هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23
راستش زیاد سورپرایز نمیشم
دوست داشتم بهتر از اینا قبول میشدم -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Mahsa Ss توی فیزیک فقط مغناطیس بلدم مخام اول از اون شروع کنم ب خوندن تا راه بیفتم نمدونم کار درستیه یا ن
خوبه
اعتماد به نفستون میره بالا کم کم ولی این نباید باعث بشه ک فقط بمونین سر همون مبحثایی ک نقطه قوتتونه
-
@فاطمه23 من میفهممت درکت میکنم میمیرم اگر خخخ
-
@فاطمه23 باوووو ابجیم میگه کی میری کتابخونتو من میخوام
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انجمن چقد خلوته....
-
انجمن چقد خلوته....
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی اره
شانس منه
-
@فاطمه23 ولش کن بزار تیمم برده بزار خوشحالی در و کنم
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moein مرسی اما جونم در میاد فیزیکو بخونم
درسای خشکه اختصاصیو بشینین با یه درسنامه نرم شروع کنین،مثلا منم از فیزیکم بدم میومد ولی با الگو خیلی خوب نتیجه گرفتم خیلی مفید و خلاصه توضیح میده برا همین شد نقطه قوتم،از رو چی میخونین؟مشکل منابع ندارین؟!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
moein مرسی اما جونم در میاد فیزیکو بخونم
درسای خشکه اختصاصیو بشینین با یه درسنامه نرم شروع کنین،مثلا منم از فیزیکم بدم میومد ولی با الگو خیلی خوب نتیجه گرفتم خیلی مفید و خلاصه توضیح میده برا همین شد نقطه قوتم،از رو چی میخونین؟مشکل منابع ندارین؟!
-
سلام
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En درود
-
moein نشرالگو مگی؟؟؟؟؟؟؟؟
دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 اشتباه زیستش کمه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 خوبید؟ شما همون ماتان هستید
-
@فاطمه23 اشتباه زیستش کمه
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En اره ولی فیزیکش واقعا تستاش اعصاب خورد کنه من نظام جدیدم یکی از دلایل تنفرمم همینه
-
دلیل تنفر منم همین نشر الگوه با معلم بی سواد منبع نشرالگو ک نمیفهمم تستاش اعصابمو خورد میکنه در حدی ک گریه میکنم
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من برای گاج نقره ای گریه میکنم ینی واقنا...زااار زااار
-
@فاطمه23 خوبید؟ شما همون ماتان هستید
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En اره خوده خودشم