هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@fateme_mlh
دانشگاه بابل میخوندین ؟
mohammadhassan
نابود م نکن
ولی نزدیک بابلم
ساری -
mohammadhassan
نابود م نکن
ولی نزدیک بابلم
ساری@fateme_mlh پس کی دانشگاه بابل میخوند اینجا؟
-
دانشگاه نوشیروانی بابل؟؟؟؟
کی بود میخوند؟ -
بنظرتون شیمی جامع ربیعیان خوبه که حفظیاتم تدریس کرده همراه با مسائل؟میخام تهیه کنم
-
mohammadhassan
نابود م نکن
ولی نزدیک بابلم
ساری@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
نابود م نکن
ولی نزدیک بابلم
ساریکدوم دانشگاه ساری هستی؟
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بنظرتون شیمی جامع ربیعیان خوبه که حفظیاتم تدریس کرده همراه با مسائل؟میخام تهیه کنم
ایشون یه فرمول پروتون نوترونو میاد میگه تو تلویزیون میگه این اثبات خود بنده بوده
برای حفظیات که استاد صنیعی هستن حفظیاتم میگنربیعیان مال کنکور آسان استه من پیشنهاد نمیکنم
-
سلام
-
من استفاده نکردم اما یکی از نفرات برتر بهم مسائلش رو پیشنهاد کرد ولی تو شیمی واسه حفظیاتش کتاب بخونی بهتره استاد اقاجانی خیلی بهترن اگه نخریدی با اونم بخونی عالیه بسته به نوع خوندن خودت داره وگرنه واسه شیمی دبیرای الا خوبن
-
روانشناسه میگفت عزیزم اگه دیدی یکی با لهجه داره حرف میزنه مسخره نکن، اونی که لهجه داره یه زبان بیشتر از تو میدونه. تواناییش بیشتره
تا حالا از این زاویه نگاه نکرده بودم@marylotfi من همیشه از این زاویه نگا میکنم... حرفش خیلی نابه
-
من استفاده نکردم اما یکی از نفرات برتر بهم مسائلش رو پیشنهاد کرد ولی تو شیمی واسه حفظیاتش کتاب بخونی بهتره استاد اقاجانی خیلی بهترن اگه نخریدی با اونم بخونی عالیه بسته به نوع خوندن خودت داره وگرنه واسه شیمی دبیرای الا خوبن
@هناس @zahra-77 راس میگه بنظر منم اقاجانی خیلی بهتر و عالیه تدریسشون بی نظیره من خیلی راضیم
-
از آمدنم هیچ معلوم نشد ...
این جان نزارم هیچ پالوده نشد ...
از سطح خرافه این زبانم نگذشت ...
گل یافته شد ، به دست من پوچ نشد ...
از آمدن و رفتن ما سودی کو ...@نوشابه نوشابههههههههههههههه سلام
اره خدایی از امدنت هیچ معلوم نیس ...شبیه جن بسم الله شدی یهویی میای یهویی میری