از روزای اول دانشگاهت بگو :)
-
سلام به دوستان گل آلایی
به خصوص دانشجوهای ورودی امسال
خوبین همگی ؟ اوضاع روبه راهه ؟
دانشجو شدنتون مبارک :)
دانشجویی یکی از دوران پرهیاهوی زندگیه هرکس به طریقی می گذرونه
برای بعضی ها میشه بهترین دوران زندگی و ساختن آینده
برای بعضی ها میشه پیدا کردن دوستان نابی که سالیان سال باهم باشن
و برای بعضی ها مسیر مهاجرت
و برای بعضی ها ترکیب همینا
و و و
خب حالا که شما هم وارد این مسیر و این دوران شدین
از روزای اول دانشگاهتون برامون بگین
از خاطره روز اول روز ثبت نام اولین کلاس و اولین اتفاقات بامزه ای که براتون میافته 😋
و هر چیز دیگه ای که خودتون دوست دارین :)
لذت ببرین از مسیر جدید زندگیتون از پیچ و خم هاش نترسین ادامه بدین با لبخند و امید یادتون نره زیبایی هاش رو هم ببینید هر روزش یه رنگه هر روزش یه حس و حالی داره تا چشم بهم بزنید می بینید داره به انتهاش میرسه تا می تونید خوب باشین و خوب بمونید و مولد خوبی باشین رد پاتون رو برای بقیه به یادگار بذارید شاد باشین و امیدوار و پر انرژی... -
بشدت احساس غریبی میکردم |:
-

اولین جزوه:/
چون خیلی کامل و خوش خط نوشتم دوس داشتم اینو همه ببینن :joy:
اگه از اینکه به بیمارستان علاقه ندارم و استرس این رشته که جون دو نفر آدم سالم تو دستاته نه دوتا بیمار و هیچ اشتباهی قابل قبول نیست... بگذرم
در کل فکر میکنم این که لحظه مادر شدن و اشک شوقه مراجعینتو ببینی و اون لحظه گذاشتن یه بچه در آغوش مادرش شیرین ترین چیز تو دنیا باشه
مادر دهه هشتادی :/ :joy: من ندیدمش ولی دوستم گفت مربیا بچه رو که بهش دادن گفتن حالا از این به بعد برو مامان بازی :joy: :heart_eyes: -

اگه از اینکه به بیمارستان علاقه ندارم و استرس این رشته که جون دو نفر آدم سالم تو دستاته نه دوتا بیمار و هیچ اشتباهی قابل قبول نیست... بگذرم
در کل فکر میکنم این که لحظه مادر شدن و اشک شوقه مراجعینتو ببینی و اون لحظه گذاشتن یه بچه در آغوش مادرش شیرین ترین چیز تو دنیا باشه
مادر دهه هشتادی :/ :joy: من ندیدمش ولی دوستم گفت مربیا بچه رو که بهش دادن گفتن حالا از این به بعد برو مامان بازی :joy: :heart_eyes: -

مادر دهه هشتادی :/ :joy: من ندیدمش ولی دوستم گفت مربیا بچه رو که بهش دادن گفتن حالا از این به بعد برو مامان بازی :joy: :heart_eyes:بهاره یا حضرت اسطوخودوس 😐😂کمال الملک باید لنگ پهن کنه
-
دختر سیبیلو ندیده بودم که دیدم 😐😂خودتون حدس بزنید
-
-
@Mr-Dr-En بیتربیت ترمولک هارو مسخره نکنید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
زهی سعادت دکتر عندش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:این پست پاک شده! -
بهاره بهاره خیییییییییییییلی دوسداشتنی هستیی:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
oooooooo در از روزای اول دانشگاهت بگو :) گفته است:
بهاره بهاره خیییییییییییییلی دوسداشتنی هستیی:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
فدااااااااااااات :heart_eyes:
-
من که هنوز نرفتم کلاس
خدا بخیر بگذرونه:face_with_tears_of_joy: -
سلام
اولین روز شارژ برقی گوشیم تموم شد. زدمش به شارژ وقتی روشنش کردم دیدم پین کد میخواد.منم تو خوابگاه تنها و دلتنگ. رفتم محوطه خوابگاه دیدم دوتا پسره (از لباس پوشیدنشون که خیلی راحت بود معلوم بود که سال بالایی ان 😂) نشستن رو این وسایل ورزشیه داخل محوطه. با کلی خجالت و من من کردن گوشی یکیشونو گرفتم و به خواهرم زنگ زدم. گفتم پین کد این گوشی رو از داداشم بپرسه و بهم بگه. دوروز قبلش سیم کارتو گوشی خریده بودن برام☹🙄
تا آخرین روز دانشگاهم احساس تنهایی میکردم😑😂
فرزندان خود را اجازه ندهیم راه دور بروند 😒😂دلشان میگیرد ☹ -
سلام
اولین روز شارژ برقی گوشیم تموم شد. زدمش به شارژ وقتی روشنش کردم دیدم پین کد میخواد.منم تو خوابگاه تنها و دلتنگ. رفتم محوطه خوابگاه دیدم دوتا پسره (از لباس پوشیدنشون که خیلی راحت بود معلوم بود که سال بالایی ان 😂) نشستن رو این وسایل ورزشیه داخل محوطه. با کلی خجالت و من من کردن گوشی یکیشونو گرفتم و به خواهرم زنگ زدم. گفتم پین کد این گوشی رو از داداشم بپرسه و بهم بگه. دوروز قبلش سیم کارتو گوشی خریده بودن برام☹🙄
تا آخرین روز دانشگاهم احساس تنهایی میکردم😑😂
فرزندان خود را اجازه ندهیم راه دور بروند 😒😂دلشان میگیرد ☹@milad91 چ سخت چه رشته ایی خوندی ؟
-
چقد خوب ... الان اومدی تجربی بخونی ؟
-
:joy:
امروز یه اتفاق جالب افتاد
استاد اومد و اولین جلسه ای بود که بااین استاد داشتیم بعد یهو اومد خب از اون آدمای مذهبی و جاافتاده و باسواد بود ولی درسش اصلا به مذهب ربطی نداره ، خدمات بهداشت جامعه و این حرفاس
بعد خلاصه..همینجوری که اسمارو به ترتیب میخوند یه حضور غیاب کنه و آشنا شه به اسم من رسید گفت بهاره محمدی یهو خودش کل کلاس یه صلوات بلندددد فرستادن :joy:... بعد من :joy: یه ذره پاشدم و به نشانه تشکر یه دستی رو سینه گذاشتم و دستی بالا بردم و چرخوندم به نشانه درود به همه کلاس :joy: اصلا یه لحظه احساس امامت کردم :joy: چقد خندیدیم -
-
@elhame-H 😂