معماهای دیوانه کننده
-
شب خوش دوستان
-
شب خوش دوستان
-
f r قاتل نسبت ب سم مقاومه
-
-
-
@Syner تو که نوشابه و قرص نعنا رو گفتی نگفتی بهت میخندیم
-
یه قاتل زنجیره ای به این صورت مقتول هارو میکشه که بهشون دوتا شیشه قرص میده و میگه یکیشو انتخاب کنید و وقتی انتخاب کردید من از اون یکی شیشه قرص میخورم چجوریه که قاتل هنوز زندس؟
بهتون اطمینان میدم که قرص و میخوره و آب ی هم وجود نداره@Mr-Dr-En در معماهای دیوانه کننده گفته است:
یه قاتل زنجیره ای به این صورت مقتول هارو میکشه که بهشون دوتا شیشه قرص میده و میگه یکیشو انتخاب کنید و وقتی انتخاب کردید من از اون یکی شیشه قرص میخورم چجوریه که قاتل هنوز زندس؟
بهتون اطمینان میدم که قرص و میخوره و آب ی هم وجود ندارهآبی هم وجود نداره؟ یعنی چی؟
-
@Syner تو که نوشابه و قرص نعنا رو گفتی نگفتی بهت میخندیم
-
@Syner نه من درآوردی نبود قسمت اول فیلم شرلوک این معماشه
-
@Mr-Dr-En در معماهای دیوانه کننده گفته است:
بهتون اطمینان میدم که قرص و میخوره و آب ی هم وجود ندارهآبی هم وجود نداره؟ یعنی چی؟
mohammadhassan اقا جواب حل شد
-
@Mr-Dr-En در معماهای دیوانه کننده گفته است:
mohammadhassan نوشیدنی منظورمه
-
@Syner نه من درآوردی نبود قسمت اول فیلم شرلوک این معماشه
-
f r در معماهای دیوانه کننده گفته است:
باز ایسگا میگیرین ؟
من میگم یعنی چی آبی هم نیست؟