معماهای دیوانه کننده
-
revival در معماهای دیوانه کننده گفته است:
آخرین حرف من را،به اولین حرف موضوع من چسب بزن...با آنهایی ک پشت سر من هستند جمع کنن،حاصل را بگو؟
یه طوری راهنمایی میکنه ک فقط خودش بفهمه
خب اینو بیارم اینور
پشت سر ینی دنبال کننده:// خدا بگم چیکارتون کنه :|
یک چینگینا جوابو :|
SenatOr در معماهای دیوانه کننده گفته است:
آخرین حرف من را،به اولین حرف موضوع من چسب بزن...با آنهایی ک پشت سر من هستند جمع کنن،حاصل را بگو؟
خب اینو بیارم اینور
پشت سر ینی دنبال کننده:// خدا بگم چیکارتون کنه :|یک چی
نگینا جوابو :|
واییی خدااا ی دقت کنید حل شده س تقریبا دیگ خو -
SenatOr در معماهای دیوانه کننده گفته است:
خب اینو بیارم اینور
پشت سر ینی دنبال کننده:// خدا بگم چیکارتون کنه :|یک چی
نگینا جوابو :|
واییی خدااا ی دقت کنید حل شده س تقریبا دیگ خو -
-
revival
درون یک اتوبوس در حال حرکت 5 زن وجود دارد
که هر زن 5 سبد در دست دارد
درون هر سبد 5 گربه وجود دارد
که هرگربه 5 بچه گربه دارد
درون اتوبوس چند پا وجود دارد؟
( هر گربه 4پا )
این جوابش چیه؟ -
revival
( هر گربه 4پا )
این جوابش چیه؟SAHAR_BANOO در معماهای دیوانه کننده گفته است:
revival
( هر گربه 4پا )
این جوابش چیه؟مغزم جواب نمیده
510تایی میشه
نمیدونم چندتاست چون مغزم نکشید قشنگ حسابش کنم -
revival
( هر گربه 4پا )
این جوابش چیه؟SAHAR_BANOO
(5×5×5×4)×5=2500
پنج تا زن و یک راننده(چون گفته در حال حرکت) میشه بعلاوه دوازده پای دیگ
یعنی جمعا
2512 پا -
SAHAR_BANOO
(5×5×5×4)×5=2500
یعنی جمعا
2512 پاrevival در معماهای دیوانه کننده گفته است:
SAHAR_BANOO
(5×5×5×4)×5=2500
یعنی جمعا
2512 پاعه راننده هم هست
عالی
فک کنم همینی ک علی آقا بگه درسته -
SAHAR_BANOO
(5×5×5×4)×5=2500
یعنی جمعا
2512 پاrevival
پ چرا من 3012 بدست آوردم -
ی راهنمایی میکنم
،منظور از من،واقعا خودمه
اصلا معما درمورد خودمه
ی راهنمایی میکنم
،منظور از من،واقعا خودمه
اصلا معما درمورد خودمه
معما بودااا
الان دیدمش نتونستم حلش کنم -
ی راهنمایی میکنم
،منظور از من،واقعا خودمه
اصلا معما درمورد خودمه
معما بودااا
الان دیدمش نتونستم حلش کنم -
اینو کی میتونه بگه
من فقط درجایی می توانم زندگی کنم که در آن نور وجود دارد، اما من می میرم اگر نور بر من ظاهر شود. من چی هستم؟
این پست پاک شده! -
اینو کی میتونه بگه
من فقط درجایی می توانم زندگی کنم که در آن نور وجود دارد، اما من می میرم اگر نور بر من ظاهر شود. من چی هستم؟
-
یه چیزی هست ولی نمیدونم بشه بهش معما گفت. فرض کنید یه فاصله بی نهایتی هست توی جهان (منظور یه فاصله بی نهایت توی یه دنیای بی نهایت universe هست) بین ما و موجودات زنده دیگه.
چطوری میشه بهشون رسید؟ یا پیامی بهشون داد؟ اگه بخواید با یه وسیله خیالی که با سرعت بی نهایت حرکت میکنه حرکت کنید مدت زمان بی نهایت طول میکشه تا بهشون برسید. سوال اینجاست. چطور میشه بهشون رسید؟
نمیدونم شاید جاش نبود بگم گفتم که معمای معمولی نیست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: دانشمندای mit دارن روش کار میکنن. نظر شما چیه -
نمیدونم شاید یه راه حل حذف پارامتر زمان هست. میگن که یه جوری میشه پارامتر زمان رو ثابت نگه داشت: با سرعت بی نهایت و تغییر صفر درصد! سرعت بی نهایت که میدونیم وجود نداره فعلا ولی ثابت کردن تغییرات ممکنه مثلا شاید تغییرات بدن ادم رو به صفر نزدیک کرد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: این یه معمای بزرگی هست تو فیزیک و بحث پزشکی که دارن دنبال جواب میگردن . گفتم شاید بد نباشه اینجا پست کنم یکم درگیر معمای واقعی بشید
-
یه چیزی هست ولی نمیدونم بشه بهش معما گفت. فرض کنید یه فاصله بی نهایتی هست توی جهان (منظور یه فاصله بی نهایت توی یه دنیای بی نهایت universe هست) بین ما و موجودات زنده دیگه.
چطوری میشه بهشون رسید؟ یا پیامی بهشون داد؟ اگه بخواید با یه وسیله خیالی که با سرعت بی نهایت حرکت میکنه حرکت کنید مدت زمان بی نهایت طول میکشه تا بهشون برسید. سوال اینجاست. چطور میشه بهشون رسید؟
نمیدونم شاید جاش نبود بگم گفتم که معمای معمولی نیست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: دانشمندای mit دارن روش کار میکنن. نظر شما چیهتجربی طبق گفته استیون هاوکینگ ( خدابیامرز :| ) وقتی جاذبه زیاد باشه زمان کند تر و کند تر میشه مثلا نزدیک سیاه چاله ها ... ینی اگه یه ساعت نشکن بسازیم و بفرستیم تو یه سیاه چاله زمان کند تر و کندتر میشه تا به صفر برسه ( تو افق رویداد سیاهچاله ینی هسته مرکزیش ) حالا اگه ما بیایم و یه فضا پیما بسازیم و با اون وارد میدان جاذبه سیاهچاله بشیم .. سیاهچاله به خاطر جاذبه فوق العاده زیادش شتاب و سرعت زیادی به فضا پیما میده و اگه بتونیم به یه شکلی قبل از اینکه سیاهچاله مارو ببلعه و له کنه با استفاده از شتابی که خودش به فضا پیما داده از میدان جاذبش فرار کنیم میتونیم با سرعت خیییلی زیادی مسافترو طی کنیم و طبق گفته انیشتین وقتی سرعت زیاد باشه زمان میره به سمت صفر و ما این سرعتو از جاذبه سیاهچاله گرفتیم و با توجه به اینکه در فضا خلعه و اصطکاکی نیست و طبق قانون لختی نیوتون فضا پیما میتونه با همون سرعت زیاد تا ابد به راهش ادامه بده...
اگه بخام یکم تخیلی بهش نگاه کنم میگم راز همه جهان توی افق رویداده... جایی که زمان صفره و انسان میتونه به همه کهکشان ها سرک بکشه... ولی متاسفانه تا حالا هیچکی سالم به افق رویداد نرسیده چون جاذبه و فشار اونقدر زیاده که همه قبل رسیدن له شدن :|