هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@marylotfi
واقعا بینظیر یود جزوه هاتون(((: از همه استفاده نکردم اما از هر کدوم استفاده کردم واقعا بینظیر بود
خیلی ممنون به خاطر همه وقتایی که گذاشتی برا نوشتنشون 

-
شب همگیتون خوش. فاز محیط زیستیمم جمع کنم برمم
خداییش اینهمه عکس خوشگل گذاشتم ، دمم گرم
(یک عدد سرماخوردهی سردرد دار، دارای شطحیات ذهنی)

-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا

دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
تا حالا هزاربار یا شایدم بیشتر آدمای تکراری دیدم .. فرضا شخص a رو توی فروم میبینم بعدش میرم شخص b رو توی یه گروه تلگرام میبینم ، وقتی این حجم از شباهتشون رو توی اخلاق و رفتار و نحوه صحبت و تایپ و حتی پروفایل و ... میبینم شک میکنم که شاید a=b هست ! اما نه! خوب که دقیق میشم و به چند تا شبکه اجتماعی دیگه و آدمای اطرافم سر میزنم میفهمم که اشتباه کردم ... در واقع معادله درست اینه :
a=b=m=f=x=س=چ=آ=...
این منو منفجر میکنه که دو نفر شبیه هم باشن یا بهتر بگم خودم شبیه کس دیگه ای باشم :// در واقع وقتی دو نفر یا بیشتر شبیه همن از نظر من یکی رو باید از اتاق آورد بیرون بقیه هم به نارنجک سپرد

حالا دیگه از فردا یا با کسی مساوی نباش یا نباش
گشنمم هست ک
خوابمم نمیاد
-
سلام

شمایی که داری الان بهم فوش میدی؛ خودتی
اومدم از تجربه ی موفق دیروزم بگم
بچه ها من هم به دوستم و هم به امام رضا و هم یه کل بچه ها ی فروم اصن؛
قول دادم دیروزو کلا حتی سایت انجمن رو باز نکنم
دیروز مرورگرمم باز نکردم راستش:|
به ذهنم رسید این راه حلو به شما هم پیشنهاد بدم
اگه ساین اوت به فروم سربزنید بازم تو مودش باقی میمونین
اگه میخواید وابستگیتون از بین بره کلا نیاید
اگه نمیتونید کلا قیدشو بزنید مدت تعیین کنید...
یه هفته, دوهفته, یه ماه...
وتا اون مدت به طور کل نیاید
اگر وسوسه شدید تجسم کنید مشکل فنی پیش اومده و هیچکس دیگه ای عم اونجا نیست
اصن من نباشم به چه امیدی میخواید بیاید
از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش خسروان دانند
خدافظ خسروان
-
@marylotfi کدوم جزوه؟
-

-
تا حالا هزاربار یا شایدم بیشتر آدمای تکراری دیدم .. فرضا شخص a رو توی فروم میبینم بعدش میرم شخص b رو توی یه گروه تلگرام میبینم ، وقتی این حجم از شباهتشون رو توی اخلاق و رفتار و نحوه صحبت و تایپ و حتی پروفایل و ... میبینم شک میکنم که شاید a=b هست ! اما نه! خوب که دقیق میشم و به چند تا شبکه اجتماعی دیگه و آدمای اطرافم سر میزنم میفهمم که اشتباه کردم ... در واقع معادله درست اینه :
a=b=m=f=x=س=چ=آ=...
این منو منفجر میکنه که دو نفر شبیه هم باشن یا بهتر بگم خودم شبیه کس دیگه ای باشم :// در واقع وقتی دو نفر یا بیشتر شبیه همن از نظر من یکی رو باید از اتاق آورد بیرون بقیه هم به نارنجک سپرد

گشنمم هست ک
خوابمم نمیاد
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
a=b=m=f=x=س=چ=آ=...

گشنمم هست ک
خوابمم نمیاد
خب شرمنده ولی من مخالفم
چون در نظر نگرفتی تو دنیا دو نوع نفر(شایدم بیشتر) هستن کسایی که داشته هاشونو میگن و کسایی که چیزایی که ندرانو میگن
پس یک فرد X که داشته هاشو میگه از اونا حرف میزنه و یه فرد B که همون چیزایی که X داره رو نداره و از نداشته هاش میگه برابر میشن
در اینصورت X باید خودش نباشه چون که با نداشته های B برابره؟؟ -
احتیاج ب راهنمایی دارم درمورد ریاضی عمومی ازمون4ابان
-
@Syner عمومی توی برنامه راهبردی
-
توی ریاضی عمومی برنامه فارق التحصیلان تجربی نوشته توابع و معادلات و تا سه تا ازمون این توابع و معادلات وجود داره این توابع و معادلات دقیقا شامل کدوم فصل های ریاضی میشه ازکدوم سال ها ؟(توابع نمایی و لگاریتمی ,توابع خاص نامعادله و تعین علامت,تابع=ریاضی 2)(تابع ریاضی 3) اینا میشه؟؟؟؟
ردپا

️
️