معماهای دیوانه کننده
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner
9؟ -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner
2؟
نمیدونم دیگ :| -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط SenatOr انجام شده
@Syner
8؟جوابو بذار -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#پاسخ : عدد 10
به ارتباط هر ستون توجه کنید
7 - 5 + 4 = 6
6 - 4 + 7 = 9
5 - 1 + 3 = 7
پس
4 - 2 + 8 = ۱۰ -
#پاسخ : عدد 10
به ارتباط هر ستون توجه کنید
7 - 5 + 4 = 6
6 - 4 + 7 = 9
5 - 1 + 3 = 7
پس
4 - 2 + 8 = ۱۰نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner
9 هم برادر دهه :|
اینو بگو
اگه یه فیل لباس خواب آبی بپوشه بهش چی میگن؟ -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner ن بگو چی میگن :|
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner خیلی بدی
من برم.فلن -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط revival انجام شده
مرزهای معما رو جابجا کرد واقعا,با سوال اخر
-
revival در معماهای دیوانه کننده گفته است:
SenatOr در معماهای دیوانه کننده گفته است:
10 جعبه لواشک موجوده.توی هر جعبه 1000لواشک هست،وزن هر لواشک هم 10 گرمه
همه جعبه ها همینطورن جز یه جعبه که لواشک هاش 9 گرمی ان
یه ترازو داریم که ی بار مصرفه.ینی فقط میشه یک بار با اون وزن کرد بعدش از کار میفته...
میخوایم با این ترازو و فقط با یه بار وزن بفهمیم کدوم جعبه وزن کمتری داره
باید چیکار کنیم؟ :|میشه چی جوابش
ابتدا جعبه ها را شماره گذاری می کنیم : جعبه 1 و جعبه 2 و جعبه 3 و جعبه 4 و ..... تا جعبه شماره 10
سپس از هر جعبه به تعداد شماره جعبه ، لواشک برمی داریم ، مثلا از جعبه اول یک لواشک و از جعبه دوم 2 لواشک و از جعبه سوم 3 لواشک و ...
جمعا 55 لواشک می شود، قاعدتا به وزن 550 گرم،سپس این مجموعه را با ترازو وزن می کنیم.
هر مقدار گرمی که از 550 گرم کمتر باشد برابر با شماره جعبه ای است که حاوی لواشک های 9 گرمی می باشد :|نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSenatOr در معماهای دیوانه کننده گفته است:
یه ترازو داریم که ی بار مصرفه.ینی فقط میشه یک بار با اون وزن کرد بعدش از کار میفته...
ابتدا جعبه ها را شماره گذاری می کنیم : جعبه 1 و جعبه 2 و جعبه 3 و جعبه 4 و ..... تا جعبه شماره 10
سپس از هر جعبه به تعداد شماره جعبه ، لواشک برمی داریم ، مثلا از جعبه اول یک لواشک و از جعبه دوم 2 لواشک و از جعبه سوم 3 لواشک و ...
جمعا 55 لواشک می شود، قاعدتا به وزن 550 گرم،سپس این مجموعه را با ترازو وزن می کنیم.
هر مقدار گرمی که از 550 گرم کمتر باشد برابر با شماره جعبه ای است که حاوی لواشک های 9 گرمی می باشد :|پاسخ معما
سرچ کنین متوجه ماجرا میشین
https://www.google.com/search?q=معمای+جعبه+قند&rlz=1C1RLNS_enIR805IR805&oq=معمای+جعبه+&aqs=chrome.0.0j69i57j69i60j0l3.10560j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 -
هر مقدار گرمی که از 550 گرم کمتر باشد برابر با شماره جعبه ای است که حاوی لواشک های 9 گرمی می باشد :|پاسخ معما
سرچ کنین متوجه ماجرا میشین
https://www.google.com/search?q=معمای+جعبه+قند&rlz=1C1RLNS_enIR805IR805&oq=معمای+جعبه+&aqs=chrome.0.0j69i57j69i60j0l3.10560j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 -
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
IQ=200
آخرین حرف من را،به اولین حرف موضوع من چسب بزن...با انهایی ک پشت سر من هستند جمع کنن،حاصل را بگو؟
-
IQ=200
آخرین حرف من را،به اولین حرف موضوع من چسب بزن...با انهایی ک پشت سر من هستند جمع کنن،حاصل را بگو؟
نوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در معماهای دیوانه کننده گفته است:
IQ=200
ینی چی؟ :|
-
IQ=200
ینی چی؟ :|