هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 چشون نیس؟؟!!!
:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
-
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 هیچی خیلی هم خوبن:slightly_smiling_face:
:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@Ata-1381 چشون نیس؟؟!!!
:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
-
@گل-آبی واس منکه دلیلش فک کنم با ازمون نرفتم جلو برنامه خودمم بخوره تو سرم :expressionless_face: بعدا فهمیدم اصلا همه چی از این برنامه شروع میشه عین هدفه بی برنامه باشی انگار بی هدفی دلیل همین پشت موندنم که دیرم فهمیدم:confused_face:
-
@Ata-1381 والاع:confused_face:
:angry_face: :angry_face: :angry_face: :angry_face: :angry_face: :angry_face: :angry_face: :angry_face:
-
دختر یخی آره. اصل کاری برنامس دیگه
منم بازم مثل پارسال دیر شروع کردم... ینی دوس دارم خودمو خففه کنم😕😑
چرا ماهمش اشتباهامو تکرار میکنیم؟؟😕😕😟 -
دختر یخی آره. اصل کاری برنامس دیگه
منم بازم مثل پارسال دیر شروع کردم... ینی دوس دارم خودمو خففه کنم😕😑
چرا ماهمش اشتباهامو تکرار میکنیم؟؟😕😕😟@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون:confused_face:
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدید :confused_face: یکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی :expressionless_face: -
@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون:confused_face:
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدید :confused_face: یکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی :expressionless_face:دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون:confused_face:
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدید :confused_face: یکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی :expressionless_face::thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone:
-
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدید :confused_face: یکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی :expressionless_face: -
-
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 اره روزانه ولی خو اشتباهه بنا به گفته خیلیا که باید درست شه
از دفتر برنامه ریزی خاصی استفاده می کنین؟ -
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدید :confused_face: یکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی :expressionless_face:خب من بهت میگم : برو درستو بخون ؛ اصصلا هم استرس نداشته باش
توکل برخدا. تلاش ک باشه؛ اراده ک باشه؛ انجام وظیفه ک باشه
میشه از حالا هم ازکلللی ها سبقت گرفت
اصن میدونی چیه؟؟ بایدددد بشه. حتی اگه 0 کلوین هم باشیم.
این مائیم ک میگیم میشه یانه! حتی اگه 24 ساعت داشته باشیم
باید ازدلش 30 ساعت بکشیم بیرون.
ما امسال باید قبول شیم و با توکل به خدا و باتکیه بر تلاش مضاعف پیروز میشیم.دختر یخی -
خب من بهت میگم : برو درستو بخون ؛ اصصلا هم استرس نداشته باش
توکل برخدا. تلاش ک باشه؛ اراده ک باشه؛ انجام وظیفه ک باشه
میشه از حالا هم ازکلللی ها سبقت گرفت
اصن میدونی چیه؟؟ بایدددد بشه. حتی اگه 0 کلوین هم باشیم.
این مائیم ک میگیم میشه یانه! حتی اگه 24 ساعت داشته باشیم
باید ازدلش 30 ساعت بکشیم بیرون.
ما امسال باید قبول شیم و با توکل به خدا و باتکیه بر تلاش مضاعف پیروز میشیم.دختر یخی