هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Ata-1381 شما دهه هشتادی هستی
من یه دهه هفتادی تو یه اتاق با کلی درس البته گاهی به مطالب کتاب و جوابام میخندم
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
البته تو کلاس بادوستامون می خندیم.مگه دهه هشتادیا چشووووووونه؟
-
نوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ata-1381 چشون نیس؟؟!!!
-
@Ata-1381 هیچی خیلی هم خوبن
-
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 چشون نیس؟؟!!!
:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
-
-
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 چشون نیس؟؟!!!
:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
نوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ata-1381 والاع
-
@گل-آبی واس منکه دلیلش فک کنم با ازمون نرفتم جلو برنامه خودمم بخوره تو سرم
بعدا فهمیدم اصلا همه چی از این برنامه شروع میشه عین هدفه بی برنامه باشی انگار بی هدفی دلیل همین پشت موندنم که دیرم فهمیدم
-
-
نوشتهشده در ۱۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ata-1381
-
دختر یخی آره. اصل کاری برنامس دیگه
منم بازم مثل پارسال دیر شروع کردم... ینی دوس دارم خودمو خففه کنم
چرا ماهمش اشتباهامو تکرار میکنیم؟؟ -
دختر یخی آره. اصل کاری برنامس دیگه
منم بازم مثل پارسال دیر شروع کردم... ینی دوس دارم خودمو خففه کنم
چرا ماهمش اشتباهامو تکرار میکنیم؟؟@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدیدیکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی
-
@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون
دیگ نمی دونم فعلا استرس دارم اونم کنکور شدیدیکی نیس بگه برو درستو بخون استرس واسه چی
@گل-آبی چون ازشون درس نگرفتیم در حد حرف رد شدیم یبار قشنگ فکرامونو نکردیم انگار منتظریم معجزه بشه از یه روزی بشیم یه ادم عالی و بهترین خودمون
-
-
@Ata-1381 اره روزانه ولی خو اشتباهه بنا به گفته خیلیا که باید درست شه
-
از دفتر برنامه ریزی خاصی استفاده می کنین؟ -
به مرحله ای رسیدم که تو حالت نشسته خوابم میبره
بدن درد و کمر دردم که نگم کاااش این خواب نبود یجوری شارژ میشدیم از خواب متنفرم تلاشمو میکنم تنظیم شه اما انگار نه انگار
-
از دفتر برنامه ریزی خاصی استفاده می کنین؟@Ata-1381 از قلم چی یه مدت بعد خودم دفتر درست کردم