وقت بود که میخواستم یه متن بنویسم بذارم توی یه تاپیک،،، امروز نصف ش رو نوشتم.
بهترین و خفن ترین هدیه، سورپرایز، جایزه، پاداش و... ای که منو ذوق زده میکنه، ساقه طلاییِ کِرِم داره:| بعد از ظهر که از خواب پا شدم، 3 بسته ش روی میزم بود. بابام
یه ویدئو دیده بودم قبلا، خیلی دوس داشتم بدونم متعلق به کی یه؛ امروز، آدرسِ پیج ش رو اتفاقی پیدا کردم.
شام درست کردم. همه تعریف کردن ازش ولی چرب بود. خودم که دارم اذیت میشم. اونا هم حتماً همین وضعیتو دارن ولی چیزی نمیگن.
.
.
عواملِ خوشحالیِ من در مقایسه با علت های خوشحالیه شما، واقعاً شوخیه بچه ها:| به امیدِ پیدا کردنِ علت های دندون گیر تر
.
.
پایانِ روزِ اولِ یک الکیْ خوشحال :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
روز اخر
الان موندم چی بگم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: امروز نه از درس خبر بود نه از اتفاق جالب و شادی و....
خوش حالی امروزم در یک جمله خلاصه میشه اومدن به انجمن و حرف زدن با دوستای خوبم
دعا میکنم برای هیچ کس ناراحتی پیش نیاد
و هر روزتون پر از شادی و لبخند باشه
شبتون بخیر
یا حق -
سلام !
من کجام ! اینجا کجاست ؟ : ))
ممنونم از دعوتتون
.
روز منسوب به : دکتر چمران.
از همون اول صبح که بیدار شدم مامانم کسالت داشتن ،
یکم از کارهای خونه افتاد به من ، نتونستم مطالعم رو تا حدی که مشخص کرده بودم انجام بدم.
.
با استادم صحبت داشتم ، چندتا حرف یادگرفتم ، و بالها درآوردم (: استاد متشکریم !
.
برادر زاده ی نیم وجبی م هم ، تا اخرین روزی که قراره بنویسم، همیشه ازش یادبودی صورت میگیره !
من اکثرا توی اتاقم هستم ، میاد اینطوری بهم نگاه میکنه
یکدفعه یک وسیله ای برمیداره ، با سرعت نور محو میشه !!
.
دارم یک سری از کارهایی برخلاف عادتم انجام میدم ، چالش جالبیه شمام امتحان کنید . مثلا ترشیجات خوشم نمیاد !
مخصوصا انار ترش !
امروز سنت شکنی کردم و یک انار بسیار ترش رو خوردم.
هیجانم داره... (:
.
با دوستی از دیار خارجکستان (ویتنام) مکالمه انگلیسی داشتم ، (من اشتباه کم ندارم توی صحبت کردنم ، برای همین از حضرت گوگل هم استفاده میکنم)
کلاس زبان ژاپنی میره یکم ژاپنی هم ازش یاد گرفتم !
(وجدان بیدار : در انگلیسی مانده ، میخواهد ژاپنی بیاموزد !)
.
عصری رفتیم خونه مادر بزرگم ،
همگی دورهم جمع بودیم . خیلی خوش گذشت!!
اینهم عکس اونجا ... :
"خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره "
خیلی خاطره دارم از اینجا
.
.
الحمدلله ... روز خوبی بود.روز و روزگارتون پربار و پرکار و پر برکت : ))
-
%(#080896)[روز سوم] 97/6/15
1! الان که دارم اینارو مینویسم خیلی خوشحالم چون نخوابیدم و دارم تایپ میکنم! ماشاال.. اراده..حداقل تایم خوابیدن رو دارم درست میکنم که دیر نخوابم
2! امروزدلم بستنی خواست ولی شب بود نتونستم بخرم لذت ببرم عوضش الان دارم ادامس مورد علاقمو میجوم و حالم بد نیست و خوبه
3! وقتی نوشتم که فردا تو تایپکم براتون سوالات قلمچی رو تحلیل می کنم خیلی حس حال خوبی داشت!
