هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 باوووو ابجیم میگه کی میری کتابخونتو من میخوام
-
انجمن چقد خلوته....
-
انجمن چقد خلوته....
آسمان ِ آبی اره
شانس منه
-
@فاطمه23 ولش کن بزار تیمم برده بزار خوشحالی در و کنم
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein مرسی اما جونم در میاد فیزیکو بخونم
درسای خشکه اختصاصیو بشینین با یه درسنامه نرم شروع کنین،مثلا منم از فیزیکم بدم میومد ولی با الگو خیلی خوب نتیجه گرفتم خیلی مفید و خلاصه توضیح میده برا همین شد نقطه قوتم،از رو چی میخونین؟مشکل منابع ندارین؟!
-
سلام
-
moein مرسی اما جونم در میاد فیزیکو بخونم
درسای خشکه اختصاصیو بشینین با یه درسنامه نرم شروع کنین،مثلا منم از فیزیکم بدم میومد ولی با الگو خیلی خوب نتیجه گرفتم خیلی مفید و خلاصه توضیح میده برا همین شد نقطه قوتم،از رو چی میخونین؟مشکل منابع ندارین؟!
-
سلام
-
moein نشرالگو مگی؟؟؟؟؟؟؟؟
دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
@فاطمه23 اشتباه زیستش کمه
-
@فاطمه23 خوبید؟ شما همون ماتان هستید
-
@فاطمه23 اشتباه زیستش کمه
-
دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
من برای گاج نقره ای گریه میکنم ینی واقنا...زااار زااار
-
@فاطمه23 خوبید؟ شما همون ماتان هستید
-
اها خوشبختم
-
من برای گاج نقره ای گریه میکنم ینی واقنا...زااار زااار
-
اها خوشبختم
-
@Magnoli دلمم خونهههههههههههه دو تا نشرالگو دارم هیچیی ها هیچی حیف پولی ک دادم ب اونا الانم ن استفاده مکنم ن چیزی رو دستم مونده
@Magnoli دلمم خونهههههههههههه دو تا نشرالگو دارم هیچیی ها هیچی حیف پولی ک دادم ب اونا الانم ن استفاده مکنم ن چیزی رو دستم مونده
حالا من میخواستم نشرالگوبخرم
میگن که خوبه؟؟