هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
**
️ ٣ جمله تاثير گذار از چارلی چاپلین
١. هيچ چيز در اين جهان جاودانه نيست حتى مشكلات و بد بيارى هاى ما
٢. من قدم زدن تو بارون را دوست دارم چون كسى نميتونه اشكامو ببينه
٣. بيهوده ترين روز در زندگى اون روزيه كه ما نخنديملبخند بزنيد و اين پيام رو به هر كى كه دوست دارين خندشو ببينن بفرستين چارلى ميگويد: پس از كلى فقر، به ثروت و شهرت رسيدم . اموخته ام كه با پول ... ميتوان ساعت خريد، ولى زمان نه ... ميتوان مقام خريد، ولى احترام نه ... ميتوان كتاب خريد، ولى دانش نه... ميتوان دارو خريد ولى سلامتى نه، ميتوان رختخواب خريد، ولى خواب راحت نه
ارزش ادمها به دارايى آنها نيست به معرفت آنهاست تقدیم به دوستان بامعرفت
**
-
@Ata-1381 شما دهه هشتادی هستی
من یه دهه هفتادی تو یه اتاق با کلی درس البته گاهی به مطالب کتاب و جوابام میخندم
-
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
البته تو کلاس بادوستامون می خندیم.مگه دهه هشتادیا چشووووووونه؟
-
البته تو کلاس بادوستامون می خندیم.مگه دهه هشتادیا چشووووووونه؟
-
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 چشون نیس؟؟!!!
:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
-
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 چشون نیس؟؟!!!
:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
-
@گل-آبی واس منکه دلیلش فک کنم با ازمون نرفتم جلو برنامه خودمم بخوره تو سرم
بعدا فهمیدم اصلا همه چی از این برنامه شروع میشه عین هدفه بی برنامه باشی انگار بی هدفی دلیل همین پشت موندنم که دیرم فهمیدم
-
-
دختر یخی آره. اصل کاری برنامس دیگه
منم بازم مثل پارسال دیر شروع کردم... ینی دوس دارم خودمو خففه کنم
چرا ماهمش اشتباهامو تکرار میکنیم؟؟ -
دختر یخی آره. اصل کاری برنامس دیگه
منم بازم مثل پارسال دیر شروع کردم... ینی دوس دارم خودمو خففه کنم
چرا ماهمش اشتباهامو تکرار میکنیم؟؟@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدیدیکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی
-
@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدیدیکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی
@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون
-