درخواست کمک و مشورت...؟؟؟!!!!!!!!کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to Amirbernosi on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi خب من الان کتابای فاگو نشرالگو رو دارم ولی خیلی سبز ندارم,بنظر شما خیلی سبز بهتره یا نشرالگو؟
-
Amirbernosireplied to KingAlireza7277 on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
KingAlireza7277 در درخواست کمک و مشورت...؟؟؟!!!!!!!!کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ گفته است:
فااطمه من درحال تماشای فیلم های احتمالشون هستم,خیلی خوب درس میدن,کل ریاضیات تجربی رو دارن ضبط میکنن؟کی روی سایت قرار میگیره؟از کجا دقیق بفهمم کی میاد؟
همش میادش!ولی به مرور!اگه تلگرام دارین میتونین از اونچا با خبر شین!در غیر اینصورت از خود سایت!
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to فااطمه on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه من درحال تماشای فیلم های احتمالشون هستم,خیلی خوب درس میدن,کل ریاضیات تجربی رو دارن ضبط میکنن؟کی روی سایت قرار میگیره؟از کجا دقیق بفهمم کی میاد؟
-
Amirbernosireplied to KingAlireza7277 on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
KingAlireza7277 در درخواست کمک و مشورت...؟؟؟!!!!!!!!کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ گفته است:
Drmehdi خب فاگو ها رو نخونم یعنی درسنامه های نشرالگو هم خوب نیست؟زیست خیلی سبز بگیرم؟دوم و سوم و پیش؟
درود!فاگو برای شما تو این برهه خیلی مناسب نیسش!تازه هم دارین با زیست آشنا میشین!اگه درسنامه خیلی سبز یا نشرو بخونین خیلی بهتره!اگه وقت کردین برین سراغ فاگو
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to Amirbernosi on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi موافقم,من تازه دارم به این میرسم
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to یه دوست on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه دوست یعنی از نظر شما هم خوندن فاگو خوب نیست؟پیشنهاد شما چه کتابیه؟
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to Drmehdi on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Drmehdi خب فاگو ها رو نخونم یعنی درسنامه های نشرالگو هم خوب نیست؟زیست خیلی سبز بگیرم؟دوم و سوم و پیش؟
-
فااطمه مثل اینکه فقط کلاسای احتمالشون روی سایت هست؟درسته؟
سلام بله درحال حاظراحتمال ها و مثلثات هست ولی فیلم کلاساشون درحال ضبطه وبه زودی ادامه مباحث روی سایت قرارمیگیره
-
Amirbernosireplied to KingAlireza7277 on ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ترنم تکلیفم معلومه,میخوام تو تجربی رتبه خوبی بیارم
ولی با این وجود بازم نمیشه در مقابل بیرون رفتن طاقت آوردهدف بزرگ میتونه حتی چلو خوابو بگیره
-
سلام
دوستان اینو بگم خوندن هر کتابی بخصوص برا زیست شناسی با ارژشه
ولی وقت و زمان زیادی نداریم که هرکتابی با هرحجمی خونده بشه
کتاب های پرحجم زیاد میذن به حاشیه و شما رو از اصل مطلب دور میکنن .
موفق باشید -
@mehdi96 از خیلیا پرسیدم میگن خوبه فقط حجمش زیاده
خوبه ولی زیاد به حاشیه رفته و حجمش هم خیلی خیلی زیاده نمی رسی بخونیش بعدش هم درسنامه های خیلی سبز خیلی خوبن و کافی . اگه فاگو بخونی فوقش زیست 30 بزنی از من گفتن بود !!! دیگه خودت تصمیم بگیر ؟! (من دیدم که میگم)
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to Drmehdi on ۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mehdi96 از خیلیا پرسیدم میگن خوبه فقط حجمش زیاده
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to فااطمه on ۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه مثل اینکه فقط کلاسای احتمالشون روی سایت هست؟درسته؟
-
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to the_laram on ۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@delaramboka ممنونم از شما دوست عزیز
-
@mehdi96 فاگو ها رو خریدم,یعنی کلا نخونمشون؟یا بعدا بخونم
کلا نخونش .
-
@delaramboka در درخواست کمک و مشورت...؟؟؟!!!!!!!!کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ گفته است:
ریاضی رو نمیدونم....
بنظرمن برای ریاضی از فیلم های کلاس استاد امینی راد استفاده کنید ایشون خیلی قوی و باحوصله کارکردند .
-
سلاااام:)
اتفاقا منم جز اون دسته ام که تغییر رشته دادم!
اما خب من سومم و کنکوری97!
اینکه بگن دیرشروع کردی همش استرسه!واسه شروع کردن دیرنیست!
اما از نظر من بکوب بخون!
خیلی احتمال داره خسته بشی و ببری!اما اهمیت نده!فقط بخون!
خیلی تست بزن....خلاصه برداری و نکته برداریم که دیگه....
گوشی و تموم چیز میزایی که باعث میشه خدایی نکرده از کنکور جدا بشی بریز دور:|
خودت باش و درست
کتاب هایی که گرفتی خوبن :|
واقعا میگم...
چون مدرسمون برای ما و پیش دانشگاهیامونم همین چیزارو تهیه کرده!
فقط برای فیزیکت مبتکرانم بخر...
ریاضی رو نمیدونم....
ادبیتاتت هم برای زبان فارسی 5+1 مبحث زبان فارسی نشرالگو بخر
قرابت معنایی هم نشرالگو
ـــــــــــــــ
موفق باشی: )
: -
KingAlireza7277 دانش آموزان آلاءreplied to Drmehdi on ۱ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mehdi96 فاگو ها رو خریدم,یعنی کلا نخونمشون؟یا بعدا بخونم
-
KingAlireza7277 خواهش میکنم
موفق باشید -
زیست میکرو بگیر که جامع است برای تست زدن اولیه ات بعد الگو تست بزن . خوندنت هم بیشتر تمرکزت به کلمه کلمه ی متن کتاب درسی باشه و چون شما اولین بارت هست که داری زیست میخونی ساعت مطالعه ی این درست باید از سایر دروست خیلی بیشتر باشه (نسبت به میزان مطالعه ی سایر دروست ) و به جمله های کتاب درسی زیاد دقت کن به خصوص قید ها . و نیازی به دانستن نکته های خارج از چارچوب کتاب درسی برای زیست نیست . امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه . (زیست سال دوم خیلی سبز تست های خوبی داره و البته درسنامه های عالی هم داره برای شمایی که تازه میخواهی زیست بخونی توصیه ی من اینه که اصلا سمت فاگو زیست نری چون حجمشون خیلی زیاده و مطالب خارج از کتاب زیاد داره و زیاد به حاشیه رفته .
پست 90 از 134