هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 باوووو ابجیم میگه کی میری کتابخونتو من میخوام 😊😊😊
-
انجمن چقد خلوته....
-
انجمن چقد خلوته....
آسمان ِ آبی اره:frowning_face: شانس منه
-
@فاطمه23 ولش کن بزار تیمم برده بزار خوشحالی در و کنم 🙄
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein مرسی اما جونم در میاد فیزیکو بخونم
:frowning_face:درسای خشکه اختصاصیو بشینین با یه درسنامه نرم شروع کنین،مثلا منم از فیزیکم بدم میومد ولی با الگو خیلی خوب نتیجه گرفتم خیلی مفید و خلاصه توضیح میده برا همین شد نقطه قوتم،از رو چی میخونین؟مشکل منابع ندارین؟!
-
سلام
-
moein مرسی اما جونم در میاد فیزیکو بخونم
:frowning_face:درسای خشکه اختصاصیو بشینین با یه درسنامه نرم شروع کنین،مثلا منم از فیزیکم بدم میومد ولی با الگو خیلی خوب نتیجه گرفتم خیلی مفید و خلاصه توضیح میده برا همین شد نقطه قوتم،از رو چی میخونین؟مشکل منابع ندارین؟!
-
سلام
-
moein نشرالگو مگی؟؟؟؟؟؟؟؟:frowning_face: دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
@فاطمه23 اشتباه زیستش کمه
-
@فاطمه23 خوبید؟ شما همون ماتان هستید
-
@فاطمه23 اشتباه زیستش کمه
-
moein نشرالگو مگی؟؟؟؟؟؟؟؟:frowning_face: دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
من برای گاج نقره ای گریه میکنم ینی واقنا...زااار زااار😓😐😂
-
@فاطمه23 خوبید؟ شما همون ماتان هستید
-
اها خوشبختم
-
من برای گاج نقره ای گریه میکنم ینی واقنا...زااار زااار😓😐😂
-
اها خوشبختم
-
@Magnoli دلمم خونهههههههههههه دو تا نشرالگو دارم هیچیی ها هیچی حیف پولی ک دادم ب اونا الانم ن استفاده مکنم ن چیزی رو دستم مونده
@Magnoli دلمم خونهههههههههههه دو تا نشرالگو دارم هیچیی ها هیچی حیف پولی ک دادم ب اونا الانم ن استفاده مکنم ن چیزی رو دستم مونده
حالا من میخواستم نشرالگوبخرم😐
میگن که خوبه؟؟

منم همیشه ب اجیو داداشم مگفتم بعد رفتنشونم غمباد میگرفتم