4! امروز یکمی نیورک تایمز رو خوندم و جالب بود برام // هم انگلیسیم قوی میشه هم اطلاعات جانبی((روزنامه انگلیسی خوب میشناسید بهم معرفی کنید))
!امروز کمتر خوشحال بودم؟! فردا جبران میکنم!
فعلا! -
خوشحالی ها رو به ترتیبِ زمانِ اتفاق افتادن، می نویسم:
.
.
امروز، بعد از مدت ها، صبحِ زود بیدار شدم. [البته فقط بیدار شدم؛ از جام تکون نخوردم]
امروز، با مامانم فیلم می دیدیم که یه دفعه دستمو گرفت و از ناخن هام و رنگِ لاکم تعریف کرد.
امروز، یه بچه رو خوشحال کردم. خیلی نمی تونم راجع بش توضیح بدم؛ فردا هم این کارو میکنم.
امروز، با خاله م آشتی کردم.
امروز، کتابِ «چهل نامه ی کوتاه به همسرم» از نادر ابراهیمی رو تموم کردم. این دومین اثریه که ازش میخونم. اینم مثلِ «یک عاشقانه ی آرام» بی نظیر بود. به نظرم، همسرش خیلی خوش بخت بوده که، همچین مردِ محترمی رو کنارِ خودش داشته.
امروز، دیدم مرضیه برگشته و منشنم کرده.
امروز، اینجا دوستِ جدید پیدا کردم. البته قبلا پُستاشو دیده بودم و همیشه بخاطر گذاشتنِ جزوه های تمیزش، توو دلم تحسینش میکردم.
امروز، با سارا چت کردم و از هر دری حرف زدیم و حالم عالی شد.
امروز، فک کنم با یکی از بچه ها آشتی کردیم. اکیپمون تکمیل بود؛ ولی جای تو خیلی خالی بود sheydadb37
امروز، سیروان بعد از چند روز پُستِ جدید گذاشت.
الآن که اینا رو تایپ میکنم، فاطمه داره لایکم میکنه. یادم افتاد به اون روزای سخت که کلی کمکم کرد. فااطمه خیلی خوش شانس بودم که توو اون شرایط، تو رو داشتم
میرم فصلِ دوئه، 13reasons why رو بذارم دانلود شه که لیستِ خوشحالی های امروز، تکمیل بشه:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
.
.
پایانِ روزِ دوم -
روز چهارم البته که یه روز این وسط جا موند که هیسس صداشو در نیارین:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: اولین خوشحالی امروز م پیدا کردن لنگ جوراب خرگوشی ای بود که حدودا یه سال پیش مفقود الاثر شده بود و خیلی دوسش داشتم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ولی خب حالا باز اون یکی لنگش گمه از یابنده تقاضا میشود در صورت رویت سریع تر اطلاع رسانی کنید خوشحالی بعدی:
دوست جانت که یه هفتس باهش حرف نزدی زنگ بزنه و حدودا یه ساعتی حرف بزنین:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: حرفای تلمبار شده زیاد بود سعی کردیم جبران کنیم تا حد ممکنه خوشحالی بعدیم اینکه بدون اطلاع قبلی دختر عمه جان پاشه بیاد خونتون و اتاقت میدون جنگ باشه ولی خب خداروشکر روی تخت دیگه جا واسه نشستن بود بعدش میون حرفا یهوو یاد عکسا و خاطرات قدیمی بیفتی و بری سراغشون
با دیدن هر عکسی فقط میگفتیم عههه ایننن یادش بخیررر یادش بخیر که غصه مون یه زمانی شکستن دست عروسکمون بود...یادش بخیر که نمره ۱۹ دیکته مون تا چنددد هفته غصمون بود ..چقد زود بزرگ شدیم و دغدغه هامونم با خودمون بزرگ شدن.......دیگه با یه ابنبات چوبی خوشحال نمیشیم..دیگه با اون کارتای صدافرین ذوق نمیکنیم....
کاش میشد همیشه همونقدری میموندیم...با همون خوشحالیای نقلی و کوچیک کوچیک
شاد باشیدان